Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Maschio Unico M 4 VARIO eke

Maschio Unico M 4 VARIO eke

cikkszám: WS0056

✔ készleten

Teljesítmény igény: 120 - 160 Le Tagok száma: 4 Gerendely keresztmetszet: 120x120 mm Ekefejenkénti fogásszélesség : 30 - 55 cm

UNICO M 4 VARIO RÉSELT KORMÁNYLEMZZEL

Maschio Unico M eke

20220930_143818.jpg (3.14 MB)

FELSZERELTSÉG

 • Kukorica előhántó
 • Beforgatólemez
 • Mélységtartó kerék
 • Függesztett eke paralelogramma beállító rendszerrel
 • Hárompontos függesztés kat. II, legfeljebb 4 ekefejjel és 100 mm átmérőjű fejcsappal
 • Hárompontos függesztés kat. III fejcsap átmérő Ø120 mm
 • Nyírócsavaros biztonsági rendszer
 • Automatikus vázkeret illesztés memória az 1°-ekefej mechanikus beállításával (4+0-tól kezdődő verziók esetén)
 • Csoroszlya kés az utolsó eketesten
 • Ekevasak mindegyik kormánylemezen
 • Támasztóláb

Paralelogrammás felépítésű függesztett eke

A barázdában történő szántásra tervezett UNICO M többféle munkapozíció korrekciós és biztonsági rendszerrel rendelkezik a talaj levegőztetésével, a növényi maradványok elföldelésével és bedolgozásával kapcsolatos feladatok ellátására. A vázkeret és az eketestek közötti hegesztett kötéseket a csavarozás javára eltávolítják, akkor a szilárdság, a megbízhatóság és a stabilitás még jelentős igénybevétel esetén is biztosított. Akár 5 ekefejes konfigurációban is kapható, akár 200 LE lóerős traktorokhoz is alkalmas.

Moduláris dizájn

A moduláris kialakítás egy szabványos vázkeretet jelent, amelyen 3, vagy 4 ekefej van, és lehetőség van egy további eketest felkapcsolására egy csavarozott csatlakozólemez segítségével, ami azt jelenti, hogy a felkapcsolás pillanatok alatt elvégezhető. A csatlakoztató fej különböző konfigurációkat tesz lehetővé. A felső függesztési pont és a forgócsap az eke szerves részét képező központi csatlakoztató fej részét képezik, míg az emelőszemek karimás kialakítású, rögzítő csavaros felfogásúak. a fix csatlakozó fejes - konfigurációról másodpercek alatt gyorsan át lehet állni egy oszcillálóra, vagy különböző kategóriájú csatlakozásra és végül meg lehet változtatni az emelő műhez való csatlakozás magasságát a különböző méretű kerekekkel rendelkező traktorokhoz történő csatlakozás elősegítésére.

"SMOOTH SET" vázkeret

Az UNICO M -et a vontatási középpont - és az első ekefej fogásszélesség-beállítási idők optimalizálására és a helyszíni munka pontosságának javítására tervezeték. Ez a rendszer azt jelenti, hogy egyrészt kisebb a terhelés a kereten és a csatlakoztató fejen, másrészt a vontatási középpont és első ekefej fogásszélesség-beállításokat nem befolyásolják a munkaszélesség változtatások.

Egyszerű beállítások

A munkaszélesség mechanikus beállítású, lépcsőzetes (PASSO) egyszerű és robusztus, 5 csavaros beállítási lehetőséggel a legmegfelelőbb beállítás a néhány lépésben elvégezhető. Alternatív megoldásként a VARIO - verzió egy non-stop hidraulikus beállító rendszerrel rendelkezik. A fogásszélességet hidraulikus henger változtatja meg, a hidraulika kezelőszerveinek megfelelő beállításával.
Mind a 4+0 verziótól nagyobb modell (bővíthető 4 fejes modellek) automatikus vázkeret-igazítási memóriával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az eke súlya a forgás során a forgótengely fölé kerüljön, ami kisebb terhelést jelent a traktor emelőkarjai számára, ugyanakkor megakadályozza, hogy forgás közben földet érjen, ami különösen fontos, ha 5 fejes változatokról van szó.

UNICO M

 

TECHNIKAI ADATOK
Méretek4+0
Min teljesítmény igény Le120 Le
Max teljesítmény igény Le160 Le
Tagok száma4
Gerenda magasság80 cm
Váz méret120x120 mm
Forgótengely átmérő120 mm
Súly≥ 1.390 kg

 

Speciális tartalom

SMOOTH SET - PARALELOGRAMMA VÁZKERET

A - SMOOTH SET - paralelogramma keret egy innovatív beállító rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vontatási középpont korrigálását a jobb traktorhasználat és a gyors munkaszélesség-beállítás érdekében. Ezenkívül a munkaszélesség a vontatási középpont és az első ekefej fogásszélesség módosulása nélkül módosítható.

CSERÉLHETŐ CSATLAKOZTATÓ FEJ

A felső csuklópont és a forgócsap az eke szerves részét képező központi ház részét képezik, míg az emelőszemek karimás kialakítású, rögzítő csavaros felfogásúak. Ez az exkluzív funkció lehetővé teszi a konfiguráció gyors megváltoztatását, a fix csatlakoztató fejről az oszcillálóra való váltást, miközben másodpercek alatt át lehet váltani a különböző kategóriájú felkapcsolásokra.

PASSO MECHANIKUS BEÁLLÍTÁS

Mechanikus beállítás (PASSO) A munkaszélesség mechanikus beállító rendszere egyszerű és robusztus, 5 csavaros beállítási lehetőséggel a legmegfelelőbb beállítás a néhány lépésben történő beállításához.

FOLYAMATOS HIDRAULIKUS MUNKASZÉLESSÉG BEÁLLÍTÁS (VARIO)

A munkaszélesség egy hidraulikus munkahengerrel változtatható hidraulikusan, amely egyenletesen állítja be az egyes ekefejek fogásszélességét. Az egyes ekefejek 30-55 cm-es beállítási tartománya az alkalmazott kormánylemez típusától függően a legjobb teljesítmény elérését teszi lehetővé a termelékenység biztosítására.
Mind a 4+0 verziótól nagyobb modell (bővíthető 4 fejes modellek) automatikus vázkeret-igazítási memóriával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az eke súlya a forgás során a forgótengely fölé kerüljön, ami kisebb terhelést jelent a traktor emelőkarjai számára, ugyanakkor megakadályozza, hogy forgás közben földet érjen, ami különösen fontos, ha 5 fejes változatokról van szó.

NYÍRÓCSAVAROS MECHANIKUS BIZTONSÁGI RENDSZER

A klasszikus csavaros megoldás egyszerű és megbízható, ajánlott alkalmi kövekkel vagy akadályokkal rendelkező területekre. A töréspont elérésekor a csavar elszakad, a test felemelkedik és megakadályozza a gép károsodását. A csavar cseréje nagyon egyszerű és gyors, még a terepen is.

NSH AKTÍV BIZTONSÁGI RENDSZER

Az NSH rendszerrel a hidraulikus hengerek - a fülkéből hidraulikusan állítható elő-feszítéssel- lehetővé teszik az eketestek kiemelését ütközés esetén, és visszahelyezik őket a megfelelő helyzetbe, amint megszűnt az akadályt. Ez nitrogéndugattyús akkumulátorok használatával érhető el.

 

Plough Range.jpg (2.82 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.