Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám

Keresés

Drago DC

Drago DC

cikkszám: WS0065

Teljesítmény igény: 80 - 150 Le Munkaszélesség: 2,5 - 3 m Kések száma: 20 - 24 Munkamélység: 24 cm

Rotációs forgóborona fix vázzal

A DRAGO DC az a rotációs forgóborona, amely a merev vázú boronák tartományának közepén helyezkedik el. A tartozékok robusztussága, alacsony súlya, széles választéka és a gabonafélékhez használt GASPARDO vetőgépekkel való kombinálás lehetősége ideális géppé teszi közepes teljesítményű traktorokkal való összekapcsolásra, akár 150 LE-ig. Az akár 3 m-es fix munkaszélesség lehetővé teszi a könnyű, biztonságos szállítást.

NAGY TEHERBÍRÁSÚ SZERKEZET

A DRAGO DC-t a neves, dupla lemezes szerkezet jellemzi, amely a MASCHIO forgóboronák jellemzője. A 6 mm-es belső vastagság és az 5 mm-es külső vastagság nagyobb merevséget és robusztusságot tesz lehetővé anélkül, hogy jelentősen növelné a súlyt. Nagyszilárdságú acélból készült, és minden körülmények között nagy teljesítményt biztosít. A nagy terhelésű berendezések, például a TLT tengely, valamint a csúszó tengelykapcsoló és a hajtómű teszik teljessé a képet. Ez utóbbi a gyors fordulatváltásnak köszönhetően lehetővé teszi a rotor fordulatszámának megváltoztatását annak érdekében, hogy mindig a lehető legkevesebb erőfeszítéssel érjék el a megfelelő talajfinomítást.

Minőség a legmagasabb MASCHIO szinteken

A hajtási és munkavégző elemek kiváló minőségű anyagokból, valamint automatizált és nagy pontosságú gyártási folyamatokból kikerülve készülnek. A fogtartókkal ellátott rotor tengelyeket egyetlen nagyszilárdságú kovácsolt acél darabból esztergálják. A fogakat edzett bóracélból kovácsolják és nagymértékben automatizált gyártósorokon készítik. Profiljukat kifejezetten úgy tervezték, hogy minden körülmények között maximalizálják a talajfinomítást. A volfrám-karbid bevonat opcionális az élettartam meghosszabbítása érdekében.

Gépkombináció vetőgéppel

A DRAGO DC lehetővé teszi a Gaspardo precíziós áramlási sebességű vetőgépekkel való összekapcsolást a hidraulikus kapcsolásnak köszönhetően, a COMPAGNA, DAMA PLUS, ALIENTE és ALITALIA vetőgépekkel történő kombinálását. A COMBI 1-es és 2-es változatai rugós, illetve paralelogrammás elválasztó panelekkel vannak felszerelve.

Nagyfokú rugalmasság

A henger a borona alapvető egysége: beállítja a munkamélységet és lehetővé teszi a talaj tökéletes kiegyenlítését. A DRAGO DC akár ötféle kombinálható hengert is kínál, amelyek az igényeiknek megfelelő legjobb választást kínálják a gazdálkodóknak. A táblai a sokoldalúság tovább növelhető az első függesztő készletnek köszönhetően, amely lehetővé teszi egyéb gépek hátulra történő felszerelését.

Miért válassza a DRAGO DC-t?

A DRAGO DC az a rotációs forgóborona, amely megfelel a kis- és közepes méretű gazdaságok igényeinek, amelyek megbízható és robusztus gépet igényelnek, de olyan alapvető funkciókkal, mint a fordulatváltó.

DRAGO DC

ALAPFELSZERELTSÉG

Univerzális hárompontos függesztő keret kat. II. Kerek fogtartók

Nagy teherbírású hajtás-tálca dupla megerősítéssel

Lengő első horog

TLT kardántengely csúszó nyomatékhatárolóval (1" 3/8 Z6 traktor oldali villával)

Hátsó henger csapos beállítás

Hátsó TLT

Hátsó szintező rúd mechanikus központi beállítóval a hengerre szerelve, 2 kés rotonként

Hosszú csillapított oldalsó határoló lemezek

CE biztonsági védelem

 

TECHNIKAI ADATOK
Méretek25003000
Min teljesítmény igény Le80 Le90 Le
Max teljesítmény igény Le150 Le150 Le
Munkaszélesség2,5 m3 m
Szállítási szélesség2,63 m3,12 m
Kések száma2024
Munkamélység24 cm24 cm
Súly≥ 768 kg≥ 1.000 kg
*henger nélkül  

Speciális tartalom

DUPLA LEMEZES SZERKEZET

A dupla lemezes váz (belső 6 mm, külső 5 mm) növeli a szerkezet szilárdságát és megakadályozza a csavarodást anélkül, hogy túlságosan növelné a súlyt.

ROTOROK SZÁMA

A rotorok tengelyei egymástól 25 cm-re vannak elhelyezve (nagyon szűk hely a többi versenytárséhoz képest). A méterenkénti 4 rotor biztosítja a vetőágy kiváló előkészítését, még durva és agyagosabb talajokon is.

ALACSONY VIBRÁCIÓ

A változatos szögű rotorok sajátos elrendezése lehetővé teszi a talajba való fokozatos behatolást , csökkentve ezzel az energia igényt és az üzemanyag fogyasztást, valamint a traktorra átszármaztatott rezgéseket. Ez hosszabb alkatrész-élettartamot és kevesebb karbantartást eredményez.

CSILLAPÍTOTT OLDALSÓ HATÁROLÓ LEMEZEK

Az oldalsó határoló elemek rugós csillapításúak, növelve ezzel az oldalsó kilengésüket és megkönnyítve a felhalmozódott anyag kiáramlását. A rugó könnyen beállítható nyírócsappal.

FORDULAT VÁLTÁS

A fogaskerekek gyors cseréjével lehetőség van a fogak végső fordulatszámának beállítására.

 

Power Harrow Range.jpg (2.55 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.