Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

PRIMO: Innovatív és Pontos Műtrágyaszóró a MASCHIO GASPARDO-tól

2023. 06. 29.

A PRIMO a MASCHIO GASPARDO fő modellje a műtrágyázási műveletekhez. A PRIMO EW ISOTRONIC egy kéttárcsás centrifugális műtrágyaszóró, amely folyamatos elektronikus elosztásvezérléssel (DPAE) és terhelésmérő cellával van felszerelve. A munkaszélesség a szórótárcsák beállításával 12 és 36 méter között változtatható. Az ISOBUS kommunikációs rendszer és az innovatív szoftveres vezérlés integrált mérőcellával kombinálva maximális pontosságot és precizitást biztosít a kiszórt műtrágya mennyiségében.

Termék adatlap

A termékcsalád három változatban érhető el: PRIMO M (kézi elosztásvezérléssel), PRIMO E (folyamatos elektronikus elosztásvezérléssel) és PRIMO EW (elektronikus elosztásvezérléssel és folyamatos mérlegeléssel). Az E-EW modellek ISOTRONIC változatai rendelkeznek a MASCHIO GASPARDO ISOBUS kommunikációs protokolljával. A PRIMO műtrágyaszórót könnyű használat és beállítás jellemzi. A kettős zárórendszer garantálja a rendkívüli pontosságot. Az alsó zár szabályozza a termék áramlását a tárcsára, míg a felső megszakítja vagy újraindítja a kijuttatást (ON/OFF). A tábla elején és végén csak az egyik zárszerkezet (ON/OFF) működik, ez biztosítja a gyors reagálást, csökkentve az aluladagolást a tábla elején és a túladagolást a fordulóknál. Ennek köszönhetően a PRIMO a piac egyik legpontosabb műtrágyaszórója. A műtrágyaszóró könnyen és gyorsan beállítható. Az elosztórendszer a gép központi része, amely a szórótárcsán a műtrágya-adagolási pont beállítását és az adagolózár különleges formájától függetlenül állandó elosztást biztosít minden munkakörülmény között.

NAGY TELJESÍTMÉNY A 640 kg/perc szórási rendszer, a 3 200 kg-ig terjedő töltést lehetővé tevő tartály és a 36 m-es maximális munkaszélesség együttesen magas óránkénti teljesítményt biztosít. A PRIMO E ISOTRONIC és PRIMO EW ISOTRONIC változatokat ISOBUS kommunikációs rendszerrel és saját fejlesztésű, AEF-tanúsítvánnyal rendelkező szoftverrel fejlesztették ki a precíziós gazdálkodáshoz. Ez lehetővé teszi a változó adagolást (VR), a szórási szakaszok (SC) kezelését és a munkaadatok importálását-exportálását. Az ON/OFF és a dózisbeállítások elektromos vezérlése mindig maximális szóráspontosságot garantál. A vezérlés manuálisan vagy kérésre automatikusan (SECTION CONTROL PRO) állítható, lehetővé téve a munkaszélesség beállítását és a szakaszok vezérlését. Ha már kezelt területen dolgozik, a szekciók automatikusan lezáródnak (4 balra és 4 jobbra), maximalizálva a kijuttatás hatékonyságát anélkül, hogy pazarolná az inputanyagot vagy károsítaná a növényállományt.

A MY MASCHIO GASPARDO alkalmazásnak köszönhetően a szórót néhány perc alatt könnyedén be lehet állítani, ami egyszerűsíti és pontosabbá teszi a műveleteket. Az okostelefonon elérhető SPREADER SMART SET segítségével a kezelő kényelmesen megkapja az összes PRIMO beállítást. Csak be kell írni a kívánt szórás paramétereit (műtrágya típusa, munkaszélesség és adagolás), és megkapja a helyes beállítási paramétereket, valamint a felhasznált műtrágya specifikációinak gyors összefoglalóját.

VALÓSIDEJŰ MÉRÉS A PRIMO E és PRIMO EW modellekben, amelyek ISOTRONIC kivitelben is elérhetők, egy terhelésmérő cella található, amely valós időben méri a tartályban lévő műtrágya mennyiségét. A fedélzeti elektronika kiszámítja az egységnyi felületre elosztott termék mennyiségét, és szükség esetén korrigálja az áramlást az adagolás optimalizálása érdekében. Az alkalmazott érzékelőt nagy igénybevételnek tesztelték, és hosszú használat után is megőrzi a maximális pontosságot.

Korábbi bejegyzések

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető, alkatrész ügyintéző
Borsné Kitti
Irodavezető, alkatrész ügyintéző
+36704153919
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289