Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

OLIMPIA

OLIMPIA

cikkszám: WS00197

Magadagolók száma:2 Minimum dupla sortáv: 11 cm

Pneumatikus ikersoros zöldség vetőgép

Az OLIMPIA modell precíziós ikersoros zöldség vetőgép. A Gaspardo által az évek során a precíziós vetés terén szerzett tapasztalatok eredményeképpen a zöldségvető gép nagyfokú precizitást és homogenitást biztosít a vetőmagok elosztásában. A függesztett, vagy összecsukható kerettel rendelkező OLIMPIA több mint 20 sort képes kezelni különböző sorközökkel, a termesztési és művelési követelményektől függően.

Speciális vetőkocsik

A zöldség vetőkocsi garantálja a tökéletes vezérlést és az összes működési paraméter beállítását. A mindegyik vetőkocsihoz kapcsolódó két adagoló, 4 vagy 9 cm-es sorokba rendezve, lehetővé teszi az ikervetés maximális pontosságát, köszönhetően a széles vagy keskeny kocsi választásának is. Az első és hátsó kerekekkel ellátott billenő-karos szerkezet lehetővé teszi a talaj bármilyen egyenetlenségének követését és a vetési mélység egyszerű beállítását, míg a terhelő rugóval ellátott paralelogramma függesztő rendszer biztosítja az egyes egységek talajnyomásának beállítását. Mindez lehetővé teszi, hogy még bizonyos kertészeti körülmények között is vetni lehessen, mint például a vízágyas emelt ágyásokon történő mezőgazdasági termesztés.

Új adagoló

Az OLIMPIA büszkélkedhet egy új adagolóval, amely nagyobb pontosságot garantál a vetőmagok kivetésekor, és nagyobb finomságot a magokkal való érintkezés során. Az adagoló új belső profilja lehetővé teszi a vetőmag jobb áramlását a szívóterület felé, míg az új műanyag szivárgás-gátlós csoroszlyák még a legkisebb magok áthaladását is megakadályozzák, minimalizálva a tárcsával történő súrlódást. Végül, a turbulencia elleni rendszer furatai az új bronz magkidobóval együtt lehetővé teszik a mag pontosabb és finomabb behelyezését.

Mechanikus hajtás

A 36 fokozatú mechanikus hajtás mindig lehetővé teszi a megfelelő áttétel megtalálását, amely nemcsak a vetőmag, hanem a mikrogranulátum és a műtrágya kiosztását is garantálja.

Magas fokú testre szabhatóság

A legkülönlegesebb kertészek igényeinek kielégítése érdekében az OLIMPIA lehetővé teszi a vetőkocsi megválasztását, a szélesség, a keskenység vagy hogy annak szélességét a kívánt sorköz alapján válasszák ki. Végül az adagoló lehetővé teszi a vetőtárcsák használatát egy-, két- vagy háromsoros vetéshez, dedikált magválasztókkal és ejektorokkal kombinálva.

Miért válassza az OLIMPIA-t?

OLIMPIA ideális vetőgép nagyon igényes kertészek számára, akik szeretnék, hogy képes legyen a gép emelt ágyon történő ikersoros vetésre is.

 

OLIMPIA

ALAPFELSZERELTSÉG

Zártszelvény vázkeret

Három pontos függesztő keret úszó 1. és 2. ponttal, és II. kategóriával

Vetőkocsi szintezővel

Dupla vezérlési rendszervezérlés választása

1 szabványos vetőtárcsa minden sorhoz (adja meg a vetőmag típusát)

Vetőkocsi leszorító rugó

VENTILÁTOR

Vákuumos magvisszanyerő eszköz

Vákuum mérő

Nyomásmérő

1 3/8” Z6-Z6 TLT kardántengely (hossza 700 )

Világításkészlet (nincs felszerelve)

Figyelmeztető táblák (nincs felszerelve)

Speciális tartalom

Vázak

Az OLIMPIA kétféle kerettel kapható:

Fix keret akár 6 méter.

Hidraulikus összecsukható keret függőleges bezárással 2,55 és 3 méter szállítási szélességgel.

MECHANIKUS HAJTÁS

A hajtókerék magas függőleges kilengésű, ami garantálja a vetést még nagyon különleges körülmények között is, mint például az emelt ágyakon történő termesztést.

A váltó csúszó-kerekekkel és lánckerekekkel 36 sebességfokozatot kínál különböző konfigurációkkal, amelyek lehetővé teszik a magok ültetését 0,63 és 23,1 cm között változtatható tőtávolságban, a vetőtárcsák széles választéka alapján.

AZ EGYSÉG KONFIGURÁCIÓI

Az OLIMPIA kétféle vetőkocsit kínál:

1. KESKENY:
Ez lehetővé tesz sávos és egy, vagy kétsoros vetést köszönhetően a lehetőségnek, hogy csoroszlyák cserélhetők.

2. SZÉLES:
Ez lehetővé tesz sávos és egy, vagy két, vagy háromsoros vetést köszönhetően a lehetőségnek, hogy csoroszlyák cserélhetők.

CSOROSZLYA CSERÉLHETŐ KÉSEKKEL

A cserélhető késeknek köszönhetően az ültetési mélység akár 25 mm-re is módosítható.

VETŐMAG VISSZANYERÉS

A vetőmag-visszanyerő rendszer vákuumszivattyút használ, amely lehetővé teszi a tartályok megkerülő-úti kiürítését magveszteség nélkül, köszönhetően a kényelmes tartályban való tárolásnak.

MŰTRÁGYA ÉS MIKROGRAGULÁCIÓS TERMÉKEK KISZÓRÁSA

A MINIMAX térfogat-adagoló egység könnyen állítható, és lehetővé teszi mind a műtrágya, mind a mikrogranuláris termékek kiszórását, miközben megtartja a nagy szórási pontosságot. Továbbá a SPEEDY SET-nek köszönhetően a kiadagolási dózis gyorsan és kényelmesen beállítható.

 

Vegetable Planter Range.jpg (2.22 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.