Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Terremoto 3

Terremoto 3

cikkszám: WS0090

Teljesítmény igény: 110 - 300 Le Munkaszélesség: 3 - 5 m Kések száma: 10 - 17 Munkamélység: 25 cm

Szármaradvány kultivátor

A TERREMOTO 3 egy szármaradvány kultivátor, amely tökéletes a minimális talajművelési műveletekhez.

A masszív felépítés még kemény talajon is lehetővé teszi a közvetlen talajművelést, a magágy előkészítését és a növényi maradványok elföldelését. A 3 és 5 m közötti munkaszélesség és a 110-300 lóerős traktorok kombinációja mindig az Ön igényeinek megfelelő kombinációt kínál.

Biztonságos működés

A TERREMOTO 3 szilárd kerettel rendelkezik, amely 4 m-ig rögzíthető, és hidraulikusan behajtható a 4 és 5 m közötti szélességekhez. A fogakat, amelyek három sorba vannak rendezve, jól elosztva és vízszintesen eltolva (300 mm), úgy tervezték, hogy megfelelően átfedjék egymást, hogy elősegítsék a megfelelő talajáramlást. A két különböző fog-állási szög beállításának lehetősége, a 310mm mm-es szárnyak hozzáadása és a nyírócsavar, vagy a NO STOP ikerrugós biztonsági rendszerek, hogy elérje a 25 cm-es munkamélységet, tökéletesen biztonságossá teszik a munkát.  

Finom termőréteg

A szilent blokkos lökésgátlóra szerelt 520 mm-es hátsó tárcsasorral ellátott eszköz a terménymaradványokat a talajba forgatja, míg a hátsó henger kiegyenlíti a felületet, lezárva az esetleges barázdákat. Miután a TERREMOTO 3 áthaladt, a talajt minden évszakban alaposan előkészítik, függetlenül a talajtípustól: az agyagtól a homokon át, a tőzegtől a sziklásig.

Bármilyen szezonban használható

A sokoldalú TERREMOTO 3 egész évben használható. Nyáron ideális a magágy előkészítéséhez, még kemény talajon is, egy második betakarításhoz; ősszel a növényi maradványok elföldeléséhez, még nedves talajon is; és végül, télen tavaszig, mind a hagyományos, mind a minimális talajművelési rendszerekben történő durvításhoz.

Miért válassza TERREMOTO 3-at?

A TERREMOTO 3 ideális gép minden olyan gazdálkodó számára, aki mélyre felszakító gépet keres, miközben bármilyen üzemi állapotban jó művelés nyújt, akár 10 km/ó feletti sebességgel is.

 

Speciális tartalom

KÜLÖNLEGES PROFILÚ - FOG

A maradvány-eltávolító egyedi alakja lehetővé teszi, hogy a fog felfogja a talaj egy részét, és előre dobja, majd ugyanabban a menetben betemesse. Ez olyan hullámhatást eredményez, amely az első menettől kezdve növeli a talaj finomítását.

KÉT MUNKAPOZÍCIÓ

A talaj keménységétől és a traktor teljesítményétől függően a fogak 2 munkahelyzetbe állíthatók: az első pozícióban (1) a fog agresszívebb csúcslökési szöggel rendelkezik, hogy több talajt fogjon be; míg a második pozícióban (2) a gereblyézési szög alacsonyabb az alacsonyabb teljesítményigény érdekében.

HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ HEGY

A hosszú élettartam érdekében, még akkor is, ha kemény talajokon dolgozunk, edzett acélcsúcsokat alkalmazunk volfrámkarbid bevonattal a nagyobb kopásállóság érdekében.

ÉLET – MENTŐ CSAVAR

Hatékony és költség-hatékony biztonsági nyírócsavar, amely kiválóan alkalmas kevés törmelékkel rendelkező talajra, védi a keret szerkezetét. A gyökerekkel és sziklákkal való véletlen ütközés esetén a csavar elszakad, lehetővé téve a kapa felemelkedését. Ebben az esetben a kapa nagyon egyszerűen javítható, és úgy tervezték, hogy könnyen hozzáférhető legyen, és csak a csavar cseréjét igényli.

NON STOP VERZIÓ

A jobb munkakomfort és a nagyobb sokoldalúság érdekében a törmelékben gazdag területekhez van egy NON STOP változat rugós lengéscsillapítókkal. A táblai munka során a kapát a rugó védi, amely 500 kg feletti nyomással indul, addig emelkedik, amíg el nem távolítja az akadályt, majd visszatér a munkahelyzetbe.

 

Stubble Cultivators Range.jpg (2.41 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető, alkatrész ügyintéző
Borsné Kitti
Irodavezető, alkatrész ügyintéző
+36704153919
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.