Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Alitalia Isotronic

Alitalia Isotronic

cikkszám: WS00106

Teljesítmény igény: 160 - 250 Le Munkaszélesség: 3 - 3,5 m Sortávolság: 12,5 - 15 cm Magtartály térfogata: 1.500 L

Soros kombinálható pneumatikus vetőgép

Az ALITALIA ISOTRONIC bevezet a kombinált pneumatikus vetőgépek szegmensébe, amely a MASCHIO-nak a hajtott boronák és a GASPARDO-nak a soros gabonavetőgépek területén szerzett tapasztalatainak egyesítéséből keletkezett. Fix, függesztett típusú vázak alapján, amelyek masszívságot és megbízhatóságot adnak, 3 és 3,5 m-es változatokban kapható, legfeljebb 28 soros, ideális megoldás a 150 és 300 LE közötti teljesítményű traktorokhoz a fő gabonafélék vetéséhez.

A kombináció előnye

Az ALITALIA ISOTRONIC növeli a működési hatékonyságot annak köszönhetően, hogy az elsődleges/ másodlagos talajművelést egyetlen menetben kombinálja a vetéssel. A DRAGO DC, DOMINATOR DM és ORSO borona modellekkel való COMBI vetőgép gyorscsatlakozásos kombinációja magas szintű testre szabást tesz lehetővé, amely mindig garantálja a tökéletes vetőágy készítést és kiegyenlítését a MASCHIO hagyománya szerint.

Bőséges munkaképesség

A nagy, 1500 literes tartály jelentős autonómiát kínál, amely speciális toldattal akár 2000 literre is növelhető. A tartály súlya a hengerre ürül, garantálva az oszcilláció mentes működést és ez által a könnyű kezelhetőséget még a legnehezebb terepen is. Ez a rendszer lehetővé teszi azt is, hogy a gépcsoport tömegközéppontja a traktor függesztő művéhez közel legyen, így kisebb legyen a szükséges emelőerő.

GASPARDO technológia

A neves GASPARDO hajtási rendszer három-bütykös olajfürdős sebességváltót tartalmaz, amely mozgásban is működtethető, a vontató gép hidraulikus áramköre által hajtott pneumatikus magszállítással együtt működik. Ez a rendszer a BY-PASS szabadalmat használja, amely lehetővé teszi a munkasebesség jelentős növelését - a vetésidő és a költségek csökkentése érdekében - anélkül, hogy ez veszélyeztetné az elosztás homogenitását a teljes munkaszélesség mentén, és nehéz körülmények közötti használatot, például domboldali vetést. A pontos magbehelyezést a rendelkezésre álló különböző típusú, két sorban elrendezett csoroszlyák biztosítják: suffolk, doubleCorexorCorex Plus lemez és singleisc. Végül a magtakaró hátsó borona sikeresen követi a talaj felületét és áthelyezi a vetéselem által korábban megmozgatott növényi maradványokat.

ISOTRONIC hajtás

Az ISOTRONIC elektromos hajtás az ISOBUS kommunikációs rendszerrel lehetővé teszi a vetőgép digitális vezérlését és az összes precíziós gazdálkodási funkció használatát.

 

ALITALIA ISOTRONIC

ALAPFELSZERELTSÉG

Pneumatikus vetőgép központi magelosztóval és pneumatikus magszállítással

Elektromos adagolás - ISOBUS GENIUS MESTER rendszer

GPS sebesség érzékelő berendezés

Hidraulikus ventilátorhajtás, a traktortól függően

A vetőrúd központosított hidraulikus előfeszítése

Ablakos tartály a vetőmagszint ellenőrzéséhez

Gyors kapcsoló szerkezet MASCHIO hajtott borona számára

Kalibráló és leürítő tálca

Elektronikus mérleg

Vizsgáló állás létrával

Támasztólábak

Magtakaró tárcsa multifunkciós vezérlés

G1000, F25-125 és N500 adagoló hengerek vetőmaghoz

Világításkészlet (nincs felszerelve)

Figyelmeztető táblák (nincs felszerelve)

 

KOMPATIBILITÁS:

DOMINATOR DM

DOMINATOR DM RAPIDO PLUS

DRAGO DC

ORSO RAPIDO PLUS COMBI

TECHNIKAI ADATOK
Méretek3000/203000/243500/243500/28
Munkaszélesség3 m3 m3,5 m3,5 m
Sorok száma20242428
Sorköz15 cm12,5 cm15 cm12,5 cm
Tartály térfogata1.500 l1.500 l1.500 l1.500 l
Teljes szélesség3 m3 m3,5 m3,5 m
Súly≥ 1.360 kg≥ 1.153 kg≥ 1.443 kg≥ 1.272 kg

Speciális tartalom

ISOTRONIC ELEKTROMOS HAJTÁS

Az adagolót közvetlenül a közvetlen meghajtású villanymotor hajtja, az adagolást ISOBUS-on keresztül irányítják a traktor vezetőfülkéjének vezérlőtermináljából.

ADAGOLÓ RENDSZEREK

A vetőmag típusától és alakjától függően négyféle adagolóhenger áll rendelkezésre. Nagy átmérőjűek, hogy csökkentsék a hajtási fordulat igényt és elkerüljék a veszteségeket. Nagymérvű egymáshoz képesti cella eltolás folyamatos és egyenletes adagolást biztosít.

MEGKERÜLŐ RENDSZER

A megbízható és elismert GASPARDO BY-PASS® rendszer maximalizálja a termék pneumatikus szállításának homogenitását és állandóságát a vetőgép teljes munkaszélességén.

CSOROSZLYÁK

Suffolk


Könnyű és egyszerű, ez az egység különösen alkalmas finoman megmunkált talajra, különösen, ha köves és kevés növényi maradványú, vagy anélküli.

VORTEX duplatárcsás


Alkalmazkodik a talaj bármilyen típusához és nedvességtartalmához, még a szabálytalan, agyagos talajhoz vagy bőséges növényi maradványhoz is.

COREX Duplatárcsás


Különösen alkalmas laza, homokos vagy tőzeges talajokhoz. A tárcsák homorú geometriája garantálja az egyenletes vetésmélységet, elkerülve a mélyre vetést, vagy az agresszív barázdák kialakulását.

COREX Duplatárcsás


Agresszív és precíz, 350 mm átmérőjű és 2,5 mm vastagságú, lehetővé teszi a barázda tiszta kiformálását és a mély vetést.

COMBI 1

A MASCHIO hajtott boronákat, a AZ DRAGO DC, DOMINATOR DM/RAPIDO PLUS és ORSO RAPIDO PLUS modellt, a COMBI 1 típusú vetőgéppel együtt használják, amely a következőket tartalmazza:

2 pontos borona függesztés, SPEED LIFT típus;

Vetőgép csatlakoztató keret;

Oldalsó oszcilláló vezetők, amelyek lehetővé teszik a felhalmozódott maradványok felszabadítását.

COMBI 2

A MASCHIO hajtott boronákat, a AZ DRAGO DC, DOMINATOR DM/RAPIDO PLUS modellt, a COMBI 2 típusú vetőgéppel együtt használják, amely a következőket tartalmazza:

2 pontos borona függesztés, SPEED LIFT típus;

Vetőgép csatlakoztató keret;

Oldalsó burkolatok paralelogrammás emeléssel. Amellett, hogy elkerüli a növénymaradékok felhalmozódását és az oldalsó szegélyek kialakulását, a maximális emelési helyzetben csökkenti a szállítási méreteket.

 

Combination In-Line Seed Drill.jpg (2.91 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.