Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Dracula Hydro

Dracula Hydro

cikkszám: WS0047

Teljesítmény igény: 280 - 550 Le Munkaszélesség: 4,3 - 6,3 m Kések száma: 9 - 13 Munkamélység: 30 cm

Kombi kultivátor

A DRACULA HYDRO, a MASCHIO csúcskategóriás talajművelő kultivátorának a robusztusság és a teljesítmény a fő tulajdonságai. A DRACULA HYDRO a hatékonyság, a gyorsaság és a minőségi munka előnyeit egyetlen munkagépbe tömöríti: a tárcsák és tengelyek kombinációjával ez a kombi kultivátor egyetlen menetben kezeli a termésmaradványokat, a talaj levegőztetését, a kiegyenlítést és a magágy előkészítését.

A munkaszélesség 4,3 és 6,3 m, míg vontatott elrendezésben a traktorra van akasztva. A DRACULA HYDRO-t nagy teljesítményű, 280-550 LE közötti traktorokhoz tervezték.

Három munkarész

A DRACULA HYDRO két elülső tárcsacsoporttal rendelkezik, amelyek a talajba hasítanak, és 15 cm mélységig beépítik a maradékot, felgyorsítva a bomlási folyamatot. A három középen elhelyezkedő fogsor akár 30 cm-ig behatol a talajba, lehetővé téve a talaj állandó áramlását még nagy mennyiségű maradék esetén is. Végül a SILENT BLOCK lengéscsillapító rendszerrel párnázott 510 mm-es tárcsákkal ellátott tárcsacsoport együttes hatása lezárja a kapák által hagyott barázdákat, míg a RING PACKER henger megszilárdítja a talajt. A vetőmagok együttes hatása páratlan munkaminőséget biztosít a növényi maradványkezelés, a talajszellőztetés, a kiegyenlítés és a magágy előkészítés terén.

Masszív szerkezet

A DRACULA HYDRO központi gerendával ellátott kerettel rendelkezik, amelyre a különböző munkarészeket hordozó két oldalszárny csuklósan rögzítve van. Jelentős munkaszélességei nem veszélyeztetik a munkagép manőverezhetőségét a hidraulikus működtetésű oldalszárnyaknak köszönhetően, amelyek mindössze 3 méteres szállítási szélességre felhajthatók. A független, „C” alakú, nagy löketű rugókra szerelt tárcsákkal (610 mm átmérőjű) DRACULA elképesztő vágási és betemetési kapacitást kínál, még a legkeményebb talajba is behasítható és nagy mennyiségű maradványt képes kezelni. A karbantartások közötti hosszú üzemidő biztosítása érdekében a wodisc bandákat speciális, nagy teljesítményű CULTI-HUB egységgel látják el. A kétsoros olajba merülő csapágyat hatékonyan védi egy sor tömítés, amely megvédi a szerkezetet a víz, sár és por behatolásától. Az olajfürdős kenés hosszú élettartamot biztosít, és nem igényel rendszeres zsírozást. A vanádium acél hegyekkel ellátott kapák 80 mm-esek, míg a szárnyak 30 mm-esek. A hátsó RING PACKER görgő 600 mm átmérőjű és nagy szilárdságú anyagból készült görgős kaparóval rendelkezik.

HYDRO: többfunkciós hidraulika

Ennek a munkaeszköznek a lenyűgöző mérete teljes hidraulikus vezérlést tesz szükségessé, a vonórúd vezérlésétől a tárcsák és a fogak munkamélységén át a tárcsa szintezőrúd beállításáig. A szerszámok egymástól függetlensége lehetővé teszi a munka finomhangolását a változó talajművelési igényekhez és agronómiai feltételekhez.

Az új HYDRO változat a hagyományos ikerrugós lengéscsillapítók helyett hidraulikus hengereket tartalmaz. Ez a megoldás nagyobb munkahatékonyságot eredményez kemény talajon, mivel a fogak stabilan dolgoznak akár 900 kg-os csúcsra ható erővel, szemben az ikerrugós változat 700 kg-mal. Ez a nagy nyomás – egyedülálló minőség a kombi kultivátorok kategóriájában – minden körülmények között egyenletes munkát biztosít, kiküszöbölve annak a veszélyét, hogy a megmunkálási terület a névleges mélységnél kisebb legyen. A munkamélység hidraulikusan állítható és 8-30 cm között változhat.

Ez a fontos műszaki jellemző felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul köves vagy nagyon kemény talajon végzett munka során.

Miért válassza a DRACULA HYDRO-t?

A DRACULA HYDRO ideális gép mindazok számára, akik a legjobb teljesítményre törekszenek a mini-művelő szektorban.

 

Alapfelszereltség:

 • Hidraulikus összecsukható keret
 • 2 sor független Ø 610 mm-es tárcsa, rugón csillapított Culti-agy
 • A tárcsák munkamélysége 15 cm-ig
 • Kapák hidraulikus biztonsági rendszerrel (25 cm függőleges kifutás és 850 kg kioldó erő) Kopásálló, nagy teherbírású kapák W80mm
 • Tárcsás szintezőrúd (Ø510 mm) csendes blokkon csillapított
 • Tömörítő gyűrű görgő Ø600
 • Minden eszköz hidraulikus beállítása
 • Hidropneumatikus biztonsági rendszer nitrogénakkumulátorral
 • Hidraulikus konténment oldalterelők
 • Parkoló állványok
 • Világítás és figyelmeztető tábla készlet
 • Nagy ellenállású hubok "Cultihubs"
  • - Kétsoros ferde érintkező golyóscsapágyak
  • - olajos kenés
  • - vízálló mechanikus csapágyak
TECHNIKAI ADATOK
Méretek430630
Min teljesítmény igény Le280 Le330 Le
Max teljesítmény igény Le400 Le550 Le
Munkaszélesség4,3 m6,3 m
Szállítási szélesség3 m3 m
Kések száma913
Küllős tárcsák száma1826
Tárcsa átmérő610 mm610 mm
Munkamélység30 cm30 cm
Súly≥ 8.086 kg≥ 10.590 kg
*hengerrel  

 

Speciális tartalom

VONÓRÚD

Az állítható vonórúd segítségével a vonószem magassága a traktor vonóhorgának magasságához illeszthető (40 és 90 cm között), így a munkaszint helyesen állítható be.

KOMBINÁLT SZERSZÁMOK

Mivel a nagy átmérőjű tárcsák és kapák tökéletesen átfedik egymást, egyenletes talajművelés biztosított a teljes munkaszélességen. A legjobb munkahatékonyság elérése érdekében a TÁRCSÁK ÉS KAPÁK egyenlő távolságban vannak elrendezve, így verhetetlenül egységes munkát kínálnak.

C-ALAKÚ FELFOGÓ RUGÓ A NAGYOBB SOKOLDALÚSÁGÉRT

Annak érdekében, hogy a tárcsás borona verhetetlen sokoldalúságot biztosítson, kifejlesztettünk egy speciális «C-alakú» felfogó rugót, amely nagy rugalmasságot (200 mm-es elmozdulás) és hosszú élettartamot biztosít. Az egyszerű, szabályos forma segít megakadályozni, hogy a talaj és a növénymaradék eltömítse a rendszert.

CULTI-HUB EGYSÉGEK

A karbantartás közötti sok üzemidő biztosítása érdekében a tárcsák ellentétes forgatással két sorba vannak rendezve és nagy teljesítményű «CULTI-HUB» aggyal vannak felfüggesztve. A kétsoros olajban futó csapágyakat hatékonyan védi egy sor tömítés, amely megvédi a szerkezetet a víz, a sár és a por behatolásától. Az olajfürdős kenés hosszú élettartamot biztosít, és nem igényel rendszeres zsírozást.

HIDRAULIKUSAN VÉDETT KAPÁK

A modern hidro-pneumatikus biztonsági rendszer és az új fog dizájn biztosítja, hogy az elem megfelelően felemelkedjen rejtett akadályok esetén, így megelőzve az esetleges sérüléseket. A a munkahengerből kinyomott olajat egy szeleprendszeren keresztül az ikresített nitrogén akkumulátorokba szállítják.

GYŰRŰS TÖMÖRÍTŐ HENGER

Ebben az esetben a henger függőleges lábnyoma azt jelenti, hogy a talajfelszínen egy finom dőlésszögig működik, és nagyobb rögöket hagy az alsó rétegekben, hogy elősegítse a jobb gyökérfejlődést. Az így kapott magágy váltakozó sávokban, művelt és műveletlen talajrétegű kevert talajt képez, hogy a nedves talajokban nagyobb sokoldalúságot biztosítson.

 

Stubble Cultivators Range.jpg (2.41 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.