Keresés

Lara

Lara

cikkszám: WS0025

Min. traktor súly: 6,000 Kg Min. nyomtáv: 2,4 m Kinyúlás: 9,3 m Fej szélesség: 1,25 - 1,5 m

Professzionális, hátulra szerelt ároktisztító

LARA a MASCHIO bozótvágó család zászlóshajója. A magas csatlakoztatásnak és a dupla teleszkópos hosszabbításnak köszönhetően nagy kinyúlású, kompakt méreteket és maximális stabilitást tesz lehetővé. A legfeljebb 9,3 m-es gémmel elérhető, legalább 100 LE teljesítményű és 6000 kg súlyú traktorokhoz kapcsolható.

Biztonság és megbízhatóság

LARA-t, úgy tervezték, hogy lehetővé teszi a lehető legnagyobb kinyúlást köszönhetően két teleszkópos gémtoldatnak. A biztonsági rendszerek közé tartozik az OVER CENTER rendszer az első gémen, amely megakadályozza a hirtelen esést, a hidraulikus biztonsági rendszer állítható hidro-pneumatikus lengéscsillapítóval. Ezenkívül a mechanikus ütközés-gátló rendszer beszorulás esetén leengedi a rotor hidraulikus tápnyomását.

Precizitás és biztonság

Kérésre rendelkezésre áll a CFS (talajkontúr követő rendszer) rendszer, amely garantálja a a művelő fej úszását a talajon egy nitrogén akkumulátor segítségével, amely lehetővé teszi, hogy az kövesse a talaj kontúrját, anélkül, hogy be kellene avatkoznia a kezelőszervekbe, megvédve a gémet és a hidromotort a sérülésektől.

Tesztelt magas teljesítmény

A LARA lehetővé teszi a különböző típusú 125 cm széles zúzófejekkel való kombinálást közvetlen vagy ékszíj hajtással. A LARA különböző kombinációkat kínál a zúzóeszközök, kések vagy kalapácsok kiválasztásához. A spirál típusú rotor lehetővé teszi a kettős elforgási irányt akár 246 fokig és az úszási funkciót, biztosítva a maximális teljesítményt.

Nagyfokú rugalmasság

A klasszikus művelő fejek mellett az 1,5 cm átmérőjű cserjék vágására szolgáló és a 10 cm-es ágak vágására szolgáló zúzó is rendelkezésre áll. A MARGHERITA lehetővé teszi az út szélén lévő árkok és a lefolyók tisztítását is a kitolható gémrendszernek köszönhetően. Ennek a berendezésnek a nagy hatékonysága a hidromotor alkalmazásából származik, amely ideális megoldás bizonyos adapterek működtetésére, amelyek nagy kinyúlással dolgoznak.

LARA

ALAPFELSZERELTSÉG

Független hidraulikus kör nagy hatásfokú öntöttvas, fogaskerekes hidromotorral és szivattyúkkal

Öntöttvas csatlakozás 2 bemenettel TLT hajtású szivattyúkhoz (550-es változaton)

Nagyterhelésű hidraulika tömlők, fémvédővel és ütésvédő /fröccsenés-álló spirál védelemmel

Hidraulikus szeleprendszer, flexibilis tömlőkkel és mechanikus vezérlőkarokkal ellátott vezérblokkal

Hőcserélő

Nagy szilárdságú váz, előre megtervezve 3 pontos kat. 2 méretű függesztésre.

Edzett és hőkezelt acélból készült függesztő csapok

Kopásálló perselyek kenő zsírozógombbal

Biztonsági rendszer az első kar „OVER CENTER” elhelyezésével

Biztonsági hidraulikus rendszer hidro-pneumatikus csillapítóval és maximális biztonsági szeleppel a forgó csuklóhengeren

Biztonsági terhelés-leoldó szelep rotor eltömítődés esetére

Dugattyú nitrogénakkumulátorral a függőleges úszáshoz

TLT kardán

Biztonsági kar a rotor fordított forgásának megakadályozására

A vágófej elfordulási szöge 220°

CE berendezés

Világítás készlet

 

TECHNIKAI ADATOK
Méretek930T
Min traktor súly6.000 kg
Min nyomtáv2,4 m
Min teljesítmény igény Le100 Le
Kar kinyúlása9,3 m
Súly1.960 kg

Speciális tartalom

SPIRÁLIS ROTOR

A szerszámok spirális elrendezése kisebb energiafelhasználást eredményez. A visszaforgatási idő be van határolva a véletlen törési kockázat mérséklésére.

HIDRAULIKUS KÖR KIKAPCSOLÁSA

A hidraulikus áramkör kézi csapokkal lezárható, így biztosítva a maximális biztonságot a karbantartási műveletek során.

FOGASKERÉK-SZIVATTYÚ

A fogaskerék-szivattyú kompakt és védett, hogy ne zavarja a munkavégzést és biztonsági szelepet tartalmaz, amely beavatkozik és leereszti a nyomást a rotor eltömítődése esetén. Kétféle lehet:

Közvetlen hajtás

Ékszíjas hajtás

HIDROPNEUMATIKUS BIZTONSÁGI RENDSZER

Kettős biztonság lép közbe, ha a gém akadályba ütközik: az első védelem egy nitrogén-akkumulátoros lökésgátlóból áll. Ha ez nem elég, egy erős szelep lehetővé teszi, hogy a gém 90°-kal hátrafelé elforduljon.

OVER CENTER BIZTONSÁGI RENDSZER