Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

EXPO

EXPO

cikkszám: WS00143

Tartály térfogata: 329 - 634 L Tisztavizes tartály térfogata: 30 - 45 L Max. munka nyomás: 40 bar Ventilátor átmérője: 600 - 700 - 800 mm

Függesztett centrifugális ködfúvó

Az EXPO bevezet a MASCHIO GASPARDO függesztett ködszórók szegmensébe. A kompakt kialakítás és figyelemre méltó könnyedség jellemzi EXPO –t, ideális nagyon keskeny sor- vagy lombkoronás-növények kezeléséhez. Az akár 600 literes tartálykapacitás a rendelkezésre álló különböző típusú ventilátorokkal kombinálva, amelyek biztosítják, hogy a terméket hatékonyan szállítsák a kezelendő területre, mindig lehetővé teszik az Ön igényeinek leginkább megfelelő kezelési megoldás megtalálását.

Minőségi anyagok

A függesztett ködfúvók erős rezgésnek és szerkezeti igénybevételnek vannak kitéve. A folyadék folyamatos mozgása folyamatos tehetetlenségi erőket hoz létre, különösen a dombos környezetben, ahol a szőlőültetvények és gyümölcsösök gyakran találhatók, olyan helyzetekben, amelyek nagy feszültségeket keltenek a tartályban és a vázkeretekben. Ezért a felhasznált szerkezeti elemeket és anyagokat gondosan tanulmányozták, hogy hosszú távon biztosítsák a szilárdságot és az alacsony karbantartást. A nagyszilárdságú acélkeret a tűzi-horganyzott kezelésnek köszönhetően nagy korrózióállóságot biztosít. A nagy sűrűségű polietilén tartályok biztosítják a szerkezeti szilárdságot, az alacsony súlyt és a nagy ellenállást az UV sugarakkal szemben.

Maximális sodródás csökkentés

Az EXPO kombinálható a szórófejek széles választékával, beleértve néhány sodródás-gátlót is. Ez utóbbi esetben a keveréket a légáramba permetezve fújják be, szabályozva a képződött cseppeket, és minimalizálva a szél általi elsodródás lehetőségét. A kezelés lefedettségének növelése és a elsodródási szennyezés kockázatának további csökkentése érdekében kérésre rendelkezésre áll az ELEKTROSZTATIKUS készlet, amely a levegő kifúvó fejnél elhelyezett elektródáknak köszönhetően pozitív töltéssel tölti fel az atomizált terméket, hogy az természetes módon a negatív töltéssel rendelkező növényzethez vonzódjon.

Rendkívül testre szabható

Az EXPO három különböző ventilátoregységgel szerelhető fel: Az AVANT első szívással, POST és JET hátsóval, az utóbbi műanyag szerkezettel. Ez a széles választék lehetővé teszi a ködfúvó adaptálását a különböző körülményekhez és növényfajtákhoz. Kérésre különböző elektromos vezérlőegységek állnak rendelkezésre a kezelő nagyobb kényelmének és biztonságának biztosítása érdekében, amelyek lehetővé teszik a teljes funkcionális vezérlést a gépről vagy közvetlenül a traktorfülkéből. 

 

 

 

 

 

EXPO

ALAPFELSZERELTSÉG

Tűzi-horganyzott vázkeret

Lökhárítós védelem (csak 300-400-600)

2 utas manuális nyomásszabályozó

Comet szivattyú

Teljesen kiüríthető polietilén tartály

Csuklós fedél bajonett csatlakozással

Áramkör öblítőtartály beépített forgó öblítőtartály fúvókával (csak 600)

Ellenőrizhető külső szívószűrő töltőcsatlakozóval

Hidraulikus tartály elkeverő

Devio készlet: áramköröblítő rendszer még teljes tartállyal is (csak 600)

Felső terelők szórófejek nélkül

Rozsdamentes acél rúdtartók

10 szórófej az Ø600 ventilátorhoz

12 szórófej az Ø700 ventilátorhoz

14 szórófej az Ø800 ventilátorhoz

Csepegés-gátlós réz szórófej dupla gyors elzárású fúvókákkal

Alacsony volumenű kúpos fúvóka 05 zöld 60° kerámia

Sodródás-gátló kúpos fúvóka 03 kék 60° kerámia

TECHNIKAI ADATOK
Méretek300400600
Hátsó tartály térfogata329 l423 l634 l
Tisztavizes tartály térfogata0 l0 l45 l
Ventilátor típusaPOSTPOSTPOST
Ventilátor átmérője600 mm 9 lapát600 mm 9 lapát700 mm 9 lapát
Súly≥ 220 kg≥ 213 kg≥ 320 kg

Speciális tartalom

VENTILÁTOR EGYSÉGEK

POST:

Ventilátor szerelvény hátsó szívással. Tűzi horganyzott acélszerkezet, nejlon lapátok és szállító elemek, vagy hátsó szívás, 600-900 mm átmérőjűek. Áramlás kiegyenesítő lapátok az örvények csökkentése és az egyenes bordásfal felé vezető termékút elérése érdekében. ROZSDAMENTES ACÉL változatban is kapható.

AVANT:

Elülső szívású szerelvény, amelyben az áramlás hátrafelé irányul, megszüntetve a növényvédelmi keverék visszaszívását, ezáltal korlátozva a levelek és a törmelékek beszívását, és eltávolítva a kezelőt az atomizált áramlástól. Az egyenesítő lapátok és a kettős-áramlású terelőlapát jobb eloszlást kínálnak, és a gép teljes szélessége nem nő a hagyományos szerelvényhez képest.

JET:

Hátsó szívóegység hangelnyelő polietilén szerkezettel. Jellemzői a könnyedség és a csend, az agresszív termékekkel szembeni ellenállás és a nagyobb hatékonyság a szélesebb sorokban (> 3 méter).

 

JETS-SZÓRÓFEJEK

A sárgarézből készült iker (vagy egyes) szórófejek három nyitási pozícióval rendelkeznek, gyorsan elforgatható zárással és csepegés-gátló szeleppel szereltek. A színkódolt ISO fúvókák különböző méretekben kaphatók az alacsony, közepes vagy nagy térfogatú kezelésekhez. Kerámiából készülnek, kiváló kopásállóságot és üres kúpos adagolás 60° vagy 80° szögben, modelltől függően.

 

Mistblower Range.jpg (3.21 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.