Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Chrono 300

Chrono 300

cikkszám: WS00124

Teljesítmény igény: 120 Le Sorok száma:6 Sortávolság: 70 - 75 cm Magtartály térfogata: 60 L

Nagy sebességű, függesztett precíziós szemenkénti vetőgép teleszkópos vázzal

A CHRONO 300 az azonos nevű modellek belépő szintű modellje. A 15 km/órás, vagy magasabb sebességű vetés, valamint a CHRONO egység nagyfokú sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy minden helyzetben kitűnjön, a hagyományostól a minimális talajművelésig, majd a direkt vetésig, nagyon sokféle körülmény között dolgozva, és mindig garantálva a vetőmag elhelyezésének legjobb pontosságát. A precíziós vetőgép szektorban szerzett több évtizedes tapasztalat eredménye a gép, mely valójában a MASCHIO GASPARDO csoport zászlóshajója. A függesztett, dupla teleszkópos toldattal felszerelt kerettel a CHRONO 300 elérhető a 306-os változatban is, 6 sorral, 70 és 75 cm-es sortávolsággal.

CHRONO, univerzális precíziós vetőgép

A CHRONO vetőgépet az új generációs precíziós gépeken található legfejlettebb és leginnovatívabb megoldások jellemzik. A lebenykompresszorral ellátott független pneumatikus rendszer lehetővé teszi a vetőmag szállítását az elosztótól az ültetési barázdáig, garantálva a nagy munka sebességet, a légáramlást a különböző típusú magok szerint változtatva, a legkisebbektől, például a ciroktól a legrendszertelenebb alakúig, mint a napraforgó.

Mindenhová vethet

A NAGY TEHERBÍRÁSÚ vetőkocsik beállítását felerősíti a LÉGRUGÓVAL ellátott erős, dupla paralelogrammás függesztő rendszerük, amely lehetővé teszi az egység talajnyomásának legfeljebb 300 kg-ig történő beállítását, amely közvetlenül a traktorfülkéből elvégezhető. Ez lehetővé teszi a direkt vetést még nagyon tömör, nehéz talajokon is.

Teleszkópos váz

A függesztett vázkeret szilárdsága a kettős teleszkópos hosszabbító rendszer tömörségével párosul, amely garantálja, hogy a 4,5 m-es munkaszélességtől néhány másodperc alatt átállítsa a gépet a mindössze 3 m-es szállítási szélességig, mellyel a gép szállítása már nagyon egyszerűvé válik.

ISOTRONIC hajtás

Az ISOTRONIC elektromos hajtás, az ISOBUS GENIUS MASTER kommunikációs protokollal, lehetővé teszi az összes precíziós gazdálkodási funkció kihasználását a vetőmag beültetéséhez, a mikrogranuláris termék és a műtrágya kiosztásához.

Miért válassza a CHRONO 300-at?

A szerelt teleszkópos kettős vázkeret kompaktsága ideálissá formált méretűvé teszi a gépet azon vállalkozások számára, amelyek ugyanakkor a kategória csúcsteljesítményét igénylik.

 

CHRONO 300

ALAPFELSZERELTSÉG

CHRONO vetőkocsik (az Ø355 mm-es első tárcsás csoroszlya opcionális)

Központosított vetőkocsi talajnyomás beállítás légrugóval

ISOTRONIC elektronikus magadagoló hajtás

Légszállító lebeny kompresszor előszűrővel

ISOBUS GENIUS MESTER rendszer (ISO 11783)

Kábel 7 tűs ISO 11786 a traktor sebesség jel átviteléhez

Alumínium magadagoló fedél

60 literes magtartály térfogat

1"X14" "V" profilú gumi tömörítő kerekek

Gumírozott maglenyomó kerék

1 műanyag magadagoló vetőtárcsa a géphez (adja meg a vetőmagot)

3-pontos függesztő mű Kat.II

2 támasztó, vagy, vagy hajtó kerék 7.50-16

TLT kardán B1 1”3/8 Z6-Z6 (hossz 700 mm)

Acél műtrágya tartály 1200 literes kapacitással, elektromos hajtással

Műtrágya szállítása a külső sorokhoz pneumatikus rásegítésű

Dupla tárcsás csoroszlya műtrágya számára

Műtrágya tartály ablak a műtrágya szintjének ellenőrzéséhez

Világításkészlet (nincs felszerelve)

Figyelmeztető táblák (nincs felszerelve)

16 l kapacitású mikrogranulátor tartályok (mikrogranulátoros változat)

Hidraulikus sorjelző 350 mm átmérőjű tárcsával (nyomvonal a traktor középvonalán)

Rovarvédő terelő tömlők

TECHNIKAI ADATOK
Sorok száma6
Magtartály térfogata60 l
Teljes szélesség3 m
Min teljesítmény igény Le-
Súly≥ 2.000 kg

Speciális tartalom

TELESZKÓPOS VÁZ

A teleszkópos dupla szekciós vázkeret mindössze 3 m szállítási szélességet tesz lehetővé.

NAGY SEBESSÉGŰ MAGADAGOLÓ

A CHRONO MAGADAGOLÓ 15°-os dőlésszöggel rendelkezik, hogy optimalizálja a mag leesését a tökéletesen egyenes csőbe. A vetőmag és a cső közötti érintkezés kiküszöbölésével a maximális precizitás garantált. Az alumíniumból készült test ötvözi a nagy szilárdságot és a könnyűséget.

VETŐMAGSZÁMLÁLÓ SZENZOR

Az adagolóegység ház kimenetén lévő fotocellák ellenőrzik, hogy a vetőmag valóban bejut-e a magszállító csőbe, és ha igen, akkor bekapcsolja az vetőkocsi oldalán elhelyezett LED-et. A hektáronkénti vetőmagmennyiségre, az ültetési távolságra és az ültetési pontosságra vonatkozó adatokat azonnal összegyűjti a gép. A hallható vetőmag-figyelő riasztás azonnal figyelmezteti a kezelőt, ha a szenzorok nem észlelnek vetőmagot, vagy ha a tartály kiürül.

ISOTRONIC ELEKTROMOS HAJTÁS

A CHRONO 12 V-os kefe nélküli villanymotorokkal van felszerelve. Ezek a kefe nélküli motorok lehetővé teszik a sorok egyszerű és azonnali kezelését az ISOBUS kommunikációs protokollon keresztül. Minden egyes motor elektronikusan van vezérelve a virtuális terminálon keresztül, lehetővé téve a sor bármikori kizárását.

PNEUMATIKUS VETŐMAGSZÁLLÍTÁS

A CHRONO független pneumatikus vetőmag-szállító rendszert használ. A lebenykompresszor légáramlást kelt, amely a szállítócsőbe belépve a magot az ültetési barázdába szállítja. Ennek a rendszernek számos előnye van:

Magas vetési sebesség;

A magbehelyezési távolságok (tőtávok) maximális pontossága;

Nagy és kis magok egyformán precíz beültetése.

NAGY TERHELÉSŰ VETŐKOCSIK

A CHRONO vetőkocsi HD tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a vetést minden típusú talajon és minden körülmények között, köszönhetően a következőknek:

1. LÉGRUGÓS RENDSZER
A talajnyomást központilag vezérelt sűrített levegős légrugók biztosítják, közvetlenül az ISOBUS terminálról vezérelve. A széles talajnyomás állítási lehetőség garantálja a felhasználás sokoldalúságát, köszönhetően annak, hogy akár 300 kg-os talajnyomást is el tud érni, amely a műveletlen talajon való vetéshez szükséges.

2. ELÜLSŐ TÁRCSÁS CSOROSZLYA
A 355 mm átmérőjének köszönhetően a vetőbarázdát hatékonyan vágja ki a vetőmag helyes lerakásához. A növénymaradvány-eltávolító csillagkerekek megszabadítják az ültetősort minden olyan terjedelmes maradványtól, amelyek veszélyeztethetik a csírázást.

3. MEGLEZÁRÓ, TÖMÖRÍTŐ KERÉK EGYSÉG
A rendszer öntöttvas anyagú és 1x14” gumiborítású kerekeket alkalmaz, melyek garantálják a tökéletes maglezárást még műveletlen talajon is.

MŰTRÁGYA ÉS MIKROGRAGULÁCIÓS TERMÉKEK KISZÓRÁSA

A MINIMAX térfogat-adagoló egység könnyen állítható, és lehetővé teszi mind a műtrágya, mind a mikrogranuláris termékek kiszórását, miközben megtartja a nagy szórási pontosságot. Az elektromos hajtásnak és az ISOBUS kommunikációs protokollnak köszönhetően a maximális pontosság és a könnyű beállítás mindig garantált.

 

Chrono.jpg (1.72 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.