Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám

Keresés

Maschio Gaspardo és a Grégoire Besson együttműködés

2024. 02. 15.

A Maschio Gaspardo S.p.A. és a Grégoire Besson S.A.S. történelmi partnerséget jelentett be a talajművelési iparágban.

A két cég, amely mindkettő úttörő a saját területén, stratégiai szövetséget alakít ki, amelynek célja a talajművelési szektor újra definiálása, olyan termékkínálatot kínálva, amely páratlan a sokféleség, a mélység és a minőség tekintetében. Ez a partnerség egy új korszak kezdetét jelzi a piacvezető szerep betöltésében, különösen a technológiai innovációban, miközben fenntartja a magas szintű ügyfélközpontúságot.

A Maschio Gaspardo S.p.A., a mezőgazdasági gépek gyártásának egyik meghatározó szereplője, és a Grégoire Besson S.A.S., amely az eke- és talajművelő gépek tervezése és gyártása miatt ismert, stratégiai partnerségre lépett. Patrick Besson, a Grégoire Besson elnöke így nyilatkozott: “Ez a stratégiai együttműködés példátlan lehetőség a Grégoire Besson és a Maschio Gaspardo számára. Közös értékeinkre és családi hagyományainkra építve ötvözzük iparági szakértelmünket, hogy elősegítsük kölcsönös növekedésünket, mindig ügyfeleink, kereskedőink, beszállítóink és alkalmazottaink igényeit és elégedettségét szem előtt tartva.” Mirco Maschio, a Maschio Gaspardo elnöke hangsúlyozta: “Cégeink, amelyek erős családi gyökerekkel és közös értékekkel rendelkeznek, mindig elkötelezettek voltak a magas minőségű megoldások nyújtása iránt a talajművelés területén. Küldetésünk mindig is az volt, és az is marad, hogy kielégítsük a világ gazdálkodóinak igényeit, a technológia, a minőség és az ügyfélköpontúságra összpontosítva.” Andrea Maschio, a Maschio Holding elnöke hozzátette: “A Grégoire Besson széles termékválasztéka tökéletesen illeszkedik a Maschio Gaspardo portfóliójához. Nagy lelkesedéssel álmodtuk meg ezt a partnerséget, és örömmel látjuk, hogy ez a vízió valóra válik. Az eredményül kapott szinergiák nagyban hasznára válnak a világ gazdáinak.” Luigi De Puppi, a Maschio Gaspardo ügyvezető igazgatója így vélekedett: “Ez a partnerség nemcsak új vezető szerepet teremt a létfontosságú talajművelés területén, hanem erősíti közös képességünket az innovációba és a technológiába történő befektetésre. Ráadásul új kilátásokat nyit meg mindkét cég számára a terjeszkedés tekintetében, különösen Kelet-Európában, az Egyesült Királyságban és Észak-Amerikában.” Eros Goi, a FINEST S.p.A. ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: “Büszkék vagyunk arra, hogy részt veszünk ebben a műveletben, amely a stratégiai nemzetköziesedés erényes példája, hozzájárulva egy észak-olaszországi ipari csoport növekedéséhez.” A két cég megosztja az erőforrásokat és a készségeket az innováció, a technológia, a kutatás és a fejlesztés területén. Ezenkívül a szövetség megkönnyíti a cégek képességét az anyagok és az alkatrészek beszerzési folyamatainak optimalizálására, mindkét márka versenyképességének javítása érdekében. A Maschio Gaspardo tanácsadást kapott az EY, a DS Avocats, a KPMG-től, míg a Grégoire Besson-t az ORATIO Avocats tanácsolta a szerződéses kapcsolat létrehozásában.

A Maschio Gaspardo Csoport globális szereplő a talajművelés, a vetés, a trágyázás, a növényvédelem, a tájképzés és a szénaelőállítás gépeinek gyártásában. A csoportot 1964-ben alapította Campodarsegóban (PD) Egidio Maschio és testvérei, a csoport világszerte 2 325 embert foglalkoztat nyolc gyártóüzemben, amelyek közül három külföldön található - Kínában, Indiában és Romániában - és 13 értékesítési leányvállalattal rendelkezik (Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Németország, Lengyelország, Ukrajna, Törökország, Oroszország, Észak-Amerika, Egyesült Királyság, Kína, India és Románia).

Korábbi bejegyzések

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289