Keresés

Attila

Attila

cikkszám: WS0094

Teljesítmény igény: 110 - 300 Le Munkaszélesség: 2,5 - 4 m Kések száma: 5 - 9 Munkamélység: 50 cm

Altalajlazító

ATTILA a 110-300-as tartományba tartozó lóerős traktorok altalajlazítója, olyan kis- és közepes méretű gazdálkodók gépe lehet, akik 50 cm mélységig keresnek munkagépet, az altalaj és a felső talajrétegek megfordítása nélkül, a szervesanyag-tartalom növelése érdekében.

Erős konstrukció

A keretben a 30 mm vastag fogak hegesztett szerelvényekkel (CSS) vannak elhelyezve, amelyeket legfeljebb 50 cm munkamélységre terveztek. Gondosan kiszámított behatolási szögükkel a kések fokozatosan beássák magukat a talajba, csökkentve a keretet és a traktort érő terhelést. A wolfrám bevonattal ellátott, megfordítható hegyek akár háromszor hosszabb élettartamot biztosítanak, különösen erősen koptató talajon, mint pl. a homokos talaj. Kérésre WIDIA - bevonattal ellátott csúcsok is rendelkezésre állnak.

A megállíthatatlan HIDRO

Az ATTILA HYDRO változata kiváló igásló még sok maradványt tartalmazó talajokon is, a hidro-pneumatikus rendszer jóvoltából, amely lehetővé teszi, hogy az akadályokkal való találkozás során a kés kiemelkedjen. Ez a változat elérhető egy akár 4m széles 9 késes változatban is.

A sokoldalú Attila

Attila felszerelhető ásós hengerrel, amely ideális homokos talajok megmunkálásához. Az elválasztó panelek (mechanikus vagy hidraulikus opciók állnak rendelkezésre) lehetővé teszik a pontos munkát a határok, vagy az árkok mentén.

ATTILA

ALAPFELSZERELTSÉG

Gyors-csatlakoztatású Volfrámbevonatú, megfordítható hegy

140 mm széles volfrámbevonatú szárnyak

Megfordítható rögtörő

Biztonsági nyírócsavar, 5 tartalék csavar

Támasztólábak

Világítás készlet a 300, 400 változathoz

 

ATTILA HYDRO

ALAPFELSZERELTSÉG

Hegesztett vázszerkezet

Gyors-csatlakoztatású, megfordítható csúcsok

140 mm széles szárnyak

Megfordítható rögtörő

Biztonsági nyírócsavar, 5 tartalék csavar

Támasztólábak

Hidro-pneumatikus biztonsági rendszer nitrogén akkumulátorral

Világítás készlet a 300, 400 változathoz

 

Méretek
Min teljesítmény igény Le110 Le150 Le
Max teljesítmény igény Le150 Le200 Le
Munkaszélesség2,5 m3 m
Szállítási szélesség2,55 m3 m
Kések száma57
Munkamélység50 cm50 cm
Súly≥ 1.378 kg≥ 1.560 kg

Speciális tartalom

KÉSFOGAK

A progresszíven döntött fogak fokozatosan hatolnak be a talajba, 50 cm mélyre, alacsony energiaszükséglettel és mérsékelt üzemanyag-fogyasztással.

Megfordítható rögtörő

Gyorsan cserélhető, megfordítható volfrámbevonatú hegy

Oldalsó szárnyak

 

IKERSOROS TÜSKÉS VAGY ÁSÓS HENGER

A hengerek biztosítják a jó magágyat, ugyanakkor úgy vannak kialakítva, hogy tömörítsék a fogak által meglazított talajt, és korlátozzák a víz elpárolgását a felszíni rétegekből. Az új iker-ásós henger laza talajhoz rendelkezésre áll, míg a klasszikus ikersoros tüskés hengert kemény talajon és nagy mennyiségű maradvánnyal rendelkező talajhoz ajánljuk.

NYÍRÓCSAVAROS BIZTONSÁGI RENDSZER

A maximális terhelés túllépése esetén a csavar elszakad lehetővé téve a kések felemelkedését, így elkerülhető a fogak és a keret esetleges károsodása.

HIDROPNEUMATIKUS BIZTONSÁGI RENDSZER