Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Falco

Falco

cikkszám: WS0066

Teljesítmény igény: 110- 220 Le Munkaszélesség: 3,6 - 5 m Kések száma: 28 - 40 Munkamélység: 26 cm

Rotációs forgóborona összecsukható kerettel

Az egyre hatékonyabb, de sokoldalúbb és megbízhatóbb berendezések iránti piaci kereslet arra késztette a MASCHIO GASPARDO kutatási és fejlesztési részlegeit, hogy korszerűsítsék a termékcsalád néhány modelljét.

A FALCO-t a GABBIANO-val együtt számos technikai szempontból felülvizsgálták, amelyek HD HEAVY DUTY modellekké teszik őket, amelyek a robusztusság szinonimái és alkalmasak a professzionális talajművelésre. A fő változások befolyásolták a rotorok és az átviteli egységek szerkezetét. A nagyobb fogtartó tengelyek, és az edzett fogaskerekek, a túlméretezett csapágyak biztonsági golyóval azok a részletek, amelyek lehetővé teszik a terhelési teljesítmény akár 20%-os növelését, akár 220 LE-ig terjedő traktorokkal való összekapcsoláshoz.

NAGY TEHERBÍRÁSÚ SZERKEZET

A FALCO-t a neves, dupla lemezes szerkezet jellemzi, amely a MASCHIO rotációs forgóboronák jellemzője. A 6 mm-es belső vastagság és az 5 mm-es külső vastagság nagyobb merevséget és robusztusságot tesz lehetővé anélkül, hogy jelentősen növelné a súlyt. Nagyszilárdságú acélból készült, és minden körülmények között nagy teljesítményt biztosít. Az felfelé úszó rendszer lehetővé teszi, hogy a két keretszárny felfelé mozogjon és kövesse a talajprofilt, hogy maximális kifinomultságot biztosítson bármilyen talajban és bármilyen állapotban. A NAGY TEHERBÍRÁSÚ berendezések, mint például a központi bütykös nyomáshatárolós TLT kardántengely, a közvetlen oldali TLT tengelyek (hosszú élettartam) és a szárnyak hidraulika horgai teszik teljessé a képet.

Minőség a legmagasabb MASCHIO szinteken

A hajtási és munkavégző elemek kiváló minőségű anyagokból, valamint automatizált és nagy pontosságú gyártási folyamatokból kikerülve készülnek. A fogtartókkal ellátott rotor tengelyeket egyetlen nagyszilárdságú kovácsolt acél darabból esztergálják. Az egyetlen olyan piacon elérhető megoldás, melynél a ház összes fogaskerekei edzettek és hőkezelt a hajtómű ház is. A fogakat edzett bóracélból kovácsolják és nagymértékben automatizált gyártósorokon készítik. A hosszú 30 cm profiljukat kifejezetten úgy tervezték, hogy minden körülmények között maximalizálják a talajfinomítást. Elérhető az ON GRIP fogkialakítás opció, vagy élettartamának meghosszabbítása érdekében a volfrámkarbid bevonat kérhető rá.

Kombinált gépkapcsolás

A FALCO lehetővé teszi a CENTAURO gabonavetőgéppel való összekapcsolást. A kombinált megoldás jelentős előnyöket biztosít, elsősorban az üzemi hatékonyságot növeli az elsődleges/másodlagos talajművelés és a vetés egy menetben történő kombinált elvégzési lehetőségével.

 

Nagy terhelésű tartozékok

A FALCO tartozékok széles skáláját kínálja, amelyek még kedvezőtlen körülmények között is hatékonyabbá teszik. A keréknyom eltávolítók a tömörítés csökkentésével szüntetik meg a traktor nyomait, míg a PLUS kővédő rendszer a védőékek jelenlétének köszönhetően megvédi a rotorok közötti teret az ütközésektől, a kővel vagy egyéb törmelékkel való behatolástól, amely eltömítheti azokat.

Végül elérhető a RAPIDO változat, amely gyorskioldó kések használatát teszi lehetővé a teljesítmény maximalizálása és a gép leállásának minimalizálása érdekében.

 

Miért válassza a FALCO-t?

 

A FALCO ideális rotációs forgókéses borona kompakt, könnyű kialakításban, akár 5 m munkaszélességgel, erős vázú gépigényre.

 

FALCO

 

ALAPFELSZERELTSÉG

Univerzális hárompontos függesztő keret kat. II, csapok III. kat .(D.32-D.36)

Központi hajtómű TLT 1000 ford./perc fordulatú TLT-vel, fázis-biztosítással az oldalsó TLT hajtáson

Oldalsó egyfokozatú hajtómű

Központi TLT kardán bütykös kuplunggal (1 3/8" Z6 vagy Z20 traktor oldali villával (hosszú élettartam)

Oldalsó TLT tengelyek (HOSSZÚ ÉLETTARTAM)

Gyors TLT tengelyvédő eltávolítás

Nagy teherbírású hajtás-tálca dupla megerősítéssel

Kerek fogtartók

Hosszú csillapított oldalsó határoló lemezek

Hátsó lámpák közúti szállításra (szétszerelve)

Manuális kiválasztó eszköz fix/ felfelé úszó üzemmódhoz

Hidraulikus behajtó rendszer

Biztonsági hidraulikus zárak szállításhoz

A behajtott rotációs forgóborona szélessége: 222 cm

Rotoronként 2 db fog

CE biztonsági védelem

Hátsó henger csapos beállítás

Hátsó szintező rúd a hengeren mechanikus oldalsó beállítókkal

Központi keréknyom eltávolítók

TECHNIKAI ADATOK
Méretek3600400046005000
Min teljesítmény igény Le110 Le120 Le130 Le140 Le
Max teljesítmény igény Le220 Le220 Le220 Le220 Le
Munkaszélesség3,6 m4 m4,6 m5 m
Szállítási szélesség2,14 m2,14 m2,14 m2,14 m
Kések száma28323640
Munkamélység24 cm24 cm24 cm24 cm
Súly≥ 1.920 kg≥ 2.030 kg≥ 2.250 kg≥ 2.250 kg
*hengerrel    

Speciális tartalom

DUPLA LEMEZES SZERKEZET

A dupla héjas hajtásház (belső 6 mm, külső 5 mm) növeli a szerkezet szilárdságát és megakadályozza a csavarodást anélkül, hogy túlzottan megnövelné a súlyt.

ROTOROK SZÁMA

A rotor tengelyek egymástól 25 cm-re helyezkednek el (nagyon szűk hely a többi versenytárshoz képest). A méterenkénti 4 rotor optimális magágy-készítést biztosít még kemény és agyagos talajokon is.

 

ALACSONY VIBRÁCIÓ

A különböző szögállású rotorok sajátos helyzete lehetővé teszi a fokozatos talajba hatolást, csökkentve ezáltal a felvett teljesítményt, a fogyasztást és a traktorra továbbított rezgéseket. Ez hosszabb alkatrész élettartamot és kevesebb karbantartást eredményez.

CSILLAPÍTOTT OLDALSÓ HATÁROLÓ LEMEZEK

Az oldalsó elválasztó panelek rugós csillapítással vannak ellátva, növelve azok oldalirányú kimozdulását és megkönnyítve a felesleges anyag kiürítését. A rugó csavarral könnyen állítható.

 

Power Harrow Range.jpg (2.55 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető, alkatrész ügyintéző
Borsné Kitti
Irodavezető, alkatrész ügyintéző
+36704153919
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.