Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Sandokan

Sandokan

cikkszám: WS0088

Teljesítmény igény: 120 - 190 Le Munkaszélesség: 4 - 6 m Rugóskapák száma: 16 - 24 Munkamélység: 10 cm

Magágykészítő kultivátor

SANDOKAN MASCHIO GASPARDO rugózott fogú magágy készítő kultivátora. Úgy tervezték, hogy sekély mélységben dolgozzon, befejezze a magágyat és eltávolítsa a gyomokat a vetés előtt. A 4-6 m széles SANDOKAN párosítható a 120-190 lóerős traktorokkal.

Erős és pontos

A SANDOKAN egy fix központi szelvényt tartalmaz - amely a keretből, a vonórúdból és a vontató kerekekből áll, valamint két oldalsó szelvényt, amelyek közúti közlekedéshez behajthatók.

A fél-függesztett összecsukható változatban a SANDOKAN fő kerettel rendelkezik, amelyhez a szerszámokat hordozó modulok csatlakoznak. Ezt a megoldást úgy alakították ki, hogy a szerszámok könnyen kicserélhetők legyenek, hogy megfeleljenek a változó munka- és agronómiai követelményeknek.

A szerszámok gamma fogakból állnak – 4 sorba rendezve- vagy delta fogakból, két sorba rendezve. Az egyenes profilú és keskeny hegyű gamma fogak kevésbé agresszívek a talajon, túlzott keveredés nélkül lazítják meg a felületi héjat, hogy megtartsák a talaj nedvességét. A görbe profillal és széles véggel rendelkező delta fogak alkalmasak a különböző talajtípusokon való munkára, agresszívebbek és hatékonynak bizonyulnak a gyomok eltávolításában is.

Elől egy szintező rúd található, amely a nagyobb rögöket és a nagyméretű maradványokat feltöri, majd ezt követi egy ketreces henger, amely a rögöket tovább töri és a kiegyenlíti a talajt.

Az eszközök után van egy ikersoros crosskill henger, amely agresszíven dolgozik a megmaradt rögökön, és egy szintező rúd a végső szintezéshez.

Finom termőréteg

A rugós fogak rezgésének köszönhetően finom talaj jön létre, amelyek széles mozgástartománnyal rendelkeznek, melyet a felső és az alsó keretet összekötő szilent blokkos csillapító rendszer biztosít. A rugós fogak az elülső és a hátsó crosskill hengerekkel működnek együtt, amelyek minimalizálják a talajban való csomósodást, és a vízszintesen elterített talajt készítenek, előkészítve a vetésre.

Biztonságos szállítás

Négy nagy teljesítményű hidraulikus henger gyorsan összehajtja a keretet a könnyű szállításhoz, mindössze 3 méter szélességben. A biztonságos közúti közlekedést a választható fékrendszerrel ellátott hátsó kocsi biztosítja, a közúti közlekedésre vonatkozó európai alapszabályzatnak megfelelően.

SANDOKAN

ALAPFELSZERELTSÉG

Hidraulikusan összehajtható szárnyak

A munkamélység mechanikus beállítása

Elülső ketreces henger Ø 400

Két szekciós rezgő delta - fogak 250 mm

Hátsó dupla crosskil henger Ø 350

Elválasztó oldalsó terelők

Hátsó simítórúd

Világító- és figyelmeztető tábla készlet

 

TECHNIKAI ADATOK
Méretek400500600
Min teljesítmény igény Le120 Le140 Le160 Le
Max teljesítmény igény Le150 Le170 Le190 Le
Munkaszélesség4 m5 m6 m
Szállítási szélesség3 m3 m3 m
Rugóskapák száma162024
Munkamélység10 cm10 cm10 cm
Súly≥ 3.940 kg≥ 5.100 kg≥ 5.328 kg

Speciális tartalom

RUGÓS FOGAK

Kétféle rugós fogválasztási lehetőség áll rendelkezésre:

“Gamma” fog:

 

úgy van kialakítva, hogy a talajt finom talajtakaróvá dolgozza fel, anélkül, hogy megfordítaná a megművelt réteget.

 

Ez a tulajdonság azt jelenti, hogy megtartja a magágy nedvességét, és lehetővé teszi az optimális csírázást még vízszegény körülmények között is.

“Delta” fog:

 

ez a fajta megoldás minimális talajfelforgatással jár, ami hasznos az elsődleges talajművelés után kialakult gyomnövények elleni védekezésben, vagy a növénymaradványok művelt rétegbe történő bedolgozásában.

SZINTEZŐ RÚD

Az elülső szintező rúd előkészíti és szintezi a talajt, hogy a rugós fogak elvégezhessék a munkájukat: ennek az elemnek a magassága gyorsan módosítható egy csapos rendszerrel.

CROSSKILL HENGER

A rugós fogak mögött elhelyezett speciális henger fogazott profillal rendelkezik, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a magágy optimális vastagságú legyen. A talajra gyakorolt könnyű tömörítő hatás megadja az előkészített talajnak mindazt a tulajdonságot, amelyre szüksége van a magok tökéletes zsírázásához.

HÁTSÓ KOCSI

A gép hátsó kocsival rendelkezik, amely nagyméretű, 400/60-15,5-ös abroncsokat tartalmaz, így az közúton is használható. A talajművelés során a kerekeket a hidraulikus kör segítségével fel lehet emelni, hogy ne tömörítsék az újonnan előkészített magágyat.

 

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.