Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

MASCHIO GASPARDO talajmarók

2024. 01. 22.

Ismerjék meg a Maschio Gaspardo talajmaróit! Kevesen tudják, de a talajmarók a MASCHIO GASPARDO leghosszabb ideje, több mint 50 éve gyártott gépei. Az talajmarók Olaszországban, a cég Campodarsego-i központjában készülnek, és mind a kis- valamint a nagy gazdaságok számára (10-380 Le-ig) elérhetőek. A Zetor-Vas Kft. számos elégedett ügyfél részére értékesített már MASCHIO GASPARDO talajmarót.


A mezőgazdasági termelés hatékonysága és eredményessége szorosan összefügg a megfelelő talajművelési folyamatokkal. A Maschio Gaspardo cég egy olyan vállalat, amely évtizedek óta kiemelkedő mezőgazdasági gépeket gyárt, és talajmaróik kiváló választást kínálnak a gazdálkodók számára a hatékony talajelőkészítéshez és a termőföld megfelelő állapotának fenntartásához.

 

A Maschio Gaspardo talajmarói a modern technológia és a hosszú évek tapasztalatának egyesítésével kerülnek tervezésre és gyártásra. Ezek a gépek széles körű alkalmazhatóságuk és a kiváló minőségű anyagok felhasználása révén kiemelkednek a mezőgazdasági eszközök piacán. A talajmarók feladata a talaj lazítása, a gazdálkodóknak pedig lehetőséget biztosítanak a vetés előtti optimális talajelőkészítésre.

 

A Maschio Gaspardo talajmarók kiváló teljesítményt nyújtanak a különböző mezőgazdasági területeken. Az egyik kiemelkedő tulajdonságuk a robusztus kialakítás, amely biztosítja a gépek hosszú élettartamát és ellenálló képességét a nehéz talajviszonyokkal szemben. A gépek tervezése során fontos szempont a könnyű kezelhetőség és a minimális karbantartási igény, így a gazdálkodók hatékonyan tudják használni a talajmarókat a mindennapi munkafolyamatok során.

 

A Maschio Gaspardo gépek különböző méretekben és teljesítményekben érhetők el, így minden gazdálkodó megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt. A különböző típusok lehetővé teszik a rugalmas alkalmazkodást a különböző mezőgazdasági területekhez és igényekhez, legyen szó kisebb vagy nagyobb méretű földekről.

 

A Maschio Gaspardo talajmarók számos innovatív funkciót tartalmaznak, amelyek növelik a gépek hatékonyságát és a munkavégzés eredményességét. Például, az automatikus mélységállítás és a precíz vezérlőrendszer lehetővé teszi a pontos talajművelést, minimalizálva a túlzott erőkifejtést és az üzemanyag-felhasználást. Emellett a gépek rendelkeznek különböző kiegészítőkkel, például magágykészítő egységekkel vagy speciális késrendszerekkel, amelyek segítik a gazdálkodókat az optimális vetési körülmények kialakításában.

 

Végső soron a Maschio Gaspardo talajmarói kiemelkednek a mezőgazdasági gépek palettájából a kiváló minőségű anyagok és az innovatív tervezés révén. Ezek a gépek lehetővé teszik a gazdálkodók számára a hatékony talajelőkészítést és hozzájárulnak a termelékenység és a termésátlag növeléséhez. A Maschio Gaspardo elkötelezett a mezőgazdasági szektor támogatása mellett, és gépeikkel hozzájárulnak a fenntartható és eredményes mezőgazdasági gyakorlatokhoz világszerte.

 

 

Korábbi bejegyzések

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető, alkatrész ügyintéző
Borsné Kitti
Irodavezető, alkatrész ügyintéző
+36704153919
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289