Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Toro Rapido Plus

Toro Rapido Plus

cikkszám: WS0071

Teljesítmény igény: 160 - 400 Le Munkaszélesség: 5 - 7 m Kések száma: 40 - 56 Munkamélység: 28 cm

Rotációs forgóborona összecsukható kerettel

TORO RAPIDO PLUS azért jött létre, hogy megfeleljen az új generációs, nagy teljesítményű traktorok igényeinek. A legfeljebb 7 m munkaszélesség lehetővé teszi a nagy felületek művelését , akár 400 LE teljesítményű, nagy teljesítményű traktorok esetén. Nagy teherbírásának, megbízhatóságának és tartósságának köszönhetően a TORO RAPIDO PLUS a piacon elérhető legmagasabb kategóriás modellekkel versenyez.

NAGY TEHERBÍRÁSÚ SZERKEZET

A TORO RAPIDO PLUS forgóboronák egyik jellemzője a Maschio forgóboronákra jellemző nagyon szilárd, dupla-lemezes vázszerkezet. A 6 mm-es belső vastagság és az 5 mm-es külső vastagság nagyobb merevséget és robusztusságot tesz lehetővé anélkül, hogy jelentősen növelné a súlyt. Nagyszilárdságú acélból készült, és minden körülmények között nagy teljesítményt biztosít. A megerősített gömbgörgős csapágyak és a 6 csapággyal felszerelt, teljesen felülvizsgált sebességváltók nagytartósságot és nagyobb stabilitást biztosítanak. A képet olyan NAGY TEHERBÍRÁSÚ berendezések egészítik ki, mint az oldalsó bütykös TLT tengelyek, az erősebb fogtartó tengelyek és a vastagabb fogak, amelyek az egyblokkos öntvény kivitelű fogtartókra vannak szerelve.

Minőség a legmagasabb MASCHIO szinteken

A hajtási és munkavégző elemek kiváló minőségű anyagokból, valamint automatizált és nagy pontosságú gyártási folyamatokból kikerülve készülnek. A fogtartókkal ellátott rotor tengelyeket egyetlen nagyszilárdságú kovácsolt acél darabból esztergálják. A 32 cm hosszú fogakat edzett bóracélból kovácsolják és nagymértékben automatizált gyártósorokon készítik. Profiljukat kifejezetten úgy tervezték, hogy minden körülmények között maximalizálják a talajfinomítást. A volfrám-karbid bevonat opcionális az élettartam meghosszabbítása érdekében.

RAPIDO PLUS ALAPKIVITELBEN

A kiterjedt alapkivitelű felszereltség a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtja. A szabadalmaztatott GYORS fog-kioldó rendszer: egyszerű és gyors csere négy egyszerű lépésben. Míg a PLUS kőterelő rendszer a védőékeknek köszönhetően a rotorok közötti teret kövek vagy egyéb törmelékek beszorulása ellen védi, amelyek blokkolhatják őket.

A szállítás nem gond

A hátsó szállítókerekek elrendezésének köszönhetően, kérésre, a TORRO sokkal könnyebben szállítható, következésképpen a traktor függesztő mű kisebb terhelésnek van kitéve.

Megállíthatatlanná válik

A CENTAURO gabonavetővel kombinált gépkapcsolás, valamint a fogak wolfrámkarbid bevonattal történő ellátási lehetősége, amely akár háromszorosára növelje a kopásállóságot, lehetővé teszi a TORO RAPIDO PLUS számára, hogy nagyfokú sokoldalúságot és rekorddöntő robusztusságot érjen el.

Miért válassza a TORRO RAPIDO PLUS-t?

A HEAVY DUTY szerkezet, valamint a MASCHIO GASPARDO jól ismert kezelhetősége és megbízhatósága a TORO RAPIDO PLUS-t ideális géppé teszi azok számára, akik maximális üzemi teljesítményre vágynak, akár 400 LE-s traktorra kapcsolva.

 

TORO RAPIDO PLUS

ALAPFELSZERELTSÉG

Univerzális állítható hárompontos függesztés Kat. III és IV, redukáló perselyek Kat. IV.

Központi 1000 fordulat/perc hajtómű 3 kúpkerékkel és hátsó TLT

Léghűtéses központi és oldalsó hajtóművek

Nagy teherbírású, 350 fordulat/perc sebességre előre beállított oldalhajtás

Fogaskerékház kenése szintetikus olajjal

Központi közvetlen TLT kardán

TLT kardántengely terhelés-védelemmel

Gyors TLT tengelyvédő eltávolítás

Nagy teherbírású hajtás-tálca dupla megerősítéssel

Nagy teherbírású gömbgörgős csapágyak

Kerek fogtartók

Rotoronként 2 db fog

Fog gyorskioldó, 16 mm vastag

Csavarozott acél terelőlemezek (PLUS)

Hosszú csillapított oldalsó határoló lemezek

Csökkentő perselyek Kat. IV méretekkel

Hátsó lámpák közúti szállításra (szétszerelve)

Hidraulikus behajtó rendszer

Biztonsági hidraulikus zárak szállításhoz

Központi keréknyom eltávolító

Előkészítés dupla csúszó keréknyom eltávolító számára

2 hidraulikus henger oldalsó beállító (Combi változathoz 2 mechanikus beállító)

Hátsó szintező rúd a hengeren mechanikus oldalsó beállítókkal

Közúti közlekedés védelem

CE biztonsági védelem telepítve

TECHNIKAI ADATOK
Méretek500060007000
Min teljesítmény igény Le160 Le180 Le250 Le
Max teljesítmény igény Le400 Le400 Le400 Le
Munkaszélesség5 m6 m7 m
Szállítási szélesség2,4 m2,4 m2,4 m
Kések száma404856
Munkamélység28 cm28 cm28 cm
Súly≥ 3.200 kg≥ 3.494 kg≥ 3.860 kg
*hengerrel   

Speciális tartalom

DUPLA LEMEZES SZERKEZET

A dupla lemezes váz (belső 6 mm, külső 5 mm) növeli a szerkezet szilárdságát és megakadályozza a csavarodást anélkül, hogy túlságosan növelné a súlyt.

ROTOROK SZÁMA

A rotorok tengelyei egymástól 25 cm-re vannak elhelyezve (nagyon szűk hely a többi versenytárséhoz képest). A méterenkénti 4 rotor biztosítja a vetőágy kiváló előkészítését, még durva és agyagosabb talajokon is.

ALACSONY VIBRÁCIÓ

A változatos szögű rotorok sajátos elrendezése lehetővé teszi a talajba való fokozatos behatolást , csökkentve ezzel az energia igényt és az üzemanyag fogyasztást, valamint a traktorra átszármaztatott rezgéseket. Ez hosszabb alkatrész-élettartamot és kevesebb karbantartást eredményez.

CSILLAPÍTOTT OLDALSÓ HATÁROLÓ LEMEZEK

Az oldalsó határoló elemek rugós csillapításúak, növelve ezzel az oldalsó kilengésüket és megkönnyítve a felhalmozódott anyag kiáramlását. A rugó könnyen beállítható nyírócsappal.

FORDULAT VÁLTÁS

Gyors fordulatváltással választhatja ki a fogak végső fordulatszámát.

HŰTÉSI RENDSZER

A túlhevülés kockázata minimálisra csökken, köszönhetően a ventilátoroknak és a minden kihajtásnál jelenlévő oldalsó bordáknak , amelyek elősegítik a hő elvezetését

MECHANIKUS ÚSZTATÓ RENDSZER

A mechanikus úsztató szerkezet lehetővé teszi a talajkontúr követését felfelé, kiegyenlítve a talaj felszínét.

SPECIÁLIS GOLYÓSCSAPÁGYAK

A rotációs boronák dupla golyósoros csapágyakkal vannak felszerelve, amelyek kellően ellenállnak az ütéseknek és a túlterhelésnek. Fő előnyei: nagy tartósság (30%-kal hosszabb, mint a hagyományos csapágyaké), nagy ellenállás és teherbírás, csökkentett karbantartási igény.

 

PLUS STONE KŐTERELŐK

Erős fogvédők kerültek beépítésre, amelyek megvédik a forgórészt és a hajtóműházat a kövekkel, ágakkal szemben és a tengelyek köré csavarodó kötöző anyagoktól. A fogvédők ékek könnyen eltávolíthatók, ha kő nélkül talajban dolgozik, mely javítja a talaj áramlását.

 

GYORS FOG KICSERÉLÉS

A fogtartóba integrált, speciális kulccsal eltávolítható csap lehetővé teszi a kopott fogak néhány másodperc alatti, maximális biztonságban történő cseréjét.

 

ON GRIP FOGAK

A speciális ON GRIP fogak azon igény számára kifejlesztve, hogy bőséges növénymaradvány jelenlétében és szilárd talajon is megfelelő munkát végezhessen.. Különleges alakjának és munkaszögének köszönhetően kiváló keveredést biztosít a talaj és a növényi maradványok között. Az ON GRIP foggal elkerülhető a felületen a feldolgozási talpak és bőrszerű-rétegek kialakulása is.

 

 

Power Harrow Range.jpg (2.55 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.