Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Artiglio F

Artiglio F

cikkszám: WS0092

Teljesítmény igény: 250 - 500 Le Munkaszélesség: 4,1 - 5 m Kések száma: 9 - 11 Munkamélység: 50 cm

Altalajlazító

Annak érdekében, hogy ugyanazt a teljesítményt nyújtsuk, mint az ARTIGLIO modell, miközben megkönnyítjük a munkagép közúti szállítását, létrehoztuk a BEHAJTHATÓ ARTIGLIO-t, amelynek munkaszélessége 13.5 láb, 9 kés, 16.4 láb 11 késig terjed, , mindössze 8.4 láb szállítási szélességgel. A BEHAJTHATÓ ARTIGLIO ideális közepes és nagy gazdaságok és vállalkozók számára, akik 250-500 lóerős traktorokkal rendelkeznek.

Könnyű kezelhetőség, mégis masszív felépítés

A vázkeret magában foglalja az Artiglio termékcsalád megkülönböztető szilárdságát és ellenálló képességét. A központi felépítést úgy módosították, hogy a két szárnyat gyorsan és egyszerűen két nagy hidraulikus henger segítségével lehessen behajtani. Két további mechanikus kar végzi a szárnyak mechanikus kibiztosítását. Az új vázkeret hegesztett fogas szerelvényekkel (CSS rendszer) és az 1,4 hüvelyk vastag szárnyas fogak volfrámkarbid bevonatú hegyekkel 19,7 hüvelyk munkamélységet tesznek lehetővé, még akkor is, ha növényi maradványokkal birkóznak. Mindegyik fogon van egy nyírócsavar. 

Maximális teljesítmény „hullám” kialakítással

Az oldalpanelek, az innovatív „hullám” kialakítás, és a magas gerendely alatti távolság biztosítja a talaj és a növénymaradványok optimális áramlását, elkerülve az eltömítődést, még nagy munkasebesség esetén és sok növénymaradvány jelenlétekor is.

Azonnali beállítás

A munkamélységet hidraulikusan szabályozzák egy keresztkör segítségével, amely beállítja a hátsó ikerhenger magasságát. Az említett hengert egy kifinomult paralelogramma rendszer segítségével csatlakoztatják a kerethez, lehetővé téve, hogy állandó érintkezésben legyen a talajjal, ahol a hátsó rögök, vagy felületi akadályok megjelennek.

Non-stop biztonság

A mechanikus változat nyírócsavaros biztonsági funkcióval rendelkezik. A HYDRO változatban, amely akár 13.1 hüvelykes, 9 késes is lehet, dupla biztonsági funkció van beépítve, nyírócsavar és hidro-pneumatikus rendszer kombinációjával. Ha a csúcsra gyakorolt nyomás meghaladja a 1984 fontnak megfelelő súlyt, a hidro-pneumatikus biztonsági rendszer kiold, és fokozatosan megemeli a kést. Ha az akadályt nem szűnik meg és a hegyre gyakorolt nyomás tovább növekszik, a nyírócsavar elpattan, hogy megakadályozza a vázkeret sérülését, lehetővé téve a kés teljes felemelkedését. A munkagép bőséges túlméretezése azt eredményezi, hogy teljes nyugalommal dolgozhat, még a legkeményebb talajokon is.

Miért válassza az Artiglio F-ET?

A BEHAJTHATÓ ARTIGLIO ideális altalajlazító a közepes-nagy gazdaságok és a mélylazítást végző vállalkozók számára. A szállítás mérete ideális megoldássá teszi a közúti közlekedéshez.

 

Speciális tartalom

KÉSFOGAK

A progresszíven döntött fogak fokozatosan hatolnak be a talajba, 19,7 hüvelyk mélyre, alacsony energiaszükséglettel és mérsékelt üzemanyag-fogyasztással.

Megfordítható rögtörő

Gyors-csatlakoztatású

, megfordítható csúcsok

Oldalsó szárnyak

 

IKERSOROS TÜSKÉS HENGER

A mechanikusan vagy hidraulikusan állítható ikersoros tüskés henger lehetővé teszi a kiváló magágy készítést és a növényi maradványok beforgatását, magasan tartva a talaj termékenységét.
A tüskék ellentétes forgása azt eredményezi, hogy a felületen lévő rögök összetörnek, megkönnyítve a későbbi befejező talajművelési műveleteket. Egyik sem jár extra megterheléssel a traktorra.

 

AKADÁLYVÉDELMI RENDSZER

A maximális terhelés túllépése esetén a csavar elszakad lehetővé téve a kések felemelkedését, így elkerülhető a fogak és a keret esetleges károsodása.

HIDROPNEUMATIKUS BIZTONSÁGI RENDSZER

A modern biztonsági rendszer és az új fog dizájn biztosítja, hogy az elem megfelelően felemelkedjen rejtett akadályok esetén, így megelőzve az esetleges károkat. A dugattyúból kinyomott olajat egy szeleprendszeren keresztül az ikresített nitrogén akkumulátorokba szállítják.

 

Subsoiler Range.jpg (3.22 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.