Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

McHale F3100 frontkasza

McHale F3100 frontkasza

cikkszám: WS00272

A McHale bálázók évente több mint 75 millió bála takarmányt állítanak elő a gazdálkodók és a vállalkozók számára. A takarmány tápértékének maximalizálása érdekében fontos, hogy a szálastakarmány akkor kerüljön levágásra, amikor annak beltartalmi értékei a legmagasabbak. A fűkasza tisztán hagyja a tarlót és szennyeződésmentes minőségi takarmányt készít.


Áttekintés

A McHale Pro Glide F3100 szársértős frontkasza felfüggesztése lehetővé teszi, hogy a kaszatest a traktor csatlakozószerkezetétől függetlenül mozogjon.

A McHale szabadalmaztatott rugós felfüggesztése biztosítja, hogy a kaszagerendely talajra gyakorolt nyomása állandó legyen. Az 500 mm-es függőleges mozgási tartományon túl, továbbá a kaszagerendely szöge automatikusan alkalmazkodik a talajviszonyok változásaihoz.


Alapfelszereltség:

  • Csővázas keret, integrált felfüggesztéssel
  • A rugók kiváló talajkövetési képességet nyújtanak
  • Automatikus kaszatest szögbeállítás
  • Szabadalmaztatott állandó talajnyomás 17º keresztirányú mozgás (balra/jobbra elmozdulás)
  • 500 mm adaptív tartomány (fel/le elmozdulás)
  • Kiváló, 600 mm feletti táblavégi fordulási magasság
  • A behajtható védőelemek optimális hozzáférést biztosítanak a kaszagerendelyhez
  • A keskeny szállítási szélesség kilátást nyújt
  • Húzott rendszerű fűkasza kialakítás
Műszaki specifikáció 
Méretek és súly 
Szállítási szélesség2,94 m
Szállítási hossz1,98 m
Szállítási magasság1,45 m
Súly1250 kg
A fűnyíró műszaki adatai 
Vágási szélesség3,05 m
Swath szélesség1,3 m – 2,3 m
Vágókorongok száma7
Pengék teljes száma14 (2 penge lemezenként)
Vágási magasság25-75 mm
Vágótárcsa sebesség3200 ford./perc
VágópengeGyors változás
Hidraulikus szélesség állításN/A
Kondicionáló 
Kondicionáló típusSteel Tine kondicionáló
Kondicionáló sebesség700/1000 ford./perc
Tartozék traktorhoz 
Minimális teljesítményigény80 kW / 108 LE
Rögzítő csatolásCAT II-3 Pontos összeköttetés
TLT sebesség1000 ford./perc
VilágításLED világítás: 12 V/7 tűs aljzat
Hidraulikus rendszerekEgyszeres működésű hidraulikus tápegység úszóval
Minimális nyomás180 bar (23610 psi)
Minimális hidraulikus áramlási sebesség20 l/perc (4,54 gal/perc) 180 bar (2610 psi) nyomáson
Kapacitás3,5 ha/óra (8,5 hektár/óra)
Keresztirányú elfordulási tartomány - 17°

A 17 fokos keresztirányú elfordulási tartomány lehetővé teszi, hogy a kaszagerendely jobbról-balra vagy balról-jobbra követni tudja a talajfelszín változásait anélkül, hogy a kaszatest túlterhelődne. Ha talajon emelkedővel vagy lejtővel kell megbirkóznia, a kaszagerendely automatikusan beállítja a kaszálási szöget úgy, hogy bukkanók esetén felfelé dől míg mélyedések esetén lefelé billen, ami páratlan vágási teljesítményt biztosít.

Pro-Glide-Transverse-pivot-range.png (40 KB)


Függőleges munkatartomány - 500 mm

A ProGlide frontfűkasza független felfüggesztése lehetővé teszi, hogy a fűkasza automatikusan felfelé vagy lefelé mozogjon függetlenül a traktortól mozgásától, az elmozdulási tartomány 500 mm.

Pro-Glide-VERTICAL-WORKING-range.png (117 KB)


Független mozgás

Az integrált felfüggesztés lehetővé teszi, hogy a kaszálóegység a front függesztéstől teljesen függetlenül mozogjon. Ez garantálja a kaszálóegység legjobb talajkövetését az által, hogy a kaszagerendely azonnal reagálni tud a talajviszonyok változásaira felfelé és lefelé, vagy jobbra és balra történő elmozdulásokkal.

Pro-Glide-INDEPENDENT-MOVEMENT.png (1.13 MB)


Súlypont

A McHale tervező csapata úgy tervezte meg a Pro Glide frontfűkasza vázát, hogy a súlypontja a lehető legközelebb essen a traktorhoz, ezáltal páratlanul képes reagálni a talajviszonyok változásaira. A fűkasza tartóváza, az integrált felfüggesztés révén, a talajon való siklással reagál az egyenetlen terepre.

Pro-Glide-CENTRE-OF-GRAVITY.jpg (194 KB)


Szabadalmaztatott aktív rugós felfüggesztés

A McHale Pro Glide frontfűkasza szabadalmaztatott aktív rugós felfüggesztése biztosítja, hogy a fűkasza kaszagerendelye mindig azonos talajnyomással dolgozzon a vágási magasságtól függetlenül. A rugókon beállított talajnyomással a fűkasza lefelé mozgáza közben a szabadalmaztatott aktív rugós felfüggesztés szabályozza a rugó feszítését, így biztosítva azt, hogy a vágási magasságtól függetlenül a kaszagerendely egyenletes súllyal nehezkedjen a talajra.

Pro-Glide-Active-spring-compensator.jpg (157 KB)


Kaszagerendely

A Pro Glide fűkaszák rendkívül erős, teljes egészében hegesztett kaszagerendellyel készülnek. Minden 3 m-es kaszagerendely 7 tárcsával, míg a 3.4 m-es kaszatestek 8 tárcsával van felszerelve. A tárcsákat köztes fogaskerekek hajtják és a hegesztett kaszegerendely olajjal van feltöltve, így a hajtómű folyamatosan kenhető környezetben üzemel, amely biztosítja a csendes működést és a maximális élettartamot.

Pro-Glide-Cutter-Bar.jpg (143 KB)


Kaszagerendely meghajtás

A Pro Glide kaszagerendely meghajtása egy nagy teherbírású szöghajtással történik, ami a belső vágótárcsa mögött helyezkedik el, így a szegletekben vagy egyenetlen terepen is probléma nélkül lehet kaszálni. Az ékjszíjhajtással szemben – ami nehezebb termények esetén megcsúszhat -, a közvetlen meghajtás biztosítja a teljesítmény egyenletes és folyamatos elosztását a vágószerkezet fogaskerekei között.

Pro-Glide-Cutter-Bar-Drive.jpg (82 KB)


Alacsony profilú elülső él kialakítás

A Pro Glide kaszagerendely lekerekített alacsony profilú elülső él kialakításával, a hegesztett vágóél egyenletesen tud siklani a talajfelszín felett. A kaszagerendely döntött vezetőéle lehetővé teszi a takarmány tiszta leválasztását csökkentve a talaj általi szennyeződést.

Low-Profile-Front-Edge.jpg (57 KB)


Nagy teherbírású kivitel

A kaszagerendelyben a nagy teherbírású fogaskerekek, köztes fogaskerekeken keresztül továbbítják a meghajtást az egyes tárcsákra. A köztes fogaskerekek, amelyek az egyes tárcsákat hajtják a kaszagerendely elülső részén vannak elhelyezve, maximális vágási teljesítményt nyújtva így még megdőlt szárú takarmány esetében is.

Pro-Glide-Heavy-Duty-Design.jpg (127 KB)


Vágótárcsák

A vágótárcsák kialakítása a maximális terményáram elérésére lettek tervezve. A vágótárcsákon két kés található, melyek szögben állnak a tiszta vágás érdekében. A kések nagy átfedéssel forognak biztosítva ezzel a tiszta vágást. Minden vágótárcsa saját, egyedi biztonsági védőmechanizmussal rendelkezik, ütközés esetén a mechanizmus elnyíródik megvédve így a meghajtást.

Pro-Glide-Discs.jpg (96 KB)


Késátfedés

A 110 mm-es vágókések a kaszagerendely felületéhez közel és átfedésben forognak tiszta vágást eredményezve ezáltal. Egy speciális kar segítségével gyorsan és egyszerűen ki lehet cserélni a McHale Pro Glide fűkasza késeit. Időjárásálló szerszámosláda található a fűkaszán, melyben a tartalék kések és számos más szerszám is tárolható.

Pro-Glide-Blade-Overlap.jpg (117 KB)


Acél-ujjas szársértő

A McHale Pro Glide fűkaszák acél szársértő-ujjakkal vannak ellátva, a hatékony szársértés érdekében. Annak érdekében, hogy a fonnyadás mielőbb megtörténjen – csökkentve így a takarmány időjárás viszontagságainak kitett időt – , a McHale Pro Glide fűkaszákon a szársértés a kasza teljes munkaszélességében történik, egyenletes rendet hagyva maga mögött.

Pro-Glide-Steel-Tine-Conditioner.jpg (86 KB)


Szársértő meghajtás

A szársértőt egy mechanikus hajtómű hajtja. A szársértő fordulatát 700 és 1000 ford/perc között lehet beállítani, egyszerűen egy kar átállításával. Az acél-ujjak helyzete erőteljes szársértést tesznek lehetővé, gyors és egyenletes fonnyasztást biztosítva így McHale Pro Glide fűkaszák által. Ha az ujjak idegen tárgyba ütköznek, akkor kifordulnak annak útjából.

Pro-Glide-Conditioner-Drive.jpg (121 KB)


Rendszélesség

A gépkezelő hat fokozatban állíthatja be a szársértés intenzitását. Továbbá lehetősége van beállítani a terelőlemezeket, valamint beállíthatja, hogy széles vagy keskeny rendet készítsen.

Pro-Glide-Swath-Width.jpg (154 KB)


Hajtás - 1000 fordulat/perc

A McHale Pro Glide fűkaszacsalád tagjai nagy teherbírású 1000 ford/perc hajtáslánccal vannak ellátva. Az erőátvitel nagy teherbírású, csillagprofilú tengelyen keresztül történik, melyet Walterscheid P Line típusú védőburkolat véd. Ezek a meghajtótengely-burkolatok könnyű és egyszerű hozzáférést biztosítanak minden kenési ponthoz anélkül, hogy bármilyen elforgásgátló láncra szükség lenne, egyben nagyobb kezelői biztonságot eredményezve azáltal, hogy hosszabb élettartamú védőelemeket biztosít.

Pro-Glide-Drive-Line-.jpg (107 KB)

cover.jpg (3.33 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.