Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

ORIETTA

ORIETTA

cikkszám: WS00198

Magadagolók száma:1 Minimum szimpla sortáv: 14 cm Minimum dupla sortáv: 7 cm Minimum tripla sortáv: 13 cm

Pneumatikus zöldség vetőgép

Az ORIETTA precíziós zöldség vetőgép. A Gaspardo által az évek során a precíziós vetés terén szerzett tapasztalatok eredményeképpen a zöldségvető gép nagyfokú precizitást és homogenitást biztosít a vetőmagok elosztásában. A függesztett, vagy összecsukható kerettel rendelkező ORIETTA több mint 20 sort képes kezelni különböző sorközökkel, a termesztési és művelési követelményektől függően. 

Speciális vetőkocsik

A zöldség vetőkocsi garantálja a tökéletes vezérlést és az összes működési paraméter beállítását. Az első és hátsó kerekekkel ellátott billenő szerkezet lehetővé teszi a talaj egyenetlenségének követését és a vetési mélység egyszerű beállítását. A terhelőrugóval ellátott paralelogramma függesztés biztosítja az egyes egységek talajnyomásának beállítását. Mindez lehetővé teszi a vetést vízágyas nem emelt ágyásokban is.

Új adagoló

Az ORIETTA büszkélkedhet egy új adagolóval, amely nagyobb pontosságot garantál a vetőmagok kivetésekor, és nagyobb finomságot a magokkal való érintkezés során. Az adagoló új belső profilja lehetővé teszi a vetőmag jobb áramlását a szívóterület felé, míg az új műanyag szivárgás-gátlós csoroszlyák még a legkisebb magok áthaladását is megakadályozzák, minimalizálva a tárcsával történő súrlódást. Végül, a turbulencia elleni rendszer furatai az új bronz magkidobóval együtt lehetővé teszik a mag pontosabb és finomabb behelyezését.

Magas fokú testre szabhatóság

A szakosodott kertészek igényeinek kielégítése érdekében az ORIETTA a vetőkocsik többféle konfigurációját is lehetővé teszi. Keskeny, vagy széles a kívánt sortávolságtól függően, vagy rövid, vagy hosszú a nagyobb stabilitás és a magok lefedettsége érdekében. Végül az adagoló lehetővé teszi a vetőtárcsák használatát egy-, két- vagy háromsoros vetéshez, dedikált magválasztókkal és ejektorokkal kombinálva.

Mechanikus hajtás

A 36 fokozatú mechanikus hajtás mindig lehetővé teszi a megfelelő áttétel megtalálását, amely nemcsak a vetőmag, hanem a mikrogeranulátum és a műtrágya kiosztását is garantálja. 

Miért válassza az ORIETTA-t?

Az ORIETTA ideális vetőgép kerti növények termesztéséhez, mindenekelőtt a magas fokú testre-szabásnak és az egyszerű beállíthatóságnak köszönhetően.

 

Speciális tartalom

Vázak

Az ORIETTA kétféle kerettel kapható:

Fix keret akár 6 méter.

Hidraulikus összecsukható keret függőleges bezárással 2,55 és 3 méter szállítási szélességgel.

MECHANIKUS HAJTÁS

A hajtókerék magas függőleges kilengésű, ami garantálja a vetést még nagyon különleges körülmények között is, mint például az emelt ágyakon történő termesztést.

A váltó csúszó-kerekekkel és lánckerekekkel 36 sebességfokozatot kínál különböző konfigurációkkal, amelyek lehetővé teszik a magok ültetését 0,63 és 23,1 cm között változtatható tőtávolságban, a vetőtárcsák széles választéka alapján. 

AZ EGYSÉG KONFIGURÁCIÓI

Az ORIETTA kétféle vetőkocsit kínál:

1. KESKENY:
Ez lehetővé tesz sávos és egy, vagy kétsoros vetést köszönhetően a lehetőségnek, hogy csoroszlyák cserélhetők.

2. SZÉLES:
Ez lehetővé tesz sávos és egy, vagy két, vagy háromsoros vetést köszönhetően a lehetőségnek, hogy csoroszlyák cserélhetők.

GYORS MAGCSERE

Néhány egyszerű művelettel lehetőség van a vetési konfiguráció megváltoztatására a következők segítségével:

Vetőtárcsák.

Vetőmag-kiválasztó, tömítések és dedikált magkilökők;

Csoroszlya

CSERÉLHETŐ KÉSŰ CSOROSZLYÁK

A cserélhető késeknek köszönhetően az ültetési mélység akár 25 mm-re is módosítható.

VETŐMAG VISSZANYERÉS

A vetőmag-visszanyerő rendszer vákuumszivattyús megkerülő-úti visszanyerést használ, amely lehetővé teszi a tartályok kiürítését magveszteség nélkül, köszönhetően a kényelmes tartályban való tárolásnak.

MŰTRÁGYA ÉS MIKROGRAGULÁCIÓS TERMÉKEK KISZÓRÁSA

A MINIMAX térfogat-adagoló egység könnyen állítható, és lehetővé teszi mind a műtrágya, mind a mikrogranuláris termékek kiszórását, miközben megtartja a nagy szórási pontosságot. Továbbá a SPEEDY SET-nek köszönhetően a kiadagolási dózis gyorsan és kényelmesen beállítható.

 

Vegetable Planter Range.jpg (2.22 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető, alkatrész ügyintéző
Borsné Kitti
Irodavezető, alkatrész ügyintéző
+36704153919
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.