Keresés

McHale 991BJS - Körbála-csomagoló

McHale 991BJS - Körbála-csomagoló

cikkszám: WS00223

A McHale 991B sorozat diktálja az iramot a hatásos és hatékony körbála csomagolás területén.  A mezőgazdasási bérvállalkozók és gazdálkodók a praktikus kialakítás, minőségi alkatrészek és pontos tervezés miatt választják elsőként a 991B szériát.

A praktikus és megbízható tulajdonságaival a 991B sorozat tervezésekor a leghatékonyabb működtetés volt a cél. Ezeket szolgálják a hidraulikusan működtetett vágó és fóliamegfogó rendszer, a hatékony fóliaadagoló, ami optimalizálja a fólia használatot és a 991B modellek szabadalmaztatott, talajtámasztású bálaleadó rendszere. Az összes McHale bálacsomagolóhoz hasonlóan, a nagy teljesítményű 991B modellek is kiváló minőségű, szorosan fóliázott bálákat készítenek, ezáltal megőrizhetők a takarmány természetes nedvei, nagyobb tápértékű végtermék és környezetbarát eljárás mellett.

 

Vontatott modell - 991BJS
Emelő kapacitás 170 bar1100 kg
Magasság (hengerek tetejéig)1.25m
Hidraulika csatlakozások2 x 1/2″ gyorscstlakozó dugó
Zsírzási pontok19 db
Asztal forgási seb. max.30 fordulat/perc
Teljes magasság2.46m
Szállítási hossz5.7 m
Fóliaadagoló – Alumínium (75-55%)750/500 mm
Elektronikus igény991BJS 12V/Euro plug
Önsúly1870 kg
Szállítási szélesség2.45m
Traktor csatlakoztatásvonórúd
Fólia rétegek2+2 vagy 2+2+2
Kerék méretek340/55-16
Vezérlés991BJS Egy karos Joystick
Hidraulika igény22 l/perc 170 bar
Túlterhelés elleni védelemNyírócsavaros/csapos
Csomagolási méretek 
Hossz3.27m
Szélesség/magasság2.3m

Kezelési lehetőségek

 

 

A 991BJS körbála-csomagolók egy egy kezelőkaros szervo Joystick vezérlésű gépek. A Joystick vezérlés pontos kezelést és könnyű bálacsomagoló üzemeltetést tesz lehetővé a traktor vezetőüléséből.

A 991BJS körbála-csomagolók szervo rendszere, egy alacsony-nyomású hidraulikát használ, hasonló érzetet adva, mint a teleszkopós rakodóknál használt joystick kezelés. Ez a rendszer egy átmenetet ad a funkcionalitás és a gyakran favorizált csúcs technikájú körbála-csomagolók között.

 

Bálaleadó rendszer

 

 

Minden McHale 991B körbála-csomagolón megtalálható az egyedülálló tervezésű, McHale által szabadalmaztatott „Bálaleadó Rendszer”. Ez az egyik legfontosabb jellemzője a McHale vontatott körbála-csomagolóknak.

 

Hidraulikus fóliavágó és fóliamegfogó

 

 

A McHale körbála-csomagolók hidraulikus fóliavágó és fóliamegfogó rendszerrel vannak ellátva, amely a csomagolási ciklus befejeztével elvágja és megfogja a fóliát, előkészülve a következő körbála becsomagolásához. Ez az időtakarékos eszköz kiküszöböli a fólia kézi újracsatlakoztatásának igényét. Ez az egyedileg tervezett rendszer megbízhatóan és egyenletesen dolgozik bármely időjárási körülményben.

 

Gyorsan újratölthető fóliaadagolók

 

 

A McHale 991B körbála-csomagolók fóliatartóinak fóliahenger rögzítő rendszerével a fóliahenger cseréje igazán könnyű és egyszerű. Az elhasznált fólia tekercs kivételékor a tekercs szorítógörgője beakad, majd az új fóliatekercs behelyezése után egy bowden meghúzásával ismét újra rászorítható a szorítógörgő a tekercsre.

 

Robosztus kialakítású váz és emelőkar

 

 

A 991B körbála-csomagolók vázszerkezete és emelőkarja az elmúlt 15 év óta alapos teszteléseknek van kitéve. Ez idő alatt sok-sok olyan McHale körbála-csomagológép működik, amelyik az ügyfeleink legnagyobb megelégedésére már több mint 150.000 bálát becsomagolt a strapabíró kialakításának köszönhetően.

 

Körbálacsomagoló-asztal

 

 

A csomagoló asztal négy darab strapabíró hevedere laza vagy aszimmetrikus bála esetén is biztosítja a zökkenőmentes, egyenletes bálaforgatást.

A folyamatos, zárt csomagolás garantált, mivel a csomagológép 50 %-os átfedéssel dolgozik. Az esetleges aszimmetrikus bálák esetén, a károsodás elkerülése érdekében, nyírócsapos védelem biztosítja a gép hajtóművét illetve a hajtásrendszerét.

 

Automatikus fóliavágó és fóliamegfogó

 

 

A 991BJS joystick vezérlésű körbála-csomagoló gépeken a fóliavágó és fóliamegfogó rendszer a bálaforgató-asztal két fordulata után elengedi a fóliát.

 

RDS Wizzard Kezelődoboz

 

 

A 991BJS körbála-csomagolókon az ún. Wizzard kezelődoboz felügyeli a csomagolás műveletét. Segítségével, a gépkezelő beállíthatja a fóliaréteg számát és ellenőrizheti a csomagolóasztal forgási sebességét. A kezelődobozban két napi számláló található, melyeken a becsomagolt bálák számát tárolható.

 

Oldalra billentés -opció

 

 

Minden McHale 991B körbála-csomagoló modellhez opcióként egy oldalra billentő kiegészítés rendelhető. Ezzel a felszereléssel a bálák a lapos végükre fordíthatóak a csomagolás befejeztével a kiürítés során.

Az oldalra billentő rendszer fő előnyei:

  • a bálákat arra a végükre fordítja, ahol a legtöbb fólia található, csökkentve ezáltal a sérüléseket, szúrós tarlójú területeken
  • a becsomagolt körbálák jobban megőrzik ezáltal alakjukat

 

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.