Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Jumbo Rapido Plus

Jumbo Rapido Plus

cikkszám: WS0068

Teljesítmény igény: 250 - 550 Le Munkaszélesség: 6 - 8 m Kések száma: 48 - 64 Munkamélység: 28 cm

Rotációs forgóborona összecsukható kerettel

JUMBO a zászlóshajója MASCHIO GASPARDO rotációs forgóboronáinak, alkalmas folyamatos és nehéz használatra, tipikus gépi munkaszolgáltatók számára és talajművelésre nehéz, köves talajon. A maximális teljesítményre, valamint a karbantartás csökkentésére és egyszerűsítésére tervezett JUMBO akár 8 méteres robusztus vázkerettel is rendelkezik, így a piacon ez az egyetlen olyan forgóborona, amely akár 550 LE teljesítményű traktorokkal is kombinálható.

NAGY TEHERBÍRÁSÚ SZERKEZET

A JUMBO RAPIDO PLUS MASCHIO forgóboronák egyik jellemzője a nagyon szilárd, dupla-lemezes vázszerkezet. A 6 mm-es belső vastagság és az 5 mm-es külső vastagság nagyobb merevséget és robusztusságot tesz lehetővé anélkül, hogy jelentősen növelné a súlyt. Nagyszilárdságú acélból készült, és minden körülmények között nagy teljesítményt biztosít. A megerősített gömbgörgős csapágyak és a 6 csapággyal felszerelt, teljesen felülvizsgált sebességváltók nagytartósságot és nagyobb stabilitást biztosítanak. A képet olyan NAGY TEHERBÍRÁSÚ berendezések egészítik ki, mint az oldalsó bütykös TLT tengelyek, az erősebb fogtartó tengelyek és a vastagabb fogak, amelyek az egyblokkos öntvény kivitelű fogtartókra vannak szerelve.

Csúcs alapfelszereltség:

A csúcsteljesítmény biztosítása érdekében a JUMBO alapkivitelben kiváló minőségű és összetételű egységekből épül fel. A fogtartókkal ellátott rotor tengelyeket egyetlen nagyszilárdságú kovácsolt acél darabból esztergálják. A 32 cm hosszú fogakat edzett bóracélból kovácsolják és nagymértékben automatizált gyártósorokon készítik. Profiljukat kifejezetten úgy tervezték, hogy minden körülmények között maximalizálják a talajfinomítást. A volfrámkarbid bevonat alapfelszereltségként szolgál élettartamának meghosszabbításához.

Prémium még teljesítményében is

A volfrámkarbid bevonatú fogak közötti kombinált munka, amely a normál fogaknál akár háromszor nagyobb ellenállást biztosít, a fogaskerékház hűtőrendszere lehetővé teszi a munkát bármilyen talajon és bármilyen körülmények között, akár folyamatosan is. Ezenkívül az UP & DOWN ÚSZTATÓ funkció lehetővé teszi a két oldalsó szárny hidraulikus úszását. Ez a rendszer arra szolgál, hogy jobban kövesse a talaj körvonalait, ideális a 8 méteres szélességet elérő géphez, különösen akkor, ha egyenetlen vagy dombos terepen dolgozik.

A szállítás nem gond

A hátsó szállítókerekek elrendezésének köszönhetően, kérésre, a JUMBO RAPIDO PLUS sokkal könnyebben szállítható, következésképpen a traktor függesztő mű kisebb terhelésnek van kitéve.

Miért válassza a JUMBO RAPIDO PLUS-T?

A prémium gépszerkezet, mint például a HD dupla-lemezes váz, a hajtómű hűtőrendszere, valamint a MASCHIO HAJTÓMŰ erőátviteli funkciói, mint például a szabadalmaztatott gyors fog-kioldó rendszer és a finom munkamélységet szabályozó hátsó hengeri hidraulikus munkamélység szabályozás, a JUMBO RAPIDO PLUSZ –t egyedülálló géppé teszik a piacon.

JUMBO RAPIDO PLUS

ALAPFELSZERELTSÉG

Univerzális állítható hárompontos függesztés Kat. III és IV, redukáló perselyek Kat. IV.

Központi 1000 fordulat/perc hajtómű 3 kúpkerékkel és hátsó TLT

Léghűtéses központi és oldalsó hajtóművek

Nagy teherbírású, 350 fordulat/perc sebességre előre beállított oldalhajtás

Központi közvetlen, erősített TLT-tengely

Nagy teherbírású oldalsó TLT tengelyek bütykös kuplunggal

Gyors TLT tengelyvédő eltávolítás

Fogaskerékház dupla-lemezes szerkezettel

Nagy teherbírású gömbgörgős csapágyak

Kerek fogtartók

Rotoronként 2 db fog

Gyors fog kicserélés

Volfrámkarbid bevonatú fogak, 16 mm vastag

Csavarozott acél terelőlemezek (PLUS)

Hosszú csillapított oldalsó határoló lemezek

Csökkentő perselyek Kat. IV méretekkel

Hátsó lámpák közúti szállításra (szétszerelve)

Hidraulikus úsztató rendszer

Hidraulikus behajtó rendszer

Biztonsági hidraulikus zárak szállításhoz

Központi keréknyom eltávolító

Előkészítés dupla keréknyom eltávolító számára

4 hidraulikus henger oldalbeállító

Hátsó szintező rúd mechanikus központi beállítóval a hengerre szerelve

Közúti közlekedés védelem

CE biztonsági védelem telepítve

TECHNIKAI ADATOK
Méretek600070008000
Min teljesítmény igény Le250 Le250 Le300 Le
Max teljesítmény igény Le550 Le550 Le550 Le
Munkaszélesség6 m7 m8 m
Szállítási szélesség2,53 m2,53 m2,53 m
Kések száma485664
Munkamélység28 cm28 cm28 cm
Súly≥ 3.950 kg≥ 4.280 kg≥ 4.740 kg
*hengerrel   

Speciális tartalom

DUPLA LEMEZES SZERKEZET

A dupla lemezes váz (belső 6 mm, külső 5 mm) növeli a szerkezet szilárdságát és megakadályozza a csavarodást anélkül, hogy túlságosan növelné a súlyt.

ROTOROK SZÁMA

A rotorok tengelyei egymástól 10 cm-re vannak elhelyezve (nagyon szűk hely a többi versenytárséhoz képest). A méterenkénti 4 rotor biztosítja a vetőágy kiváló előkészítését, még durva és agyagosabb talajokon is.

ALACSONY VIBRÁCIÓ

A változatos szögű rotorok sajátos elrendezése lehetővé teszi a talajba való fokozatos behatolást , csökkentve ezzel az energia igényt és az üzemanyag fogyasztást, valamint a traktorra átszármaztatott rezgéseket. Ez hosszabb alkatrész-élettartamot és kevesebb karbantartást eredményez.

CSILLAPÍTOTT OLDALSÓ HATÁROLÓ LEMEZEK

Az oldalsó határoló elemek rugós csillapításúak, növelve ezzel az oldalsó kilengésüket és megkönnyítve a felhalmozódott anyag kiáramlását. A rugó könnyen beállítható nyírócsappal.

FORDULAT VÁLTÁS

A fogaskerekek gyors cseréjével lehetőség van a fogak végső fordulatszámának beállítására.

HŰTÉSI RENDSZER

A túlmelegedés kockázata minimálisra csökkenthető az oldalszárnyak és a minden hajtóművön jelenlévő ventilátoroknak köszönhetően, amelyek segítenek a hő eloszlatásában.

MECHANIKUS ÚSZTATÓ RENDSZER

A hidraulikus úsztatás lehetővé teszi, hogy a gép tökéletesen kopírozza a tábla felületét, felfelé és lefelé mozogva egyaránt, egységes talajművelést végezzen és csökkentse a munkagépre és a traktorra eső feszültségeket.

SPECIÁLIS GOLYÓSCSAPÁGYAK

A MASCHIO talajmarók kétsoros önbeálló csapágyakkal vannak felszerelve, hogy nagy ellenállást biztosítsanak az ütésekkel és a nagy terhelésekkel szemben. Főbb előnyök: hosszú élettartam (akár 30%-kal hosszabb élettartam, mint a hagyományos csapágyaknál), nagy szilárdság és terhelhetőség, csökkentett karbantartás.

PLUS STONE KŐTERELŐK

Robusztus, felcsavarozott terelőlemezek védik a rotort és a hajtómű házat attól, hogy olyan kövekkel, ágakkal vagy zsinórokkal ütközzön, amelyek a tengelyek köré fel tudnak csavarodni. Az terelőket könnyen el lehet távolítani, ha kőmentes talajon dolgoznak a talaj áramlásának növelésére.

GYORS FOG KICSERÉLÉS

A fogtartó támaszba beépített, speciális csap, mely a biztosított speciális kulccsal kivehető, lehetővé teszi a kopott fogak kicserélését néhány másodperc alatt, maximális biztonság mellett.

VOLFRÁMKARBID BEVONATÚ FOGAK

A kopás-gátló bevonat (volfrámkarbid) akár háromszor ellenállóbbá teszi a bóracél fogakat a koptató hatású talajokban.

 

Power Harrow Range.jpg (2.55 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.