Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Chrono 700

Chrono 700

cikkszám: WS00126

Teljesítmény igény: 120 - 150 Le Sorok száma:8 Sortávolság: 70 - 75 cm Magtartály térfogata: 60 L

Vontatott, nagy sebességű precíziós szemenkénti vetőgép elülső összecsukható kerettel

A CHRONO 700 egy félig –függesztett vázú modell, amely a CHRONO családba tartozik. A 15 km/órás, vagy magasabb sebességű vetés, valamint a CHRONO egység nagyfokú sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy minden helyzetben kitűnjön, a hagyományostól a minimális talajművelésig, majd a direkt vetésig, nagyon sokféle körülmény között dolgozva, és mindig garantálva a vetőmag elhelyezésének legjobb pontosságát. A függesztett, dupla teleszkópos toldattal felszerelt kerettel a CHRONO 700 elérhető a 708-as változatban is, 8 sorral, 70 és 75 cm-es sortávolsággal.

CHRONO, univerzális precíziós vetőgép

A CHRONO vetőgépet az új generációs precíziós gépeken található legfejlettebb és leginnovatívabb megoldások jellemzik. A lebenykompresszorral ellátott független pneumatikus rendszer lehetővé teszi a vetőmag szállítását az elosztótól az ültetési barázdáig, garantálva a nagy munka sebességet, a légáramlást a különböző típusú magok szerint változtatva, a legkisebbektől, például a ciroktól a legrendszertelenebb alakúig, mint a napraforgó.

 

Mindenhová vethet

A NAGY TEHERBÍRÁSÚ vetőkocsik beállítását felerősíti a LÉGRUGÓVAL-ellátott erős, dupla paralelogrammás függesztő rendszerük, amely lehetővé teszi az egység talajnyomásának legfeljebb 300 kg-ig történő beállítását, amely közvetlenül a traktorfülkéből elvégezhető. Ez lehetővé teszi a direkt vetést még nagyon tömör, nehéz talajokon is.

Vontatott és összecsukható

A CHRONO vetőgép az oldalszárnyakkal és elülső összecsukhatósággal ellátott vontatott típusú kerethez van csatlakoztatva, amely garantálja a mindössze 3 méteres szállítási szélességet, megfelelve az európai közúti közlekedésre vonatkozó szabályozásoknak. A hosszú vonórúd nagy stabilitást garantál és nagyobb fordulási sugarat tesz lehetővé.

ISOTRONIC HAJTÁS

Az ISOTRONIC elektromos hajtás, az ISOBUS GENIUS MASTER kommunikációs protokollal, lehetővé teszi az összes precíziós gazdálkodási funkció kihasználását a vetőmag beültetéséhez, a mikrogranuláris termék és a műtrágya kiosztásához.

Miért válassza a CHRONO 700-at?

A 8 soros, félig függesztett, elülső szárnybehajtással ellátott keret és a kemény talajon történő vetés lehetősége a fő jellemzői annak, hogy a CHRONO 700 ideális társ a legigényesebb vállalkozók számára is.

 

CHRONO 700

ALAPFELSZERELTSÉG

CHRONO vetőkocsik (az Ø355 mm-es első tárcsás csoroszlya opcionális)

Központosított vetőkocsi talajnyomás beállító légrugóval

ISOTRONIC elektronikus magadagoló hajtás

Légszállító lebeny kompresszor előszűrővel

ISOBUS GENIUS MESTER rendszer (ISO 11783)

Kábel 7 tűs ISO 11786 a traktor sebesség jel átviteléhez

Alumínium magadagoló fedél

60 literes magtartály térfogat

1"X14" "V" profilú gumi tömörítő kerekek

Gumírozott maglenyomó kerék

1 műanyag magadagoló vetőtárcsa a géphez (adja meg a vetőmagot)

Vontatott változat, -3 pontos kat.II függesztéssel.

Biztonsági szárny nyitás/zárás hidraulikus vezérléssel, vezetőfülkei kezelőszervekkel (ISOBUS Genius Master rendszerrel is működtethető)

Hidraulikusan emelt szállítókocsi 10.5/80-18 14PR kerekekkel

TLT tengely R2 1” 3/8 Z6-Z6 hossz 900 szabadonfutóval

Acél műtrágya tartály 1600 literes kapacitással, elektromos hajtással

Dupla tárcsás csoroszlya műtrágya számára

Pneumatikus műtrágyakészlet külső sorokhoz kiegészítő ventilátorral

Vizsgáló lépcsők

Rovarvédő terelő tömlők

Világításkészlet (nincs felszerelve)

Figyelmeztető táblák (nincs felszerelve)

16 l kapacitású mikrogranulátor tartályok (mikrogranulátoros változat)

Hidraulikus sorjelző 450 mm átmérőjű tárcsával (nyomvonal a traktor középvonalán)

TECHNIKAI ADATOK
Sorok száma8
Magtartály térfogata60 l
Teljes szélesség3 m
Min teljesítmény igény Le-
Súly≥ 4.250 kg

Speciális tartalom

FÉLIG FÜGGESZTETT VÁZKERET HIDRAULIKUS ELÜLSŐ SZÁRNYBEHAJTÁSSAL

A hidraulikus elülső Szárnybehajtással ellátott, félig függesztett keret hosszú vonórudat használ az elosztórendszer ventilátorának elhelyezésére, ami mindössze 3 m-es szállítási szélességet garantál.

NAGY SEBESSÉGŰ MAGADAGOLÓ

A CHRONO MAGADAGOLÓ 15°-os dőlésszöggel rendelkezik, hogy optimalizálja a mag leesését a tökéletesen egyenes csőbe. A vetőmag és a cső közötti érintkezés kiküszöbölésével a maximális precizitás garantált. Az alumíniumból készült test ötvözi a nagy szilárdságot és a könnyűséget.

VETŐMAGSZÁMLÁLÓ SZENZOR

Az adagolóegység ház kimenetén lévő fotocellák ellenőrzik, hogy a vetőmag valóban bejut-e a magszállító csőbe, és ha igen, akkor bekapcsolja az vetőkocsi oldalán elhelyezett LED-et. A hektáronkénti vetőmagmennyiségre, az ültetési távolságra és az ültetési pontosságra vonatkozó adatokat azonnal összegyűjti a gép. A hallható vetőmag-figyelő riasztás azonnal figyelmezteti a kezelőt, ha a szenzorok nem észlelnek vetőmagot, vagy ha a tartály kiürül.

ISOTRONIC ELEKTROMOS HAJTÁS

A CHRONO 12 V-os kefe nélküli villanymotorokkal van felszerelve. Ezek a kefe nélküli motorok lehetővé teszik a sorok egyszerű és azonnali kezelését az ISOBUS kommunikációs protokollon keresztül. Minden egyes motor elektronikusan van vezérelve a virtuális terminálon keresztül, lehetővé téve a sor bármikori kizárását.

PNEUMATIKUS VETŐMAGSZÁLLÍTÁS

A CHRONO független pneumatikus vetőmag-szállító rendszert használ. A lebenykompresszor légáramlást kelt, amely a szállítócsőbe belépve a magot az ültetési barázdába szállítja. Ennek a rendszernek számos előnye van:

Magas vetési sebesség;

A magbehelyezési távolságok (tőtávok) maximális pontossága;

Nagy és kis magok egyformán precíz beültetése.

 

 

 

NAGY TERHELÉSŰ VETŐKOCSIK

A CHRONO vetőkocsi HD tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a vetést minden típusú talajon és minden körülmények között, köszönhetően a következőknek:

1. LÉGRUGÓS RENDSZER
A talajnyomást központilag vezérelt sűrített levegős légrugók biztosítják, közvetlenül az ISOBUS terminálról vezérelve. A széles talajnyomás állítási lehetőség garantálja a felhasználás sokoldalúságát, köszönhetően annak, hogy akár 300 kg-os talajnyomást is el tud érni, amely a műveletlen talajon való vetéshez szükséges.

2. ELÜLSŐ TÁRCSÁS CSOROSZLYA
A 355 mm átmérőjének köszönhetően a vetőbarázdát hatékonyan vágja ki a vetőmag helyes lerakásához. A növénymaradvány-eltávolító csillagkerekek megszabadítják az ültetősort minden olyan terjedelmes maradványtól, amelyek veszélyeztethetik a csírázást.

3. MEGLEZÁRÓ, TÖMÖRÍTŐ KERÉK EGYSÉG
A rendszer öntöttvas anyagú és 1x14” gumiborítású kerekeket alkalmaz, melyek garantálják a tökéletes maglezárást még műveletlen talajon is.

MŰTRÁGYA ÉS MIKROGRAGULÁCIÓS TERMÉKEK KISZÓRÁSA

A MINIMAX térfogat-adagoló egység könnyen állítható, és lehetővé teszi mind a műtrágya, mind a mikrogranuláris termékek kiszórását, miközben megtartja a nagy szórási pontosságot. Az elektromos hajtásnak és az ISOBUS kommunikációs protokollnak köszönhetően a maximális pontosság és a könnyű beállítás mindig garantált.

 

Chrono.jpg (1.72 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető, alkatrész ügyintéző
Borsné Kitti
Irodavezető, alkatrész ügyintéző
+36704153919
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.