Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám

Keresés

Aquila

Aquila

cikkszám: WS0060

Teljesítmény igény: 150 - 330 Le Munkaszélesség: 4,6 - 6 m Kések száma: 36 - 48 Munkamélység: 26 - 28 cm

Az AQUILA kiemelkedik a különösen robusztus mechanikájával, ideális vállalkozók és közepes-nagy gazdaságok számára, amelyek sokoldalú és megbízható gépeket igényelnek. A lehetséges felhasználási forgatókönyvek a rendkívül nehéz körülmények között, például nehéz vagy köves talajokon végzett munkavégzéstől a GASPARDO CENTAURO gabonarúddal és az elülső garattal való kombinálásig terjednek. A robusztus mechanika mindkét esetben képes ellenállni az akár 330 LE-s traktorokhoz való csatlakozásból adódó nagy igénybevételeknek.

HEAVY DUTY szerkezet

Az AQUILA-t a MASCHIO kardánboronák sajátossága, a kettős héjú kerettel rendelkező, híres szerkezet jellemzi. A 6 mm-es belső vastagság és az 5 mm-es külső vastagság jelentős merevséget és robusztusságot biztosít anélkül, hogy jelentősen megnövelné a súlyát. Nagy szilárdságú acélból készült, így minden körülmények között nagy teljesítményt biztosít. Az opcionális alapfelszereltségű UP FLOATING és DOWN FLOATING rendszer lehetővé teszi, hogy a keret szárnyai kövessék a talajprofilt, így biztosítva a maximális kifinomultságot. A HEAVY DUTY berendezések, mint például az oldalsó bütykös kardántengelyek, a kovácsolt fogtartó tengelyek, az ON GRIP fogak és a sebességváltóval ellátott oldalsó egysebességes fogaskerekek teszik teljessé a képet. Ez a rendszer lehetővé teszi a fogak forgási sebességének változtatását a kívánt finomítási szintnek megfelelően.

Minőség a legmagasabb MASCHIO szinten

A sebességváltó és a munkadarabok kiváló minőségű anyagokból, automatizált és nagy pontosságú gyártási folyamatokkal készülnek. A fogtámaszú rotortengelyeket egyetlen nagy szilárdságú acél kovácsolt darab forgatja. Az egyetlen megoldás a piacon a tokos edzett és temperált sebességváltó tartály összes fogaskerekével. A kapák edzett bóracéllal vannak kovácsolva, és nagymértékben automatizált sorokban megmunkálják. A hosszú, 30 cm-es kapák profilja speciálisan úgy lett kialakítva, hogy minden körülmények között maximalizálja a talaj finomítását. Az ON GRIP változat kérésre elérhető, vagy az élettartam meghosszabbítása érdekében a keményfém burkolat.

Kombinált vetőgép

Az AQUILA lehetővé teszi a CENTAURO gabonavetőgéppel való összekapcsolást. A kombinált vetőgépes megoldás jelentős előnyökkel rendelkezik, elsősorban az üzemi hatékonyságot növeli, köszönhetően annak, hogy az elsődleges/szekunder talajművelést egy lépésben kombinálhatja a vetéssel.

RAPIDO PLUS verzió

A kiterjedt alapfelszereltség kérésre további fontos felszerelésekkel bővíthető. A szabadalmaztatott QUICK kapakioldó rendszer: egyszerű és gyors csere négy egyszerű lépésben. Míg a PLUS kőterelőrendszer a védőékek jelenlétének köszönhetően megvédi a rotorok közötti teret az ütésektől vagy a kövek vagy egyéb törmelék behatolásától, amely elzárhatja őket.

TECHNIKAI ADATOK
Méretek460050006000
Min teljesítmény igény Le150 Le160 Le180 Le
Max teljesítmény igény Le300 Le300 Le300 Le
Munkaszélesség4,6 m5 m6 m
Szállítási szélesség2,4 m2,4 m2,4 m
Kések száma364048
Munkamélység26 cm26 cm26 cm
Súly≥ 2.460 kg≥ 2.650 kg≥ 2.920 kg
*hengerrel   
DUPLA VÁZ SZERKEZET
AQUILA - DOUBLE SKIN STRUCTURE

A duplafalú váz szerkezet (belső 6 mm, külső 5 mm) növeli a szerkezet szilárdságát és megakadályozza a csavarodást anélkül, hogy túlzottan megnövelné a súlyt.

ROTOROK SZÁMA
AQUILA - NUMBER OF ROTORS

A rotortengelyek 25 cm-re vannak egymástól (más versenytársakhoz képest nagyon szűk hely). A méterenkénti 4 rotor biztosítja a vetőágy kiváló előkészítését még szívós és agyagos talajokon is.

ALACSONY RÁZKÓDÁS
AQUILA - LOW VIBRATIONS

A változatos szögű rotorok különleges helyzete lehetővé teszi a fokozatos talajba lépést, csökkentve a felvett teljesítményt, a fogyasztást és a traktorra továbbított rezgéseket. Ez hosszabb alkatrész élettartamot és kevesebb karbantartást eredményez.

CSILLAPÍTOTT OLDALVÉDELEM
 
AQUILA - DAMPENED SIDE PROTECTIONS

Az oldalsó védelmet egy rugó csillapítja, ami növeli a panelek oldalirányú kimozdulását és megkönnyíti a felesleges anyag kiürítését. A rugó könnyen állítható nyírócsap segítségével.

VÁLTÓHÁZ
AQUILA - SPEED GEARBOX

Gyors sebességváltással lehetőség nyílik a kapák végső forgási sebességének megválasztására.

PLUSZ KŐVÉDELEM
AQUILA - PLUS STONE DEFLECTORS

Robusztus, csavarozható terelők vannak felszerelve, hogy megvédjék a forgórészt és a hajtómű tárolótartályát a kövekkel, ágakkal vagy húrokkal való ütközéstől, amelyek a tengelyek köré csavarodhatnak. Az ékek könnyen eltávolíthatók, ha kőmentes talajban dolgozunk és javítjuk a talajáramlást.

GYORS KÉS CSERE
AQUILA - QUICK TINE RELEASE

A fogtartó tartóba integrált, speciális kulccsal eltávolítható csap lehetővé teszi a kopott fogak néhány másodperc alatt történő cseréjét maximális biztonságban.

ON GRIP KÉSEK
AQUILA - ON GRIP TINES

A speciális ON GRIP fogak abból a célból jöttek létre, hogy sok maradvány jelenlétében és szilárd talajon kell működni. Különleges formájának és munkadőlésének köszönhetően kiváló keveredést biztosít a talaj és a növényi maradványok között. Az ON GRIP fogak emellett megakadályozzák a talpak és bőrszerű kéreg képződését a felületen.

Power Harrow Range.jpg (2.55 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.