Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Admiral

Admiral

cikkszám: WS0048

Teljesítmény igény: 330 - 450 Le Munkaszélesség: 8,5 m Tárcsák száma x átmérő: 68 X 610 mm Munkamélység: 15 cm

Nehéz, vontatott, behajtható tárcsa

A nagy farmok számára tervezett ADMIRAL a MASCHIO Gaspardo által megalkotott csúcsteljesítményű tárcsás boronás talajművelő, amely még a legszélsőségesebb munkakörülmények között is képes eredményesen dolgozni. Az egyre szélesedő művelési sávok szükségessége tökéletes választássá teszi az ADMIRAL-t.

Ennek az „Extrém” tárcsás boronának a funkciói elég sokoldalúvá teszik ahhoz, hogy képes legyen bármilyen állapot kezelésére: a kemény és nehéz talajtól a nedves, tőzeges talajig, sok növénymaradvánnyal, beleértve az olyan törmelékeket, mint a sziklák és kövek.

Az ADMIRAL egyetlen 8,5 méteres verziójának célja, hogy akár 450 lóerős traktorokhoz is kapcsolható lehessen.

Sokoldalú tárcsás borona

A keret mentén 4 db 610 mm-es átmérőjű tárcsasor van elhelyezve, amelyek két első és két hátsó párra vannak osztva, egy méteres távolsággal a két tárcsasor között, ami az egyes tárcsák közötti 500 mm-es térközzel együtt a talaj és a növénymaradványok optimális áramlását eredményezi. A középen elhelyezkedő kerekek biztosítják a pontos mélységszabályozást. Mögöttük a borona 70cm cm-es rugós fogakkal, három sorba rendezve, újra osztja a talajt, a növénymaradványok bedolgozásával. A hátsó henger kiegyenlíti és betömöríti a felületet, így a talaj tökéletesen kiszintezett marad, és készen áll a vetésre.

Nagy teherbírású DNA

Az ADMIRAL felépítése és eszközei verhetetlen erősséget és tartós megbízhatóságot biztosítanak. A kissé konkáv profilú, nagy átmérőjű tárcsák minden alkalommal hatékony vágást biztosítanak a különleges fog-kialakításuknak köszönhetően, még akkor is, ha nagymennyiségű növénymaradvánnyal birkóznak.

A tárcsák felfogása, forgása a speciális ”CULTI-HUB” egységek jóvoltából történik, amelyek a nagyobb megbízhatóság érdekében túlméretezettek. A 2 db kúpgörgős csapágy olajban fut és speciális tömítésekkel védett a por, a víz és a sár behatolásától.

Végül a - C-formájú rugó, amely a tárcsát a kerettel összeköti- kifejezetten rugózott elemekhez készült, nagyszilárdságú acélból, lenyűgöző, 200 mm-es függőleges kivédési elmozdulást tesz lehetővé, hogy minden akadály elől kitérhessen és még a hirtelen lökéseket is kezelni tudja.

Páratlan felületképezés

A hatvannyolc 610 mm-es átmérőjű tárcsa szimmetrikusan elrendezve, két sorban, kiváló minőségű vágást, keverést és betemetést biztosít, valamint kiváló munkahelyzetet is, és csökkentik az oldalirányú eltolódást a táblán végzett munka során.

Miért válassza az Admiralt?

A kivételes egymenetes magágy készítéssel, a max.12 km/ó előremeneti sebességgel és a lenyűgöző munkaszélességgel az ADMIRAL mércét állít a nagy munkaszélességű minimális műveléshez alkalmazott munkagépek kategóriájában.

ADMIRAL

ALAPFELSZERELTSÉG

4 sorban elrendezett, független Ø 610 mm-es tárcsa, rugózott felfogással

Hidraulikusan összehajtható szárnyak

Mélységszabályozó kerekek 13.0/65-18

Hátsó fogas borona

Világító- és figyelmeztető tábla készlet

Magas tartósságú "Cultihub" tárcsa agyak:

- Kétsoros, szögben álló golyóscsapágyak

- olajkenés

- vízálló mechanikus csapágyak

 

TECHNIKAI ADATOK
Méretek850
Min teljesítmény igény Le330 Le
Max teljesítmény igény Le450 Le
Munkaszélesség8,5 m
Szállítási szélesség4,5 m
Küllős tárcsák száma68
Tárcsa átmérő610 mm
Munkamélység15 cm
Súly≥ 13.200 kg

Speciális tartalom

EXTRA ERŐS TÁRCSA

A 610 mm-es tárcsa 15 cm-es munkamélységre van tervezve, ami nemcsak a növényi maradványok betemetésére, hanem az utólagos szántásos talajműveléshez is ideális. 2 tárcsa változat létezik, a különböző növénymaradvány mennyiség kezelésére:

Nagy mennyiségű maradvány (9 fogú tárcsa);

Kevés maradvány (15 fogú tárcsa).

ÚJ, C-FORMÁJÚ RUGÓ

Az UFO támasztó és lengéscsillapító rendszere együttesen alakult ki a „C” alakú rugós tárcsa felfogás. A kompakt kialakítás optimális anyagáramlást biztosít a tárcsák között, míg a speciális rugóacél, amelyből a felfog elem készült, biztosítja a megbízhatóságot és a rugalmasságot még nehéz körülmények között is. A rugót olyanra tervezték, hogy erős legyen, mégis szabadon rezegjen, képes legyen elnyelni a nagy sebességű feszültséget, amelyet aztán rezgő hatással továbbítanak, ami még finomabb művelést eredményez. A teljesen karbantartásmentes kialakítás csökkenti az állásidőt és az üzemeltetési költségeket.

CULTI-HUB EGYSÉGEK

Az UFO tárcsa agyai kiemelkednek rendkívül nagy teljesítményükkel, bármilyen munkakörülmények között is.

VONÓRÚD LÖKÉSGÁTLÓVAL

A vonórúd és a traktor vonóelem terhelésének enyhítése érdekében az ADMIRAL vonórúdja rugós biztonsági lökésgátlóval van felszerelve, amely védi a szerkezetet mind szállítás, mind a táblán végzett munka során.

 

Disc Cultivator.jpg (2.12 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető, alkatrész ügyintéző
Borsné Kitti
Irodavezető, alkatrész ügyintéző
+36704153919
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.