Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Gaspardo PRIMO EW ISOTRONIC EXCLUSIVE műtrágyaszóró

Gaspardo PRIMO EW ISOTRONIC EXCLUSIVE műtrágyaszóró

cikkszám: WS00104

✔ készleten

Teljesítmény igény: From 120 Le Munkaszélesség: 21-36 m Tartály térfogata: 3,210 L Max. átfolyás: 640 Kg/min

PRIMO EW ISOTRONIC EXCLUSIVE ALAPFELSZERELTSÉG

 • Max. terhelés 3200 kg
 • Dupla redőnyös adagoló rendszer (BE/KI ÉS ADAGOLÁS szabályozás) elektromosan vezérelve
 • Változó dózisvezérlés kezelés
 • Szórási szakaszok kezelése (8 szakasz, szakaszvezérlés)
 • Roto vibráló agitátor
 • A műtrágya beejtési pontjának elektromos szabályozása a szórótárcsára
 • Üres tartály érzékelők
 • LED hátsó lámpa készlet
 • Közúti szélességjelző táblák
 • Sárvédők
 • Gyors tárcsakioldó rendszer
 • Terítőtárcsák és lapátok kopásálló bevonattal 12-21 méter
 • Kardántengely bütykös tengelykapcsolóval
 • Folyamatos kiadagolás elektronikus vezérlése (dpae) súlymérő cellával
 • Dőlésérzékelő dombos területekhez

 

Centrifugális, dupla szórótárcsás műtrágyaszóró

A PRIMO MASCHIO GASPARDO a műtrágyaszóró gépei zászlóshajója. A termékcsalád három változatban áll rendelkezésre: PRIMO M (manuális adagolás-vezérléssel), PRIMO E (folyamatos elektronikus adagolás-vezérléssel) és PRIMO EW (elektronikus adagolás-vezérléssel és folyamatos méréssel). Az E-EW verziók az ISOTRONIC verzióban is elérhetők, MASCHIO GASPARDO ISOBUS kommunikációs protokolljában.

PRIMO, gyors és precíz (nemcsak a nevében, de tetteiben is)

A könnyű használat és beállítás azok a jellemzők, amelyek megkülönböztetik a PRIMO műtrágyaszórót. A dupla redőnyrendszer egyedülálló precizitást garantál. Az alsó redőny szabályozza a termék áramlását a vetőtárcsára, míg a felső megszakítja, vagy újraindítja a kiadagolást (BE/KI). A mező elején és végén annak lehetősége, hogy csak egy redőnyre (az ON/OFF-ra) hat, garantálja a válasz egyedi gyorsaságát, amely csökkenti az alul-dózisozást a mező elején és a túl-adagolást a táblavégi területen. Így a PRIMO az egyik legpontosabb műtrágyaszóró a piacon. Továbbá a munkaszélesség megváltoztatásának lehetősége, hogy a műtrágya szórótárcsára történő beejtési pontja módosítható, a tárcsák beállítása helyett, a műtrágyaszórót gyorssá és könnyen beállíthatóvá teszi.

Magas teljesítmény

A kategóriában az egyik legmagasabbnak számító 640 kg/perc tömegű elosztórendszer, a legfeljebb 3200 kg tartállyal és a 36 m maximális munkaszélesség kombináció nagy óránkénti kiszórási teljesítményt biztosít, növeli a termelékenységet és minimálisra csökkenti a gépkezelési időket. 

Precíziós farmgazdálkodás

A PRIMO E ISOTRONIC és PRIMO EW ISOTRONIC verziókat ISOBUS kommunikációs rendszerrel, belső fejlesztésű és AEF-tanúsítvánnyal rendelkező szoftverekkel, precíziós gazdálkodáshoz fejlesztették ki, amely lehetővé teszi a változó dózis (VR) kezelését, a szakaszok kezelését (SC) és a munkaadatok importálásának lehetőségét. Az ON/OFF (BE/KI) és az adagbeállításokat elektromos működtetők szabályozzák, hogy mindig garantálják a maximális kiosztási pontosságot. A beejtési pont vezérlése manuálisan vagy kérésre automatikusan is beállítható (SECTION CONTROL PRO), ami lehetővé teszi mind a munkaszélesség beállítását, mind a szakaszok vezérlését. Egy már kezelt terület jelenlétében a szekciók (4 balra és 4 jobbra) automatikus lezárása maximalizálja az elosztási hatékonyságot veszteség keletkezése, vagy a termény károsodása nélkül.

Miért válassza a PRIMO-t?

A PRIMO MASCHIO Gaspardo precíziós műtrágyaszórója , amely nagy szórási teljesítményt, intuitív beállításokat és alacsony karbantartást kínál. Egy nagyon sokoldalú gép, amelynek nagy terhelhetősége legfeljebb 3210 l, szórási szélessége pedig legfeljebb 36 m.

A My MASCHIO GASPARDO ALKALMAZÁS segítségével a műtrágyaszóró perceken belül kalibrálható, megkönnyítve a mindennapi munkát.

A PRIMO EW ISOTRONIC teljes mértékben megvalósítja a precíziós gazdálkodás ISOBUS funkcionalitását: szakaszvezérlés és változó dózis kiadagolás.

TECHNIKAI ADATOK
Méretek332
Min teljesítmény igény Le120 Le
Munkaszélesség-
Műtrágya tartály térfogata3.210 l
Max átfolyás640 kg/min
Max szállítási szélesség2,85 m
Súly650 kg
Feladási pont beállításElektromos

Seciális tartalom

ÁLLÍTHATÓ BEEJTÉSI PONT

A műtrágya szórótárcsára történő beejtési pontjának beállítási lehetőségével egyszerű, hatékony és intuitív módon lehet cselekedni a munkaszélesség tekintetében, optimalizálva a kiszórási minőséget.

FORGÓ ÉS VIBRÁLÓ AGITÁTOR

A többkaros fej olyan alakú, hogy a műtrágyát az elosztórendszer felé szállítsa. Belül az –állókerék - rendszer szabályozza a forgást, elkerülve a termék törését és a fej károsodását külső testek jelenlétében.

SÚLYMÉRŐ CELLA MINDEN KILOGRAMM SZÁMÍT

Az ISOTRONIC változatban is elérhető PRIMO E és PRIMO EW modellekben van egy mérőcella a tartályban lévő műtrágya mennyiségének valós idejű mérésére. A fedélzeti elektronika kiszámítja a termék egységnyi felületre kiszórt mennyiségét, és szükség esetén korrigálja az áramlást a dózis optimalizálása érdekében.
A használt érzékelőt tesztelték, hogy ellenálljon a nagy igénybevételnek és maximális pontosságot tartson fenn az idő múlásával is.

GYORS TÁRCSAKIOLDÓ RENDSZER

Az egy adagolótárcsa felfogása (szabadalmaztatott) gyorskioldó rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a kezelő számára, hogy gyorsan elvégezhesse a tárcsa cseréjét. Ez az egyszerű és intuitív művelet csak a biztosított szerszámot igényli.

PÁRHUZAMOS KAPCSOLÁSÚ DUPLA A-KERET

A párhuzamos kapcsolású A típusú vázrendszer megkönnyíti a traktorhoz való csatlakozást, és lehetővé teszi a tömeg mechanikus átszármaztatását a tartályból a mérő cellába, változtatások nélkül. A cél a termék áramlásának korrigálása a pontosabb leolvasásnak köszönhetően a veszteség és a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

SZÉLTERELŐ (SZABADALMAZTATOTT)

Opcionális szélterelő készlet a felszíni területek vagy patakok közelében történő műtrágyázáshoz, termékveszteség vagy környezet-szennyezés nélkül, korlátozva a szórási sugár szélességét.

MY MASCHIO GASPARDO APP

A MY MASCHIO GASPARDO APP alkalmazás lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt hatékonyan beállítsa az összes modellt, megkönnyítve és pontosabbá téve a munkavégzést a területen. SPREADER SMART SET funkcióval a PRIMO beállításai kényelmesen elvégezhetők a saját okostelefonon. Elegendő megadni a műtrágyaszórás szükséges paramétereit (a műtrágya típusa, a munkaszélesség és a szükséges dózis) a műtrágyaszóró megfelelő beállításához és a használt műtrágya specifikációinak gyors összefoglalásához. 

 

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető, alkatrész ügyintéző
Borsné Kitti
Irodavezető, alkatrész ügyintéző
+36704153919
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.