Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám

Keresés

Orso Rapido Plus Combi

Orso Rapido Plus Combi

cikkszám: WS0069

Teljesítmény igény: 120 -300 Le Munkaszélesség: 3 - 4 m Kések száma: 24 - 32 Munkamélység: 28 cm

Rotációs forgóborona fix vázzal

Az ORSO RAPIDO PLUS COMBI a MASCHIO fix teljesítményű rotációs boronáinak leghatékonyabb modellje, amely a teljesítmény és a megbízhatóság koncentrátuma akár 4 m széles is lehet, akár 300 LE teljesítményű traktorokkal kombinálva. Nagy teherbírású típusának köszönhetően folyamatos és NAGY IGÉNYBEVÉTELRE alkalmas, Gaspardo vetőgépekkel kombinálható gabonafélékhez, még kemény és gyengén művelt talajon is.

NAGY TEHERBÍRÁSÚ SZERKEZET

A ORSO RAPIDO PLUS COMBI forgóboronák egyik jellemzője a nagyon szilárd, dupla-lemezes vázszerkezet. A 6 mm-es belső vastagság és az 5 mm-es külső vastagság nagyobb merevséget és robusztusságot tesz lehetővé anélkül, hogy jelentősen növelné a súlyt. Nagyszilárdságú acélból készült, és minden körülmények között nagy teljesítményt biztosít. A megerősített golyóscsapágyak és a 6 csapággyal felszerelt, teljesen felülvizsgált hajtómű nagytartósságot és nagyobb stabilitást biztosítanak. A képet olyan NAGY TEHERBÍRÁSÚ berendezések egészítik ki, mint az oldalsó bütykös TLT tengelyek, az erősebb fogtartó tengelyek és a vastagabb fogak, amelyek az egyblokkos öntvény kivitelű fogtartókra vannak szerelve.

Minőség a legmagasabb MASCHIO szinteken

A hajtási és munkavégző elemek kiváló minőségű anyagokból, valamint automatizált és nagy pontosságú gyártási folyamatokból kikerülve készülnek. A fogtartókkal ellátott rotor tengelyeket egyetlen nagyszilárdságú kovácsolt acél darabból esztergálják. A 32 cm hosszú fogakat edzett bóracélból kovácsolják és nagymértékben automatizált gyártósorokon készítik. Profiljukat kifejezetten úgy tervezték, hogy minden körülmények között maximalizálják a talajfinomítást. A volfrámkarbid bevonat élettartam-meghosszabbításra opcionálisan választható.

RAPIDO PLUS ALAPKIVITELBEN

A magas alapfelszereltséget a kiváló minőségű opciók tárháza méltóan egészíti ki. A szabadalmaztatott GYORSKIOLDÓ rendszer lehetővé teszi a fogak gyors és egyszerű cseréjét a szállított szerszám segítségével. Míg a PLUS kőterelő rendszer a védőékeknek köszönhetően a rotorok közötti teret kövek vagy egyéb törmelékek beszorulása ellen védi, amelyek blokkolhatják őket.

Kombinált vetőgép vagy elülső függesztés

Az ORSO RAPIDO PLUS COMBI lehetővé teszi a Gaspardo precíziós áramlási sebességű vetőgépekkel való összekapcsolást a hidraulikus kapcsolásnak köszönhetően, vagy a DAMA, DAMA PLUS, ALIANTE és ALITALIA vetőgépekkel történő kombinálását. A sokoldalú felhasználhatóság növelése érdekében elülső függesztő készlet áll kérésre rendelkezésre, amely lehetővé teszi, hogy egyéb berendezéseket szereljenek fel a gép hátuljára.


Az ORSO RAPIDO PLUS COMBI nemcsak teljesítményében, hanem felépítését tekintve is csúcsmodell: GYORS fogcsere, PLUS kőterelők, növelt hajtómű, nagyobb hajtó tengelyek, robusztusabb fogak és golyóscsapágyak, amelyek ötvözik a robusztusságot és a megbízhatóságot a könnyű karbantartással. Mindez lehetővé tette a terhelhetőség 20% -os növelését. 

Miért válassza az ORSO RAPIDO PLUS COMBI-T?

Az ORSO RAPIDO PLUS COMBI ideális rotációs borona azok számára, akik CSÚCSGÉPET keresnek teljesítményük, beállításuk és kombinálhatóságuk szempontjából.

ORSO RAPIDO PLUS COMBI

ALAPFELSZERELTSÉG

Univerzális hárompontos függesztő keret kat. II 3000

Univerzális hárompontos függesztő keret kat. III 4000

TLT kardántengely bütykös nyomatékhatárolóval (1 3/8 Z6 traktor oldali villával)

Rotoronként 2 db fog

Kerek fogtartók

Fog gyorskioldó, 16 mm vastag

Csavarozott acél terelőlemezek (PLUS)

Nagy teherbírású hajtás-tálca dupla megerősítéssel

Nagy teherbírású gömbgörgős csapágyak

SPEED LIFT csatlakozások (combi)

Hátsó henger csapos beállítás

Hátsó szintező rúd mechanikus központi beállítóval a hengerre szerelve

Hosszú csillapított oldalsó határoló lemezek

CE biztonsági védelem

 

TECHNIKAI ADATOK
Méretek30004000
Min teljesítmény igény Le120 Le140 Le
Max teljesítmény igény Le300 Le300 Le
Munkaszélesség3 m4 m
Szállítási szélesség3,12 m4,11 m
Kések száma2432
Munkamélység28 cm28 cm
Súly≥ 1.100 kg≥ 1.460 kg
*henger nélkül  

 

Speciális tartalom

DUPLA LEMEZES SZERKEZET

A dupla lemezes váz (belső 6 mm, külső 5 mm) növeli a szerkezet szilárdságát és megakadályozza a csavarodást anélkül, hogy túlságosan növelné a súlyt.

ROTOROK SZÁMA

A rotorok tengelyei egymástól 25 cm-re vannak elhelyezve (nagyon szűk hely a többi versenytárséhoz képest). A méterenkénti 4 rotor biztosítja a vetőágy kiváló előkészítését, még durva és agyagosabb talajokon is.

ALACSONY VIBRÁCIÓ

A változatos szögű rotorok sajátos elrendezése lehetővé teszi a talajba való fokozatos behatolást , csökkentve ezzel az energia igényt és az üzemanyag fogyasztást, valamint a traktorra átszármaztatott rezgéseket. Ez hosszabb alkatrész-élettartamot és kevesebb karbantartást eredményez.

CSILLAPÍTOTT OLDALSÓ HATÁROLÓ LEMEZEK

Az oldalsó határoló elemek rugós csillapításúak, növelve ezzel az oldalsó kilengésüket és megkönnyítve a felhalmozódott anyag kiáramlását. A rugó könnyen beállítható nyírócsappal.

FORDULAT VÁLTÁS

A fogaskerekek gyors cseréjével lehetőség van a fogak végső fordulatszámának beállítására.

NAGY TEHERBÍRÁSÚ TÖMÍTÉSEK

A kifejezetten az alkalmazáshoz tervezett és nagy tesztelésnek kitett tömítések több évtizedes tapasztalat eredményei. A celluláris polifilliuretánnal alkotott összetétel rendkívül megbízhatóvá teszi őket.

PLUS STONE KŐTERELŐK

Robusztus, csavaros terelőlemezek védik a rotort és a hajtómű házat attól, hogy olyan kövekkel, ágakkal vagy zsinórokkal ütközzön, amelyek a tengelyek köré fel tudnak csavarodni. Az ékeket könnyen el lehet távolítani, ha kőmentes talajon dolgoznak a talaj áramlásának növelésére.

GYORS FOG KICSERÉLÉS

A fogtartó támaszba beépített, speciális csap, mely a biztosított speciális kulccsal kivehető, lehetővé teszi a kopott fogak kicserélését néhány másodperc alatt, maximális biztonság mellett.

SPECIÁLIS GOLYÓSCSAPÁGYAK

A MASCHIO rotációs talajmarók kétsoros önbeálló csapágyakkal vannak felszerelve, hogy nagy ellenállást biztosítsanak az ütésekkel és a nagy terhelésekkel szemben. Főbb előnyök: hosszú élettartam (akár 30%-kal hosszabb élettartam, mint a hagyományos csapágyaknál), nagy szilárdság és terhelhetőség, csökkentett karbantartás.

COMBI

A rendszer gyors és egyszerű csatlakoztatást tesz lehetővé GASPARDO vető gerendelyekkel.

ON GRIP FOGAK

A speciális ON GRIP fogak azon igény számára kifejlesztve, hogy bőséges növénymaradvány jelenlétében és szilárd talajon is megfelelő munkát végezhessen. Különleges alakjának és munkaszögének köszönhetően kiváló keveredést biztosít a talaj és a növényi maradványok között. Az ON GRIP foggal elkerülhető a felületen a feldolgozási talpak és bőrszerű-rétegek kialakulása is.

 

Power Harrow Range.jpg (2.55 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.