Zetor-Vas Kft.
MachineryGuide Autosteer Robotkormány bemutató
MachineryGuide Autosteer Robotkormány bemutató
Nézze meg működés közben a MachineryGuide Autosteer robotkormány rendszerét

Telephelyünkön minden héten, egy előre megadott időpontban lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek, hogy működés közben megnézzék a MachineryGuide legújabb fejlesztését az Autosteer robotkormányt. 

 

A következő időpont: 2020-03-05

Bővebb info:  +36304664936

 

A robotkormányzás négy fő részből épül fel: 

1) Sorvezető szoftver és kijelző, amely teljesen hasonló a már jelenleg is elérhető MachineryGuide termékhez. Természetesen kiegészült számos új kormányzási funkcióval.

2) RTK GNSS vevőegység és antenna. Az egység a GPS, GLONASS, BEIDOU és GALIELO műholdrendszerek jeleivel dolgozik duálfrekvencián. A készülék 2,5 cm-es sorcsatlakozási és visszatérési pontossággal dolgozik (RTK korrekciós jel vétele esetén). 
A korrekciós jel a MachineryGuide saját RTK-bázisállomás hálózatára csatlakozva érhető el, amelynek havidíja 3000 Ft.
Az egység dőléskompenzációs szenzorral van felszerelve, amely a traktor dőléséből, billenéséből eredő pontatlanságokat korrigálja.

3) Kormánymozgató mechanika. Az készülék lényegében egy bontható fogaskoszorúból és egy motorból áll, amely a meglévő kormánykerék alá szerelhető fel a kormány megbontása nélkül. A motor kellően nagy nyomatékkal rendelkezik, így bármilyen traktor kormányának mozgatására alkalmas. 

4) Kerékszög-szenzor. A szenzor a kormányzott tengely kerékelfordulását méri nagy precizitással.