Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Maga

Maga

cikkszám: WS00128

Teljesítmény igény: 90 - 120 Le Sorok száma: 6 - 9 Sortávolság: Adjustable 45 - 80 cm Magtartály térfogata: 60 L

Precíziós vetőgép összecsukható szárnyakkal és állítható sortávval

A Maschio precíziós vetőgép szektorban szerzett több mint tízéves tapasztalatának, és az MTR egység sokoldalúságának köszönhetően, amely képes mind finom, mind minimálisan művelt talajokba is vetni, a MAGA modell 6-9 soros változatokat kínál, változtatható sortávval - 45-60, és 75 -80 cm között - lehetővé téve minden sorba vetett növény vetését, mint például a kukorica, a répa, a szója, a repce, a napraforgó, a cirok és a gyapot.

Minimális talajművelési forradalom

Az MTR vető egységet olyan magas szintű szerkezeti megoldások jellemzik, mint az állítható rugóval ellátott erős kettős paralelogramma-csatlakozó rendszer, a duplatárcsás csoroszlya, a független lengőkarú mélységvezető kerekek, az öntött alumíniumból készült elosztótest és a nagy, 60 literes űrtartalmú tartály.

Összecsukható és állítható

Az MTR vető egység a vázkeret összecsukható oldalsó szárnyakhoz csatlakozik, amelyek biztosítják, hogy a gép szállítási szélessége 3 és 3,2 méter, a verziótól függően. A sorok közötti távolság gyors beállítása az egyes vető egységek rögzítő csapjaival történik, míg az egyes elemek elhelyezése a kívánt távolság szerint hidraulikusan történik. A szabványos kialakítás 16 fokozatú mechanikus sebességváltót tartalmaz, kérésre az egyes vető egységek elektro-mechanikus kizárása is elérhető. amely lehetővé teszi a szakaszvezérlést.

Műtrágyaszóró dupla tárcsával

A MAGA lehetővé teszi a különböző kombinációk között mikrogranulátorok és műtrágyaszórók alkalmazását, az utóbbi a duplatárcsás modellhez érhető el, nagyon alkalmas nehéz talajok vagy sok növényi maradvány esetén.

Átalakító készlet

A 7 és 9 soros változatok lehetővé teszik a központi elem kizárását azáltal, hogy MAGA-T 6, illetve 8 soros változattá alakítják át. Ez a rendszer lehetővé teszi mind a keskenyebb, 45 és 60 cm-es sorközökkel a 7 és 9 soros változatoknál, mind a szélesebb, 75-80 cm-es sorközökkel a 6 és 8 soros változatokkal történő munkavégzést. 

ISOTRONIC verzió

Nagyobb technológiai igények esetén az ISOTRONIC változat elektromos hajtással és ISOBUS kommunikációs rendszerrel lehetővé teszi a vetőgép digitális vezérlését és az összes precíziós gazdálkodási funkció használatát.

Miért válassza az MAGA-t?

A könnyen és gyorsan beállítható különböző sorközöknek köszönhetően Ön egy rendkívül sokoldalú vetőgépet kap, amely még a közepes méretű felületeket is képes uralni.

 

Speciális tartalom

VÁZKERET ÖSSZECSUKHATÓ SZÁRNYAKKAL ÉS ÁLLÍTHATÓ SORKÖZZEL

Az összecsukható szárnyú vázkeret az elemek teleszkópos csoportosításával 6-7-8 soros változat esetén 3 m, 8-9-12-es változat esetén 3,2 m szállítási méretet tesz lehetővé.

A csapos beállító rendszer lehetővé teszi a különböző távolságok kiválasztását a zárási szélességtől és a sorok számától függően.

MECHANIKUS HAJTÁS

A kúpfogaskerekes rendszer és a TLT-tengely rendkívül csökkentett karbantartást garantál a láncos gépekhez képest, és csak a kúpfogaskerekek rendszeres kenését igényli. Egy sor kizárható gyorskioldóval vagy az elektromos vezérléssel.

A változtatható sortávú vetőgépek 16 sebességes hajtóművel rendelkeznek, amelyet két kényelmes kar működtet.

ELEKTROMOS HAJTÁS (ISOTRONIC VÁLTOZAT)

A 12 V-os, kefe nélküli villanymotor közvetlenül hajtja a vetőtárcsát. Minden sornak saját villanymotorja van. A vezérlésük a traktor fülkéjében található univerzális terminálról történik.

BARÁZDANYITÓ TÁRCSÁK

A 420 mm átmérőjű, 4 mm vastag barázdanyitó tárcsák nagyon keskeny V-alakú vetőbarázdát vágnak a talajba. Hármas tömítésüknek köszönhetően a SZUPER SEAL típusú csapágyak hosszú élettartamot biztosítanak, ami megakadályozza a por és a páratartalom bejutását a csapágyba. A sárkaparó garantálja a tárcsa maximális tisztítását így a WIDIA (volfrámkarbid) profil nulla kopású.

MÉLYSÉGBEÁLLÍTÓ KEREKEK

A billenő-karos felfogási rendszernek köszönhetően minden kerék egymástól függetlenül mozog, és fordítva.

KÖZPONTI EGYSÉG KIKAPCSOLÁSA

A készlet lehetővé teszi a központi egység kizárását, lehetővé téve a gyors átalakítást 9 sorról 8 sorra és 7 sorról 6 sorra.

MŰTRÁGYA ÉS MIKROGRAGULÁCIÓS TERMÉKEK KISZÓRÁSA

A MINIMAX térfogat-adagoló egység könnyen állítható, és lehetővé teszi mind a műtrágya, mind a mikrogranuláris termékek kiszórását, miközben megtartja a nagy szórási pontosságot. Továbbá a SPEEDY SET-nek köszönhetően a kiadagolási dózis gyorsan és kényelmesen beállítható.

A MŰTRÁGYA BEDOLGOZÁSA

A műtrágya beforgatása a vetési sor oldalán az egytárcsás csoroszlyának köszönhetően lehetséges Durvábban megmunkált talajokhoz vagy a felszíni növényi maradványokkal is használható.

 

MTR Range.jpg (2.95 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.