Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Devil TGZ ISOTRONIC

Devil TGZ ISOTRONIC

cikkszám: WS00142

Tartály térfogata: 325 - 634 L Tisztavizes tartály térfogata: 45 L Max. munka nyomás: 50 bar Ventilátor átmérője: 700 - 800 mm

Függesztett centrifugális ködfúvó

AZ DEVIL TGZ egy függesztett és könnyű ködfúvó, amely páratlan kezelhetőségeket és gyorsaságot kínál. A kompakt kialakítás, a tartályok akár 600 literesek lehetnek, ideálissá téve ezt a gépet bortermelők és gyümölcstermelők számára, akiknek szükségük van kellő időben végzett beavatkozások szakszerű elvégzésére, könnyű használhatóság mellett. Az AVANT ventilátorszerelvénynek köszönhetően akár 600 l-es tartályokkal is kapható, így csökkenti a növényvédelmi keverék beszívását és a védő szívórács elzáródási problémáit a talajon lévő levelek jelenlétében.

Minőségi anyagok

A függesztett ködfúvók erős rezgésnek és szerkezeti igénybevételnek vannak kitéve. A folyadék folyamatos mozgása folyamatos tehetetlenségi erőket hoz létre, különösen a dombos környezetben, ahol a szőlőültetvények és gyümölcsösök gyakran találhatók, olyan helyzetekben, amelyek nagy feszültségeket keltenek a tartályban és a vázkeretekben. Ezért a felhasznált szerkezeti elemeket és anyagokat gondosan tanulmányozták, hogy hosszú távon biztosítsák a szilárdságot és az alacsony karbantartást. A nagyszilárdságú acélkeret a tűzihorganyzási kezelésnek köszönhetően nagy korrózióállóságot biztosít. A nagy sűrűségű polietilén tartályok biztosítják a szerkezeti szilárdságot, az alacsony súlyt és a nagy ellenállást az UV sugarakkal szemben.

Szőlőskerti és Gyümölcsöskerti TGZ torony

AVANT TGZ az elülső szívású szerelvényekkel, megszünteti a növényvédelmi keverék visszaszívását, ezáltal korlátozva a levelek és a törmelékek beszívását, és eltávolítva a kezelőt az atomizált áramlástól. A két rendelkezésre álló változat van, az egyik a szőlőültetvényre (TGZ Szőlőültetvény), a másik a gyümölcsösre (TGZ gyümölcsös) optimalizálja a növényvédelmi keverék kijuttatását a kezelendő növény típusától függően. A terelőlemezek a diffúzorok végéhez vannak csatlakoztatva a kezelendő terület beszabályozására. A speciális sárgaréz fúvókatartók alapkivitelben kis volumenű kezeléshez szükséges fúvókákkal és sodródás-gátlóval vannak ellátva, hogy megfeleljenek a különböző munkakörülményeknek. Elektromos állítású válaszfalak kérésre rendelkezésre állnak, amelyek megakadályozzák a levegő áramlását az egyes kezelési oldalakon, hogy megakadályozzák a vegyszerkeverék elsodródását a védett területről a szomszédosra.

Maximális sodródás csökkentés

Tekintettel a használt növényvédelmi termék típusára és a kezelés során fennálló környezeti állapotra, A DEVIL TGZ számos fúvókával kombinálható, beleértve néhány sodródás-gátló fúvókát is. Ez utóbbi esetben a keveréket a légáramba permetezve fújják be, szabályozva a képződött cseppeket, és minimalizálva a szél általi elsodródás lehetőségét. A kezelés lefedettségének növelése és a elsodródási szennyezés kockázatának további csökkentése érdekében kérésre rendelkezésre áll az ELEKTROSZTATIKUS készlet, amely a levegő diffúzor kimeneténél elhelyezett elektródáknak köszönhetően pozitív töltéssel tölti fel az atomizált terméket, hogy az természetes módon a negatív töltéssel rendelkező növényzethez vonzódjon.

Új ISOTRONIC

A DEVIL TGZ ISOTRONIC verzióban is elérhető ISOBUS kommunikációs protokollal. A traktor virtuális termináljával vagy a különböző virtuális terminálokkal való kombinációnak köszönhetően a permetezőgépek kezelése egyszerűbb és intelligensebb mind a precíziós gazdálkodás, mind a terepen használt funkcionális paraméterek jobb beszabályozhatósága szempontjából.

 

 

 

DEVIL TGZ ISOTRONIC

ALAPFELSZERELTSÉG

Tűzihorganyzott vázkeret

Lökhárítós védelem

ISOBUS permetező komputer

Comet szivattyú

Teljesen kiüríthető polietilén tartály

Csuklós fedél bajonett csatlakozással

Kézmosó tartály

Öblítőtartály mosótartállyal integrálva (Solo 600)

DEVIOKIT: áramköröblítő rendszer még teljes tartállyal is (csak 600)

Ellenőrizhető külső szívószűrő töltőcsatlakozóval

Hidraulikus keverő perforált csővel

Elülső szívóventilátor csoport

Rotor nejlon lapátokkal

Fordulatnövelő kikapcsolási lehetőséggel (2 fordulat)

Egyenesítő légszárnyak

Tengelykapcsoló szinter anyagból

Csepegés-gátló dupla gyors elzárású fúvókákkal, 14+2 fúvóka

Festett szerkezet és szállító polietilénből

Alacsony volumenű kúpos fúvóka 005 lila 60° kerámia, elsodródás-gátló fúvóka 01 narancs 60° kerámia (ventilátor 700)

Alacsony volumenű kúpos fúvóka 05 zöld 60° kerámia, elsodródás-gátló fúvóka 03 kék 60° kerámia (ventilátor 800)

TECHNIKAI ADATOK
Méretek300400600
Hátsó tartály térfogata325 l423 l634 l
Tisztavizes tartály térfogata0 l0 l45 l
Ventilátor típusaTGZ ORCHARDTGZ VINEYARDTGZ ORCHARD
Ventilátor átmérője700 mm 9 lapát800 mm 9 lapát800 mm 9 lapát
Súly≥ 350 kg≥ 380 kg≥ 400 kg

Speciális tartalom

AVANT TGZ VENTILÁTOR EGYSÉG

Elülső szívású szerelvény, amelyben az áramlás hátrafelé irányul, megszüntetve a növényvédelmi keverék visszaszívását, ezáltal korlátozva a levelek és a törmelékek beszívását, és eltávolítva a kezelőt az atomizált áramlástól. Az egyenesítő lapátok és a kettős-áramlású terelőlapát jobb eloszlást kínálnak, és a gép teljes szélessége nem nő a hagyományos szerelvényhez képest.

1. Gyümölcsös változat: 

A növényvédelmi keverék felfelé irányul, légáramlási sebessége körülbelül 48 000 m3/ó.

2. Szőlőültetvény verzió:

A növényvédelmi keverék a talajjal párhuzamosan áramlik, légáramlási sebessége körülbelül 48 000 m3/ó.

JETS - FÚVÓKÁK

A sárgarézből készült iker (vagy egyes) fúvókatartók három nyitási pozícióval rendelkeznek, gyorsan elforgatható zárással és csepegés-gátló szeleppel szereltek. A színkódolt ISO fúvókák különböző méretekben kaphatók az alacsony, közepes vagy nagy térfogatú kezelésekhez. Kerámiából készülnek, kiváló kopásállóságot és üres kúpos adagolás 60° vagy 80° szögben, modelltől függően.

PARTÍCIÓK (OPCIONÁLIS)

Az elektromosan mozgatott válaszfalak lehetővé teszik, hogy a növényvédelmi keverék pontosabban irányuljon a célterület felé.

ISOBUS-FUNKCIÓK

A Gaspardo ISOTRONIC ködfúvók lehetővé teszik az ISOBUS AUX-N funkció használatát, amely lehetővé teszi a víz és a hidraulikus funkciók vezérlését, botkormány segítségével.

 

Mistblower Range.jpg (3.21 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.