Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

McHale 995TSR - Szögletesbála-csomagoló

McHale 995TSR - Szögletesbála-csomagoló

cikkszám: WS00226

Szögletesbála-csomagoló – McHale 995 TSR – Vontatott, egy fóliaadagolós, teljesen automata, távirányítású, szögletesbála-csomagoló

A McHale 995 TSR vontatott, egy fóliaadagolós, teljesen automata, távirányítású, szögletesbála-csomagológép egy praktikus és sokoldalú megoldás szögletesbálák csomagolásához.  A 995 TSR modellben ötvöződő McHale tervezés közös szelleme, a minőségi komponensek és a precíz műszaki kivitelezés igazán jó választást eredményez mindazon a gazdálkodóknak, akik nagy teljesítményt és folyamatos működést akarnak.

A 995TSR szögletesbála-csomagoló bálaforgató hengerei egyenletes bálaforgatást és hatékony fóliázást biztosítanak. A 995TSR szögletesbála-csomagoló sokoldalúságát bizonyítja, hogy egy egyszerű átállítással körbálák csomagolására is használható. Mint az összes McHale bálacsomagoló, a 995TSR modellek is kiváló minőségű, szorosan fóliázott bálákat készítenek, ezáltal megőrizhetők a takarmány természetes nedvei, nagyobb tápértékű végtermék és környezetbarát eljárás mellett.

A 995TSR szögletesbála-csomagoló lehetőséget ad arra, hogy az alváz elejére felhelyezhető legyen egy hidraulika erőforrás a szállításhoz és üzemeltetéshez. A 995TSR tartalmazza a vonórudat és a szállítókerekeket. A 995TSR szögletesbála-csomagoló egy távvezérlésű bálacsomagoló, amely a távirányító segítségével a rakodóból is üzemeltethető, így egy ember láthatja el a csomagolás és a bálák rakodásának műveletét.

 

 

Függesztett modell - 995TSR
Asztal forgási seb. max.30 fordulat/perc
Szállítási hossz3.1m
Szállítási szélesség1.73m
Túlterhelés elleni védelemNyírócsavaros/csapos
Zsírzási pontok15
Magasság (hengerek tetejéig)0.97m
Teljes magasság1.97m
Min. hidr.olaj. szüks. l/perc18 l/perc 150 bar
Max. bála súly1000 kg
Önsúly1100 kg
Bála méretek 
Körbála max. szélesség180 cm
70 x 80, 80 x 80, 80 x 90 cmHossz 180 cm
Körbála max. átmérő180 cm

Gép kezelése - McHale 995 TSR vontatott, egy fóliaadagolós, teljesen automata, távirányítású, szögletesbála-csomagoló

 

 

Ez a 995TSR szögletesbála-csomagoló egy teljesen automata üzemeltetésű gép, amely távirányító segítségével a rakodógépből is vezérelhető. Amikor a rakodógép felhelyezte a csomagolni kívánt bálát a csomagolóasztalra, a gépkezelő egyszerűen, a távirányítón egy gomb megnyomásával elindíthatja a csomagolást.

A csomagoló automatikusan becsomagolja a bálát az előre beállított fóliaréteg szerint, majd megáll és lebillenti (kiüríti) a becsomagolt bálát, ez idő alatt a gépkezelő a már előzőleg becsomagolt bálát végső helyére teszi és odakészíti a következő csomagolni kívánt bálát.

Ezzel az automatikus távvezérléssel egy személy tudja rakodni és kazlazni a bálákat, miközben a csomagolást is irányítja.

 

Szabadalmaztatott bálaforgató hengerek - McHale 995 TSR vontatott, egy fóliaadagolós, teljesen automata, távirányítású, szögletesbála-csomagoló

 

 

A 995TSR szögletes-bálacsomagolókon a csomagoláshoz hengerek ölelik át a szögletes bálát. Ezek a hengerek oszcilláló mozgást végeznek, így forgatva a bálát a csomagolás közben, biztosítva az egyenletes fólia felhelyezést és a tökéletes fólia átfedést, szavatolva a szorosan zárt, magas minőségű csomagolást.

 

Fóliaadagoló - McHale 995 TSR vontatott, egy fóliaadagolós, teljesen automata, távirányítású, szögletesbála-csomagoló

 

 

A McHale 995TSR bálacsomagoló a fóliafilm állandó nyújtásával maximalizálja a fólia felhasználását.  Az adagoló egység két alumínium hengerből áll, melyek egymással két robosztus kialakítású különböző áttételű fogaskerekeken keresztül kapcsolódnak, egyenletes fólia feszítéssel befedve a szögletesbálát.

 

Gyorsan újratölthető fóliaadagolók - McHale 995 TSR vontatott, egy fóliaadagolós, teljesen automata, távirányítású, szögletesbála-csomagoló

 

 

A McHale 995TSR szögletesbála-csomagolók fóliatartóinak fóliahenger rögzítő rendszerével a fóliahenger cseréje igazán könnyű és egyszerű. Az elhasznált fólia tekercs kivételékor a tekercs szorítógörgője beakad, majd az új fóliatekercs behelyezése után egy bowden meghúzásával ismét újra rászorítható a szorítógörgő a tekercsre.

 

Hidraulikus fóliavágó és fóliamegfogó - McHale 995 TSR vontatott, egy fóliaadagolós, teljesen automata, távirányítású, szögletesbála-csomagoló

 

 

A 995TSR bálacsomagolók a hidraulikus McHale fóliavágó és fóliamegfogó rendszerrel vannak ellátva, amely a csomagolási ciklus befejeztével elvágja és megfogja a fóliát, előkészülve a következő körbála becsomagolásához. Ez az időtakarékos eszköz kiküszöböli a fólia kézi újracsatlakoztatásának igényét. Ez az egyedileg tervezett rendszer megbízhatóan és egyenletesen dolgozik bármilyen időjárási körülmények között

 

RDS- kezelőegység - McHale 995 TSR vontatott, egy fóliaadagolós, teljesen automata, távirányítású, szögletesbála-csomagoló

 

 

A 995TSR kezelőegységével a gépkezelő megváltoztathatja a bála méretét és kiválaszthatja a szükséges filmréteget. Ha a gép automata üzemmódra van állítva, akkor egy start gomb megnyomásával az egész csomagolási művelet elindul az elejétől a végéig.

 

995 TSR- Elektronikus gép távvezérlő készlet - McHale 995 TSR vontatott, egy fóliaadagolós, teljesen automata, távirányítású, szögletesbála-csomagoló

 

 

A 995TSR szögletesbála-csomagolóknak tartozékuk a távirányító. Ezzel egy gépkezelő segítségével rakodható a bálacsomagoló és ugyanez a kezelő tudja aktiválni és üzemeltetni a csomagolás műveletét. Amíg a bálacsomagolás folyik a gépkezelő a már előzőleg becsomagolt bálát végső helyére teszi és odakészíti a következő csomagolni kívánt bálát. Miután a csomagolási ciklus befejeződött a csomagológép automatikusan lebillenti (kiüríti) a becsomagolt bálát és a következő bála felhelyezhető az asztalra, majd a távirányítón található start gombbal újra elindítható a csomagolás folyamata.

 

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető, alkatrész ügyintéző
Borsné Kitti
Irodavezető, alkatrész ügyintéző
+36704153919
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.