Keresés

Magica

Magica

cikkszám: WS00129

Teljesítmény igény: 90 - 150 Le Sorok száma: 6 - 12 Sortávolság: Adjustable 45 - 80 cm Magtartály térfogata: 36 - 60 L

Precíziós vetőgép összecsukható szárnyakkal és állítható sortávval

A Maschio precíziós vetőgép szektorban szerzett több mint tízéves tapasztalatának és az MTR egység sokoldalúságának köszönhetően, amely képes mind finom, mind minimálisan művelt talajokba is vetni, a MAGICA modell 6-12 soros változatokat kínál, változtatható sortávval, lehetővé téve minden sorba vetett növény ültetését, mint például a kukorica, a répa, a szója, a repce, a napraforgó, a cirok és a gyapot.

Minimális talajművelési forradalom

Az MTR vető egységet olyan magas szintű szerkezeti megoldások jellemzik, mint az állítható rugóval ellátott erős kettős paralelogramma-csatlakozó rendszer, a duplatárcsás csoroszlya, a független lengőkarú mélységvezető kerekek, az öntött alumíniumból készült elosztótest és a nagy, 60 literes űrtartalmú tartály. A MAGICA 8-12 ISOTRONIC változatban a normál tartály 36 l.

Összecsukható és állítható

Az MTR vető egység a vázkeret összecsukható oldalsó szárnyakhoz csatlakozik, amelyek biztosítják, hogy a gép szállítási szélessége 3 és 3,2 méter, a verziótól függően. A sorok közötti távolság gyors beállítása az egyes vető egységek rögzítő csapjaival történik, míg az egyes elemek elhelyezése a kívánt távolság szerint hidraulikusan történik. A szabványos kialakítás 16 fokozatú mechanikus sebességváltót tartalmaz, kérésre az egyes vető egységek elektro-mechanikus kizárása is elérhető. amely lehetővé teszi a szakaszvezérlést.

Bespoke műtrágya szóró

A MAGICA modell által kínált különböző testreszabások különböző kombinációkat tesznek lehetővé a mikrogranulátorokkal és műtrágyaszórókkal kapcsolatban. Ez utóbbi, amely csak a suffolk csoroszlyával elérhető, két különböző alkalmazást kínál: maga a vetőgép váz hátsó részén vagy a PA1 első tartályt. Az utóbbi kombináció nem kombinálható a 8-12 ISOTRONIC verzió esetében.

Átalakító készlet

A 7 és 9 soros változatok lehetővé teszik a központi elem kizárását azáltal, hogy a MAGICA-t 6, illetve 8 soros változattá alakítják át. Az ISOTRONIC 8-12 soros változat gyorskioldó készletet használ, amely lehetővé teszi a 8 soros konfigurációra való gyors átállást a 4 elem fizikai eltávolításának köszönhetően. Ez a rendszer lehetővé teszi a munkát 7, 9 és 12 soron 45 és 50 cm-es sorközökkel, valamint 6 és 8 soron 75 cm-es sorközökkel.

ISOTRONIC verzió

Nagyobb technológiai igények esetén az ISOTRONIC változat elektromos hajtással és ISOBUS kommunikációs rendszerrel lehetővé teszi a vetőgép digitális vezérlését és az összes precíziós gazdálkodási funkció használatát.

Miért válassza az MAGICA-t?

A könnyen és gyorsan beállítható különböző sorközöknek köszönhetően a MAGICA egy rendkívül sokoldalú vetőgép, amely még a közepes méretű felületeket is képes uralni és referenciaként szolgálhat farmerek és szolgáltatók számára egyaránt.

 

Speciális tartalom

VÁZKERET ÖSSZECSUKHATÓ SZÁRNYAKKAL ÉS ÁLLÍTHATÓ SORKÖZZEL

Az összecsukható szárnyú vázkeret az elemek teleszkópos csoportosításával 6-7-8 soros változat esetén 3 m, 8-9-12-es változat esetén 3,2 m szállítási méretet tesz lehetővé.

A csapos beállító rendszer lehetővé teszi a különböző távolságok kiválasztását a zárási szélességtől és a sorok számától függően.

MECHANIKUS HAJTÁS

A kúpfogaskerekes rendszer és a TLT-tengely rendkívül csökkentett karbantartást garantál a láncos gépekhez képest, és csak a kúpfogaskerekek rendszeres kenését igényli. Egy sor kizárható gyorskioldóval vagy az elektromos vezérléssel.

A változtatható sortávú vetőgépek 16 sebességes hajtóművel rendelkeznek, amelyet két kényelmes kar működtet.

ELEKTROMOS HAJTÁS (ISOTRONIC VÁLTOZAT)

A 12 V-os, kefe nélküli villanymotor közvetlenül hajtja a vetőtárcsát. Minden sornak saját villanymotorja van. A vezérlésük a traktor fülkéjében található univerzális terminálról történik.

BARÁZDANYITÓ TÁRCSÁK

A 420 mm átmérőjű, 4 mm vastag barázdanyitó tárcsák nagyon keskeny V-alakú vetőbarázdát vágnak a talajba. Hármas tömítésüknek köszönhetően a SZUPER SEAL típusú csapágyak hosszú élettartamot biztosítanak, ami megakadályozza a por és a páratartalom bejutását a csapágyba. A sárkaparó garantálja a tárcsa maximális tisztítását így a WIDIA (volfrámkarbid) profil nulla kopású.

MÉLYSÉGBEÁLLÍTÓ KEREKEK

A billenő-karos felfogási rendszernek köszönhetően minden kerék egymástól függetlenül mozog, és fordítva.

KÖZPONTI EGYSÉG KIKAPCSOLÁSA