Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám

Keresés

Aliante Plus

Aliante Plus

cikkszám: WS00105

Teljesítmény igény: 160 - 240 Le Munkaszélesség: 3 - 4 m Sortávolság: 12,5 cm Magtartály térfogata: 1.000 L

Soros kombinálható pneumatikus vetőgép

Az ALIANTE PLUS bevezet a kombinált pneumatikus vetőgépek szegmensébe, amely a MASCHIO-nak a hajtott boronák és a GASPARDO-nak a soros gabonavetőgépek területén szerzett tapasztalatainak egyesítéséből keletkezett. A masszívságot és pontosságot biztosító fix típusú keretre szerelt 3 és 4 m-es munkaszélességű változatban, maximum 32 sorig kapható, ideális megoldás a 130 és 200 LE közötti teljesítményű traktorokkal a fő gabonanövények vetésére.

A kombináció előnye

Az ALIANTE PLUS növeli a működési hatékonyságot annak köszönhetően, hogy az elsődleges/ másodlagos talajművelést egyetlen menetben kombinálja a vetéssel. A DRAGO DC, DOMINATOR DM és ORSO borona modellekkel való COMBI vetőgép gyorscsatlakozásos kombinációja magas szintű testre szabást tesz lehetővé, amely mindig garantálja a tökéletes vetőágy készítést és kiegyenlítését a MASCHIO hagyománya szerint. 

Optimális kiegyensúlyozás

A közvetlenül a borona fölé szerelt vetőgéppel ellátott gépkombináció lehetővé teszi a súlyok kiváló eloszlását, a súlypont rendkívül közelre kerül a függesztő műhöz: Ez a szempont garantálja a nagy tömörséget és stabilitást, amely lehetővé teszi a csökkentett teljesítményű traktorokkal való összekapcsolást az emeléshez szükséges alacsonyabb erőnek köszönhetően.

GASPARDO technológia

A neves GASPARDO hajtási rendszer három-bütykös olajfürdős sebességváltót tartalmaz, amely mozgásban is működtethető, a vontató gép hidraulikus áramköre által hajtott pneumatikus magszállítással együtt működik. Ez a rendszer a BY-PASS szabadalmat használja, amely lehetővé teszi a munkasebesség jelentős növelését - a vetésidő és a költségek csökkentése érdekében - anélkül, hogy ez veszélyeztetné az elosztás homogenitását a teljes munkaszélesség mentén, és nehéz körülmények közötti használatot, például domboldali vetést. A pontos magbehelyezést a rendelkezésre álló különböző típusú, két sorban elrendezett csoroszlyák biztosítják: suffolk, doubleCorexorCorex Plus lemez és singledisc. Végül a magtakaró hátsó borona sikeresen követi a talaj felületét és áthelyezi a vetéselem által korábban megmozgatott növényi maradványokat.

ISOTRONIC opció

Nagyobb technológiai igények esetén az ALIANTE PLUS ISOTRONIC változat elektromos hajtással és ISOBUS kommunikációs rendszerrel lehetővé teszi a vetőgép digitális vezérlését és az összes precíziós gazdálkodási funkció használatát.

Miért válassza az ALIANTE PLUS-t?

A közepes teljesítményű traktorokkal való összekapcsolásnak köszönhetően az ALIANTE PLUS ideális gép középvállalkozások és vállalkozók számára.

 

Speciális tartalom

A GASPARDO FOKOZATMENTES MECHANIKUS HAJTÁSA

A gép oldalán található olajfürdőben lévő három-bütykös sebességváltó a hajtókerékről a magelosztó hajtásra továbbítja a mozgást. A vetési tőszám a sebességváltón az 1-től 55-ig terjedő folyamatos állítású skálán lévő kalibrált beállító karral választható meg.

ISOTRONIC ELEKTROMOS HAJTÁS

Az adagolót közvetlenül a közvetlen meghajtású villanymotor hajtja, az adagolást ISOBUS-on keresztül irányítják a traktor vezetőfülkéjének vezérlőtermináljából.

ADAGOLÓ RENDSZEREK

A vetőmag típusától és alakjától függően négyféle adagolóhenger áll rendelkezésre. Nagy átmérőjűek, hogy csökkentsék a hajtási fordulat igényt és elkerüljék a veszteségeket. Nagymérvű egymáshoz képesti cella eltolás folyamatos és egyenletes adagolást biztosít.

MEGKERÜLŐ RENDSZER

A megbízható és elismert GASPARDO BY-PASS® rendszer maximalizálja a termék pneumatikus szállításának homogenitását és állandóságát a vetőgép teljes munkaszélességén.

CSOROSZLYÁK

Suffolk


Könnyű és egyszerű, ez az egység különösen alkalmas finoman megmunkált talajra, különösen, ha köves és kevés növényi maradványú, vagy anélküli. 

VORTEX duplatárcsás


Alkalmazkodik a talaj bármilyen típusához és nedvességtartalmához, még a szabálytalan, agyagos talajhoz vagy bőséges növényi maradványhoz is. 

COREX Duplatárcsás


Különösen alkalmas laza, homokos vagy tőzeges talajokhoz. A tárcsák homorú geometriája garantálja az egyenletes vetésmélységet, elkerülve a mélyre vetést, vagy az agresszív barázdák kialakulását.

COMBI 1

AZ ORSO RAPIDO PLUS modellt a COMBI 1 típusú vetőgéppel együtt használják, amely a következőket tartalmazza:

2 pontos borona függesztés

, SPEED LIFT típus;

Vetőgép csatlakoztató keret;

Oldalsó oszcilláló vezetők, amelyek lehetővé teszik a felhalmozódott maradványok felszabadítását.

 

 

Combination In-Line Seed Drill.jpg (2.91 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.