Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám

Keresés

Maschio Veloce 300 rövidtárcsa

Maschio Veloce 300 rövidtárcsa

cikkszám: WS0051

✔ készleten

Teljesítmény igény: 100 - 110 Le Munkaszélesség: 3 m Tárcsák száma / átmérő: 24 db tárcsa / 520 mm Munkamélység: 10 cm

Maschio Veloce 300 rövidtárcsa

 

ALAPFELSZERELTSÉG

  • Ékgyűrűs tömörítőhenger
  • Hátsó henger hidraulikus beállítása
  • 2 sor Ø 520 mm független fogazott tárcsák szilent blokkos csillapítással
  • Világítás készlet
  • Magas tartósságú "Agrihub" tárcsa agyak:
  • - Kétsoros, szögben álló golyóscsapágyak
  • - zsírkent, szivárgásmentes - karbantartási igény nélkül
  • - kazetta - mechanikus tömítések

A VELOCE egy könnyű MASCHIO rövidtárcsa, amelyet úgy terveztek, hogy legfeljebb 10 cm-es mélységig működjön mind a magágyak előkészítéséhez, mind a termésmaradványok kezeléséhez, a minimális talajművelési alkalmazásokban. 

VELOCE, gyors (névben és tettben is)

A VELOCE egy könnyű rövidtárcsa, amely 520 mm-es tárcsákkal rendelkezik, két, ellentétes irányba fordított sorban elrendezve. A sorok közti széles, 800 mm-es távolság optimális talajkeverést biztosít a növényi maradványok tökéletes kezeléséhez, bármilyen üzemi állapotban. A talajon és tábla méretekben is hatékony VELOCE magas teljesítményt és alacsony fogyasztási szintet biztosít, tekintettel az óránkénti 15 km körüli munka sebességére.

SKF AGRI AGY: levágják a karbantartási költségeket!

A tárcsák átmérője 520 mm, agresszív vagy kevésbé agresszív változatban kaphatók, amelyet a talaj típusa alapján kell kiválasztani. Az egyenként rugalmasan felfogott, 4 természetes gumi szilent blokkos lökésgátlóval függesztett tárcsák az SKF csapágyas AgriHub egységekkel együtt verhetetlen megbízhatóságot és alacsony karbantartási igényt nyújtanak. A csapágyat egy speciális tömítés és egy csavaros fedél védi a por, a sár és a szennyeződés behatolása ellen, amelyek verhetetlen megbízhatóságot biztosítanak. Az agyat úgy terveztük, hogy karbantartásmentes csúcsteljesítményt nyújtson!

Erős és pontos

A keret két, jelentős távolságú (800 mm) tárcsasort tartalmaz, és biztosítja a talaj és a nagy mennyiségű maradék optimális kezelését. A nagyméretű elválasztó panelek megállítják a gerincek kialakulását a megművelt terület szélein, és rögzített és úszó függesztésűek. Az első mélységhatároló kerekek opcionális extraként kaphatók a szárnyak stabilizálásához és támogatásához.

Finom termőréteg

A hátsó hengerek széles választékával biztos lehet benne, hogy tökéletes lesz a talajkiegyenlítés és egységes a magágy. A munkamagasság mechanikus emelőkkel történő beállítása mellett a hátsó henger kérésre felszerelhető hidraulikus beállító rendszerrel, amely a traktor vezetőfülkéjének kényelméből vezérelhető.

 

Miért válassza a VELOCE -t?

A VELOCE ideális gép mindazok számára, akik sokoldalú rövidtárcsára vágynak, amely erős és stabil még kemény talajokon is. A tárcsasorok közti széles távolság, valamint a tárcsa és a függesztése közötti nagy távolság azt jelenti, hogy még a nehéz maradékos körülményekkel, vagy a nem teljesen száraz talajjal is megbirkózik.

TECHNIKAI ADATOK
Méretek300
Min teljesítmény igény Le100 Le
Max teljesítmény igény Le110 Le
Munkaszélesség3 m
Szállítási szélesség3 m
Küllős tárcsák száma24
Munkamélység10 cm
Súly1 750 kg

EXTRA ERŐS TÁRCSA

A VELOCE tárcsái nagy szilárdságú bóracélból készülnek, hogy még kemény talajokon is nagyobb kopásállóságot biztosítsanak. Az 510 mm átmérőjű tárcsa 10 cm körüli munkamélységet biztosít. Kevésbé domború kialakításúak, könnyebben behatolhatnak a talajba, hogy ugyanakkora teljesítmény felvétellel.

TÁRCSA FELFOGÁS

A tárcsatartót úgy tervezték, hogy elősegítse a lehető legsimább talajáramlást, mind belül, mind azon kívül, különösen nagy sebességnél. Az enyhén ívelt forma javítja a talaj-egyenetlenségek kezelését a jobb stabilitás érdekében.

AGRI HUB EGYSÉGEK

Az egyes agyak tárcsái speciális csapágyak körül forognak, két soros golyósorral, amelyek egymással szemben állnak. A csapágyat egy speciális tömítés és egy csavaros fedél védi a por, a sár és a szennyeződés behatolása ellen, amelyek verhetetlen megbízhatóságot biztosítanak. Az agyat úgy tervezték, hogy maximális teljesítményt nyújtson alacsony karbantartási igényekkel párosulva: nincs szükség az egyes lemezek rendszeres időközönkénti zsírozására!

SZILENT BLOKK

A KOMPAKT kialakítás, a súly és a teljesítmény közötti kiváló egyensúlyt elérve a VELOCE minden tárcsája egy speciális szilent blokkos rugózott felfüggesztésen mozog: A nagy szilárdságú gumiból készült 4 henger (nagyon rugalmas energiaelnyelés) merevvé teszi az egész tárcsás boronát, miközben továbbra is lehetővé teszi, hogy megbirkózzon az egyenetlen talajjal. Ez a rendszer nem igényel semmilyen karbantartást vagy zsírozást.

Disc Cultivator.jpg (2.12 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.