Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

 McHale M6-770 rendterítő

McHale M6-770 rendterítő

cikkszám: WS00277

Függesztett

A McHale gépek nagy teljesítményükről, rendkívűli megbízhatóságukról, komfortos kezelhetőségükről és kiemelkedő használtgép értékükről szereztek hírnevet. A McHale a szálastakarmány betakarító gépek átfogó választékára építve bemutatja új ProPel rendterítő termékcsaládját.

A McHale PROPEL M6-770 egy könnyen manőverezhető, 6 rotoros, függesztett, 7.7 m-es munkaszélességű rendterítő. A kiváló talajkontúr követés és a legegyenetlenebb terepeken való stabilitása hatékony terményterítést biztosít. A rotoronként lévő 7 db dupla szárú ujjak a talaj tisztítása során megragadják a terményt majd egyenletesen, magasan és messze a gép mögé teríti azt a legjobb szárítás érdekében.

Alapfelszereltség:

 • Munkaszélesség: 7.7m
 • ROTOROK SZÁMA: 6
 • FORGÓRÉSZ ÁTMÉRŐJE: 1.58m
 • TERÍTŐUJJ ROTORONKÉNT: 7
 • ENERGIAIGÉNY: 45 kW (60 LE)
 • CSATLAKOZTATÁS: 3 pontos felfüggesztés (KAT II)

 

Műszaki adatok 
Méretek és súly 
Szállítási hossz2.55 m
Szállítási szélesség2.9 m
Szállítási magasság3.7 m
Üres tömeg1,270 kg (2,800 font)
Traktor csatlakoztatás 
Minimális teljesítményigény45 kW (60 LE)
CsatlakoztatásFüggesztett / KAT II csatlakozás
Ajánlott TLT fordulatszám480 fordulat/perc (SAE 6 bordás TLT)
Világítás12 V / 7 tűs aljzat
Hidraulika rendszer2x Kettős.műk. hidr.csatl.
Minimális áramlási sebesség20 l/min @ 180 bar
  
Gép felszereltsége 
Rotorok száma6
Rotor átmérője (ujjakkal együtt)1.58 m
Munkaszélesség7.7 m
Ujjtartó karok száma7 (rotoronként)
Támasztókerekek (380/55-17)N/A
Rotor kerekek (170/60-8)6 (rotoronként 1)
Opcionális felszerelés 
Tartalék rotor kerékOpcionális
Táblavégi forduló kezeléseOpcionális
Táblavégi fordulók kezelése

A táblavégi fordulók vagy akadályok körüli terítéskor az opcionális táblavégi fordulókezelő rendszert hidraulikusan lenyítható a vezetőfülkéből. Ezzel a rendterítő mindig teljes munkaszélességben használható, miközben a termény könnyen rendre rakható. Szénában történő munkavégzéskor azt is jelezheti, hogy mely terület lett már rendterítve.

M6-770-PROPEL-TEDDER-HEADLAND-MANAGEMENT-1000x750-1.png (923 KB)


Függesztőkeret

A McHale ProPel rendterítők függesztőkeretének megalkotásakor a robosztusság és a kiváló manőverezhetőség volt az elsődleges szempont. A McHale ProPel M6-770 központi forgáspontján keresztül kapcsolódik a függesztőkeret az alvázhoz, ami hatékony középentartást biztosít a lejtőkön, és csökkenti a gép belengését. A függesztőkeret mögötti csuklópont továbbá lehetővé teszi a könnyű manőverezhetőséget és a nagyobb stabilitást szállítás és szántóföldi használat során.

M6-770-PROPEL-TEDDER-Central-Pivoting-Point-1000x750-1.png (892 KB)


Hajtáslánc

A McHale ProPel Tedder sorozat összes gépe alapfelszereltségként nagy teherbírású hajtáslánc készül.

Az erőátvitel a rotorokra egy nagy teherbírású, kenhető kardáncsuklókkal ellátott hajtáslánc segítségével történik, amely minden üzemi körülmény között biztosítja a közvetlen és egyenletes erőátvitelt. A hajtásláncot a túlterhelés ellen tengelykapcsoló védi a nagyobb megbízhatóság és tartósság érdekében, ha a gép akadályba ütközik
vagy túlterhelődik.

A kiváló, hosszú élettartamú működés érdekében a forgáspontok az öntvény házba vannak beépítve. A hajtáslánc rugalmas csuklókkal van felszerelve, hogy a rendkezelő minden helyzetben könnyen forgatható legyen. Ezek a csuklópontok könnyen hozzáférhetőek a zsírzáshoz és karbantartáshoz, de tiszták maradnak a termény berakódástól.

M6-770-PROPEL-TEDDER-DRIVELINE-1000x750-1.png (1.39 MB)


Rotorok

Minden McHale rendterítő 1.54 m (61”) átmérőjű rotorral rendelkezik. Mindegyik rotor 7 villatartó karral van felszerelve, melyeken egy dupla szárú villa biztosítja a tiszta, egyenletes termény megemelését és a termény elosztását.

A kitűnő rendterítéshez két alapvető beállítási lehetőség a rotor szögének és a rotor magasságának állítása. A rotor szögbeállítása a rotor támkerekeinek helyzetének megváltoztatásával történik.

 • A gépkezelő 5 pozícióból választhat a rotor szögének beállításához (10° és 17° között), ami csökkenti a szennyeződés kockázatát, és a rendterítés az adott növénytípushoz és körülményehez adaptálható.
 • A rotor magassága könnyen beállítható a függesztett rendterítőn a felső csatlakozópont hosszának csökkentésével vagy meghosszabbításával. A vontatott gépeknél a rotor magassága egyszerűen egy tekerőfogantyú elforgatásával állítható.
 • A rotorok nagy kerületének köszönhetően viszonylag alacsony fordulatszámon működnek. A széles ív és a lassabb forgás több időt biztosít mind a termény felemeléséhez, mind a terítőujjaknak a termény terítéséhez. Ez maximalizálja a termés felemelését, és lehetővé teszi a nagyobb távolságra történő egyenletes szórását.
 • A terményterelő lemezek megakadályozzák, hogy a termény a rotor kerekeire feltekeredjen, mivel a terményt a gép hátsó része felé terelik.

T8-1020-PROPEL-TEDDER-ROTORS-1000x750-1.png (1.84 MB)


Ujjak

A McHale ProPel Tedder termékcsalád minden rendterítője dupla szárú ujjakkal van felszerelve, amelyek biztosítják az összes termény megemelését az egyenletes terítés érdekében.

A 9 mm-es, nagy teherbírású, acélból készült rugós ujjak szögének és alakjának köszönhetően a termény magasan, egyenletesen és messze a gép mögé oszlik el, így a talaj tiszta marad, és egyenletes terményeloszlást biztosít a megfelelő fonnyasztáshoz.

 • A terítő ujj jól használható nedves, nehéz termények terítésére, mivel az ujj az egész terményt megragadja és továbbteríti, így az a szárazabb növényi részek tetején landol, javítva ezzel a takarmány minőségét.
 • A terítőujj profilja megakadályozza a talaj sérülését és a termény talajszennyeződését.
 • Az ujjak rugalmassága lehetővé teszi, hogy a rotor pozíciója agresszívebb előre irányuló szögbe állítható a jobb rendterítés érdekében, ami kisebb talajkárosodást, kevesebb szennyeződést és gyorsabb növény sarjadzást eredményez.

M6-770-PROPEL-TEDDER-Gallery-DOUBLE-HOOKED-TINES-1000x750-1.png (1.43 MB)


Központi váz

Minden McHale függesztett rendterítő V-alakú központi váza erős stabil gépet biztosít a működés és szállítás közben. Ez az egység lehetővé teszi a rendterítő kormányzását a szántóföldi munkavégzéskor és automatikusan reteszelődik, amikor felemelkedik a táblavégi fordulóban vagy a szállításkor.

M6-770-PROPEL-TEDDER-CHASSIS-1000x750-1.png (1.16 MB)


Kormányzás

Rendterítő termékcsaládunk úgy lett kialkítva, hogy kiváló utánfutást biztosítson, elkerülve a lejtőn történő túlfutást és minden irányban egyenletes terítésképet nyújtson. Ennek érdekében a McHale ProPel M6-770 függesztett rendterítő oszcilláló lengéscsillapítókkal és robusztus kormányrendszerrel van felszerelve, amely követi a traktort a kanyarokban, és biztosítja a stabil és megbízható működést a rendterítési folyamat során.

M6-770-PROPEL-TEDDER-STEERING-1000x750-1.png (1.71 MB)


Szállítás

A McHale ProPel M6-770 a kompakt közúti szállítási pozícióhoz függőlegesen összecsukható, 3.8 m teljes magasságot elérérve. A McHale ProPel rendterítő sorozat összes gépe alapfelszereltségként tartalmazza a közúti világítást és jelzőtáblákat.

M6-770-PROPEL-TEDDER-TRANSPORT-1000x750-1.png (1.43 MB)

cover.jpg (4.03 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető, alkatrész ügyintéző
Borsné Kitti
Irodavezető, alkatrész ügyintéző
+36704153919
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.