Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

McHale 991LBER - Körbála-csomagoló

McHale 991LBER - Körbála-csomagoló

cikkszám: WS00220

A McHale 991L függesztett körbála-csomagolókat elsősorban azok a mezőgazdasági bérvállalkozók és gazdálkodók választják, akik a csomagolt bálák tárolási helyén szeretnének csomagolni. A 991L függesztett körbála-csomagoló sorozat, sokat próbált és bizonyított technológiával, masszív szerkezeti kialakítást és megbízható teljesítményt kínál. Mint az összes McHale bálacsomagoló, a 991L modellek is kiváló minőségű, szorosan fóliázott bálákat készítenek, ezáltal megőrizhetőek a takarmány természetes nedvei, nagyobb tápértékű végtermék és környezetbarát eljárás mellett.

A 991LBER függesztett körbála-csomagoló egy távvezérlésű bálacsomagoló, amely a távirányító segítségével a rakodóból is üzemeltethető, így egy ember látja el a csomagolás és a bálák rakodásának műveletét.

 

Műszaki adatok
Emelő kapacitás 170 bar1100 kg
Max. bálasúly1200 kg
Min. olaj igény liter/perc18 l/perc 150 bar
Függesztett modellek991L,991LB,991LBER
Túlterhelés elleni védelemTúlterhelés elleni védelem
Szállítási szélesség1.65m
Teljes magasság1.94m
Asztal forgási seb. max.30 fordulat/perc
Fóliafeszítő – Alumínium 70/55%750/500mm
Hossz2.8m
Magasság (hengerek teteje)0.83m
Önsúly800 kg
Fóliatekercs tartó2
Zsírzási pontok11 db
Felszereltség modellenként 
Gyors csatlakozó rendszerIgen
Bálatámasztó görgőkIgen
2 fóliatekercstartóIgen
750/500 FóliafeszítőIgen
Teljesen automata üzemmódIgen
Bálacsomagolás ell. monitorIgen
Fóliavágó- és tartóIgen
Opcionális felszereltségek 
Fogaskerekek 55%-os folianyújtáshoz 
Csomagolási méretek 
Hossz3.27m
Magasság2.30m
Szélesség2.28m

 

 

Függesztett körbála-csomagoló

 

 

A 991LBER függesztett körbála-csomagoló egy teljesen automata üzemeltetésű gép, amely távirányító segítségével a rakodógépből is vezérelhető. Amikor a rakodógép felhelyezte a csomagolni kívánt bálát a csomagolóasztalra, a gépkezelő egyszerűen, a távirányítón egy gomb megnyomásával elindíthatja a csomagolást.

A csomagoló automatikusan becsomagolja a bálát az előre beállított fóliaréteg szerint, majd megáll és lebillenti (kiüríti) a becsomagolt bálát. Ez idő alatt a gépkezelő a már előzőleg becsomagolt bálát végső helyére teszi és odakészíti a következő csomagolni kívánt bálát.

Ezzel az automatikus távvezérléssel egy ember tudja rakodni és kazlazni a bálákat, miközben a csomagolást is irányítja.

 

Csomagolóasztal - Függesztett körbála-csomagoló

 

 

A bálacsomagolóasztal négy darab strapabíró hevedere laza vagy aszimmetrikus bála esetén is biztosítja a zökkenőmentes, egyenletes bálaforgatást.

A folyamatos, zárt csomagolás garantált, mivel a csomagológép 50 %-os átfedéssel dolgozik. Az esetleges aszimmetrikus bálák esetén, a károsodás elkerülése érdekében, nyírócsapos védelem biztosítja a gép hajtóművét illetve a hajtásrendszerét.

 

Fóliaadagolók - Függesztett körbála-csomagoló

 

 

A McHale 991LBER függesztett körbála-csomagolók alapfelszereltsége a 750 mm széles alumínium fóliaadagoló, ami a fóliafilm állandó nyújtásával maximalizálja annak felhasználását.  Az adagoló egység két alumínium hengerből áll, melyek egymással két robosztus kialakítású különböző áttételű fogaskerekeken keresztül kapcsolódnak.

A 991LBER függesztett csomagolók adagolóegysége úgy lett kialakítva, hogy a csomagolási ciklusok közben a munkahelyzetükben bezárt szög állandó. Ez egyenletes feszítés ad az egész fóliatekercs használata közben. A fóliaadagoló szintén a McHale gyorsan újratölthető fóliaadagolók tulajdonságával bír, amely felhasználóbarát üzemeltetést tesz lehetővé

 

Gyorsan újratölthető fóliaadagolók - Függesztett körbála-csomagoló

 

 

A McHale 991LBER körbála-csomagolók fóliatartóinak fóliahenger rögzítő rendszerével a fóliahenger cseréje igazán könnyű és egyszerű. Az elhasznált fólia tekercs kivételékor a tekercs szorítógörgője beakad, majd az új fóliatekercs behelyezése után egy bowden meghúzásával ismét újra rászorítható a szorítógörgő a tekercsre.

 

Hidraulikus fóliavágó és fóliamegfogó - Függesztett körbála-csomagoló

 

 

McHale 991LBER – teljesen automata elektronikus vezérlésű körbála-csomagoló távirányítóval

A 991LBER körbála-csomagolók a hidraulikus McHale fóliavágó és fóliamegfogó rendszerrel vannak ellátva, amely a csomagolási ciklus befejeztével elvágja és megfogja a fóliát, előkészülve a következő körbála becsomagolásához. Ez az időtakarékos eszköz kiküszöböli a fólia kézi újracsatlakoztatásának igényét. Ez az egyedileg tervezett rendszer megbízhatóan és egyenletesen dolgozik bármely időjárási körülményben.

 

LBER - Távvezérlő készlet - Függesztett körbála-csomagoló

 

 

McHale 991LBER – teljesen automata elektronikus vezérlésű körbála-csomagoló távirányítóval

A 991LBER függesztett körbála-csomagolóknak tartozékuk a távirányító. Ezzel egy gépkezelő segítségével rakodható a bálacsomagoló és ugyanez a kezelő tudja aktiválni és üzemeltetni a csomagolás műveletét. Amíg a bálacsomagolás folyik a gépkezelő a már előzőleg becsomagolt bálát végső helyére teszi és odakészíti a következő csomagolni kívánt bálát. Miután a csomagolási ciklus befejeződött a csomagológép automatikusan lebillenti (kiüríti) a becsomagolt bálát és a következő bála felhelyezhető az asztalra, majd a távirányítón található start gombbal újra elindítható a csomagolás folyamata.

 

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.