Keresés

Mirco

Mirco

cikkszám: WS0053

Teljesítmény igény: 230 - 400 Le Tagok száma: 6 - 9 Gerendely keresztmetszet: 160 x 160 mm Ekefejenkénti fogásszélesség : 30 - 55 cm

Fél-függesztett eke

A MIRCO, egy fél-függesztett, átfordítható eke barázdában és/vagy szárazfölön járó kivitelben, 6-tól 9-ig terjedő eketesttel, tele van minőséggel és technológiával, rendkívül nagy teljesítményt nyújtva, beleértve a több munkahelyzet-korrekciót és biztonsági rendszereket a talaj levegőztetésének, a növényi maradványok beforgatásának és beépítésének kombinált feladatainak elvégzését. Akár 9 eketestes konfigurációban is kapható, akár 500 LE lóerős traktorokhoz is alkalmas.

Moduláris dizájn

A moduláris kialakítás egy szabványos vázkeretet jelent, amelyet hat, hét vagy nyolc eketest befogadására terveztek, és lehetőség van egy további eketest felkapcsolására egy csavarozott csatlakozólemez segítségével, ami azt jelenti, hogy a felkapcsolás pillanatok alatt elvégezhető. A munkaszélesség a PASSO rendszerrel állítható, a STEP-BY-STEP típusú beállítással, amely 5 csavar-beállítási lehetőséggel rendelkezik, vagy a VARIO –val, mely a fogásszélességet automatikusan memorizáltan, fokozatmentesen képes állítani. ez utóbbi esetben a beállításokat a hidraulikus rendszer megfelelő vezérlőelemének beállításával végzik.

Új háromszög-rendszer

A központi beállító gerendely, amely lehet mechanikus, vagy hidraulikus egy háromszög alakú szerkezetet hoz létre, amely lehetővé teszi az erők egyenesen a hátsó kerékre történő átvitelét. Ez merevebb keretszerkezetet eredményez, amely megakadályozza az elhajlítást, és ezáltal javítja az egész szerkezet szilárdságát a szántás során.

Barázdában/ táblán járó változat

A barázda/táblai járású változatok kérésre elérhető. A 300 mm széles első kerékkel a munkagép egyenletes munkamélységet biztosít, valamint biztosítja, hogy pontosabban követi a talaj kontúrjait. Ennek a tulajdonságnak számos előnyei vannak, mint például a vázban ébredő a barázdai kerékcsúszásból eredő feszültség eltávolítása, a gumiabroncsok belsejének csökkentett kopása és alacsonyabb vibráció.

HD vagy NSH

A nehezebb munkákhoz két kialakítás közül választhat. A HD változat, amely még mindig ugyanazzal a 160x160-as keret keresztmetszettel rendelkezik, 10 mm átmérőjű és nyírócsavaros biztonsági rendszerrel a következő szintre emeli az erős vázszerkezetet az eke gerendáinak rögzítésére szolgáló megerősített lemezekkel, a 15 mm vastag eke gerendely rögzítő lemezekkel, a nagyobb keresztmetszetű, 90x40 mm-es, maximális 90 cm-es hézaggal ellátott ekegerendákkal és az összes eketesten jelenlévő késes csoroszlyákkal. Vagy az NSH Non Stop rendszerrel a hidraulikus hengerek - a fülkéből hidraulikusan állítható elő előfeszítéssel- lehetővé teszik az eketestek kiemelését ütközés esetén, és visszahelyezik őket a megfelelő helyzetbe, amint megszűnt az akadályt.

MIRCO

ALAPFELSZERELTSÉG

Fél-függesztett átfordítható barázdában és/vagy táblán járó szántáshoz (opcionális) Nyírócsavaros biztonsági rendszer

Lökésgátló rendszer nitrogénakkumulátorral a szállító keréken

Volfrám ekevas élek kormánylemezen

Megerősített előhántoló támaszok

Hegyvidéki csúszka minden testen

Kerék 500/50-17 (Ø945x500 mm)

Támasztóláb

Az első ekefej mechanikus beállítása

Munkamélység mechanikai beállítása, hidro-pneumatikus lengéscsillapító a szállításhoz

MP4WN kormánylemez

 

MIRCO NSH

ALAPFELSZERELTSÉG

Fél-függesztett átfordítható barázdában és/vagy táblán járó szántáshoz (opcionális)

Non-stop hidraulikus biztonsági rendszer

Központi hidro-pneumatikus automatikus visszaállító áramkör dugattyús nitrogénakkumulátorral

Lökésgátló rendszer nitrogénakkumulátorral a szállító keréken

Volfrám ekevas élek kormánylemezen

Hegyvidéki csúszka minden testen

Kerék 500/50-17 (Ø945x500 mm)

Támasztóláb

Az első ekefej mechanikus beállítása

Munkamélység mechanikai beállítása, hidro-pneumatikus lengéscsillapító a szállításhoz

MP4WN kormánylemez

 

TECHNIKAI ADATOK
Méretek6+07+08+08+1
Min teljesítmény igény Le230 Le260 Le300 Le350 Le
Max teljesítmény igény Le280 Le300 Le350 Le400 Le
Tagok száma6789
Gerenda magasság80 cm80 cm80 cm80 cm
Váz méret160x160 mm160x160 mm160x160 mm160x160 mm
Súly≥ 3.580 kg≥ 3.820 kg≥ 4.060 kg-

Speciális tartalom

CSAVAROZOTT VÁZKERET

Az ekefejek teherhordó szerkezete hegesztés-mentes paralelogramma keretből áll: ez a megoldás verhetetlen szakítószilárdságot biztosít.

NYÍRÓCSAVAROK

Minden eketestnek nyírócsavarja van. A töréspont elérésekor a csavar elszakad, a test felemelkedik és megakadályozza a gép károsodását. A csavar cseréje nagyon egyszerű és gyors, még a terepen is.

PASSO MECHANIKUS BEÁLLÍTÁS

Mechanikus beállítás (PASSO) A munkaszélesség mechanikus beállító rendszere egyszerű és robusztus, 5 csavaros beállítási lehetőséggel a legmegfelelőbb beállítás a néhány lépésben történő beállításához. 

NON-STOP HIDRAULIKUS BEÁLLÍTÁS AUTOMATIKUS MEMÓRIÁVAL (VARIO)

A fogásszélességet hidraulikus hengerek változtatják, a hidraulika kezelőszerveinek megfelelő beállításával. Beállítási tartomány, 30 és 55 cm közötti minden eketestnél, a használt kormánylemez típusától függően.

NSH AKTÍV BIZTONSÁGI RENDSZER

Az NSH rendszerrel a hidraulikus hengerek - a fülkéből hidraulikusan állítható elő-feszítéssel- lehetővé teszik az eketestek kiemelését ütközés esetén, és visszahelyezik őket a megfelelő helyzetbe, amint megszűnt az akadályt. Ez nitrogéndugattyús akkumulátorok használatával érhető el.

Biztonságos közúti közlekedés