Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Maschio Dracula Hydro

2023. 09. 06.

A DRACULA HYDRO, a MASCHIO GASPARDO által kifejlesztett kombinált kultivátor, rendkívül strapabíró kialakítással és kiemelkedő termelékenységgel büszkélkedhet. Ezt a gépet úgy tervezték, hogy megőrizze a talaj minőségét, miközben hatékonyan végez több műveletet egy menetben.

 

Az elől található duplasoros tárcsák az első munkaszakaszban dolgoznak. Ezek a tárcsák keverik a talajt, miközben a növényi maradványokat vágják és bekeverik a talajba, elősegítve ezzel a gyorsabb bomlást. A tárcsák munkamélysége hidraulikusan állítható, így a talaj fokozott levegőzöttségét biztosítják, ami javítja a talaj biokémiai tulajdonságait és segíti a vetőmag gyors csírázását.

A középső szakaszt a kapasor alkotja, melynek feladata a talaj mélyebb rétegeinek megzavara, a felület újrakeverése és a megfelelő porhanyítás elérése a megfelelő levegőzéshez.

Az új HYDRO változat hidraulikus munkahengereket használ a hagyományos kettős rugóelnyelők helyett. Ez a megoldás garantálja a hatékony munkavégzést nehéz körülmények között is, mivel a kapák most már maximálisan 900 kg-ig vannak rögzítve, szemben az előző dupla rugós változat 700 kg-s limitjével. Ez biztosítja a gép kiemelkedő szilárdságát és teljesítményét minden körülmény között, és minimalizálja a névlegesnél sekélyebb munkaterületek kockázatát. A munkamélység hidraulikusan állítható, így 8 és 30 cm között változhat.

A kapák hajlásszögét úgy tervezték, hogy könnyen behatoljanak a kemény talajba, míg a vázszerkezet biztosítja a talaj és a növényi maradványok zavartalan áramlását. Az utolsó szakaszban ferde tárcsák találhatók, amelyek eltávolítják a hátsó kapáknál esetlegesen keletkező bakhátat, és egy hátsó hengersor, amely felaprítja a nagy rögöket, egyengeti és tömöríti a talajt a megfelelő magágy kialakítása érdekében.

A gép hátsó hengerét, amely 600 mm átmérőjű, az utolsó porhanyítási lépéshez használják, és mélyen barázdált gyűrűinek köszönhetően hatékonyan tömöríti a talajt, előkészítve azt a következő vetésre.

A DRACULA HYDRO nagyméretű, 610 mm átmérőjű és 6 mm vastag fogazott tárcsákkal rendelkezik. Ezek a tárcsák bóracélból készültek, garantálva a hosszú élettartamot és az egyenletes munkavégzést a teljes felületen. A tárcsák konkáv alakja biztosítja a talaj és a növényi maradványok optimális keverékét, és a kiváló vágási minőséget a nehéz körülmények között is. A kapák és tárcsák tervezése lehetővé teszi az elemek egyenletes váltakozását a teljes munkaszélességen, így biztosítva, hogy ne maradjon olyan terület, amit a gép ne érne el.

A gép könnyen közlekedhet közúton is, mivel 3 méteres szélessége és a 700/60-R22.5 méretű gumik kiváló manőverezhetőséget biztosítanak. A három szakasz hidro-pneumatikus meghajtása lehetővé teszi az azonnali és pontos beállításokat, így a gép különböző körülmények között és célra történő használata könnyen megvalósítható. A nem használt elemeket könnyedén ki lehet iktatni a beállítás során.

Bővebb info: https://zetorvas.hu/dracula-hidro

 

Korábbi bejegyzések

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető, alkatrész ügyintéző
Borsné Kitti
Irodavezető, alkatrész ügyintéző
+36704153919
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289