Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Unico L függesztett váltvaforgató eke

Unico L függesztett váltvaforgató eke

cikkszám: WS0058

Teljesítmény igény: 120 - 300 Le Tagok száma: 3 - 6 Gerendely keresztmetszet: 140x140 mm Ekefejenkénti fogásszélesség : 30 - 60 cm

Paralelogrammás felépítésű függesztett eke

A barázdában történő szántásra tervezett UNICO L többféle munkapozíció korrekciós és biztonsági rendszerrel rendelkezik a talaj levegőztetésével, a növényi maradványok elföldelésével és bedolgozásával kapcsolatos feladatok ellátására. A vázkeret és az eketestek közötti hegesztett kötéseket a csavarozás javára eltávolítják, akkor a szilárdság, a megbízhatóság és a stabilitás még jelentős igénybevétel esetén is biztosított. Akár 9 eketestes konfigurációban is kapható, akár 500 LE lóerős traktorokhoz is alkalmas.

Moduláris dizájn

A moduláris kialakítás egy szabványos vázkeretet jelent, amelyen 3, vagy 4 ekefej van, és lehetőség van egy további eketest felkapcsolására egy csavarozott csatlakozólemez segítségével, ami azt jelenti, hogy a felkapcsolás pillanatok alatt elvégezhető. A csatlakoztató fej különböző konfigurációkat tesz lehetővé. A felső függesztési pont és a forgócsap az eke szerves részét képező központi csatlakoztató fej részét képezik, míg az emelőszemek karimás kialakítású, rögzítő csavaros felfogásúak. a fix csatlakozó fejes - konfigurációról másodpercek alatt gyorsan át lehet állni egy oszcillálóra, vagy különböző kategóriájú csatlakozásra és végül meg lehet változtatni az emelő műhez való csatlakozás magasságát a különböző méretű kerekekkel rendelkező traktorokhoz történő csatlakozás elősegítésére.

"SMOOTH SET" vázkeret

Az UNICO L a vontatási középpont - és az első ekefej fogásszélesség-beállítási idők optimalizálására és a helyszíni munka pontosságának javítására tervezeték. Ez a rendszer azt jelenti, hogy egyrészt kisebb a terhelés a kereten és a csatlakoztató fejen, másrészt a vontatási középpont és első ekefej fogásszélesség-beállításokat nem befolyásolják a munkaszélesség változtatások.

Egyszerű beállítások

A munkaszélesség mechanikus beállítású, lépcsőzetes (PASSO) egyszerű és robusztus, 5 csavaros beállítási lehetőséggel a legmegfelelőbb beállítás a néhány lépésben elvégezhető. Alternatív megoldásként a VARIO - verzió egy non-stop hidraulikus beállító rendszerrel rendelkezik, automatikus memóriával. A fogásszélességet hidraulikus henger változtatja meg, a hidraulika kezelőszerveinek megfelelő beállításával.

A megállíthatatlan NHS

A klasszikus nyírócsavaros rendszer mellett az NSH változat is választható non-stop hidraulikus biztonsági rendszerrel. Az NSH rendszerrel a hidraulikus hengerek - a fülkéből hidraulikusan állítható elő-feszítéssel- lehetővé teszik az eketestek kiemelését ütközés esetén, és visszahelyezik őket a megfelelő helyzetbe, amint megszűnt az akadályt. Helyzetükből adódóan az első és a negyedik eketesten nagyobb belső átmérőjű hengerek vannak, amelyek így ellenállnak a nagyobb terhelésnek.

UNICO L

ALAPFELSZERELTSÉG

Függesztett eke paralelogramma beállító rendszerrel

Nyírócsavaros biztonsági rendszer

Automatikus vázkeret illesztés memória az 1°-ekefej mechanikus beállításával (4+0-tól kezdődő verziók esetén)

Csoroszlya kés az utolsó eketesten

Ekevasak mindegyik kormánylemezen

Támasztóláb

Tömörítő henger kar karima

Felfogó lemez a kiegészítő ekefejhez

MP4WN kormánylemez

 

UNICO L NSH

ALAPFELSZERELTSÉG

Függesztett eke paralelogramma beállító rendszerrel

Non-stop hidraulikus biztonsági rendszer

Központi hidro-pneumatikus automatikus visszaállító áramkör dugattyús nitrogénakkumulátorral

Túlméretezett hengerfurat 1° -os és 4° -os ekefejen, NON-STOP

Automatikus vázkeret illesztés memória az 1°-ekefej mechanikus beállításával (4+0-tól kezdődő verziók esetén)

Csoroszlya kés az utolsó eketesten

Ekevasak mindegyik kormánylemezen

Támasztóláb

Tömörítő henger kar karima

Felfogó lemez a kiegészítő ekefejhez

MP4WN kormánylemez

 

TECHNIKAI ADATOK
Méretek3+04+04NE5+05+1
Min teljesítmény igény Le120 Le150 Le150 Le180 Le260 Le
Max teljesítmény igény Le150 Le240 Le200 Le260 Le300 Le
Tagok száma34456
Gerenda magasság80 cm80 cm80 cm80 cm80 cm
Váz méret140x140 mm140x140 mm140x140 mm140x140 mm140x140 mm
Forgótengely átmérő120 mm130 mm120 mm130 mm130 mm
Súly≥ 1.120 kg≥ 1.525 kg≥ 1.365 kg≥ 1.785 kg-

 

Speciális tartalom

SMOOTH SET - PARALELOGRAMMA VÁZKERET

A - SMOOTH SET - paralelogramma keret egy innovatív beállító rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vontatási középpont korrigálását a jobb traktorhasználat és a gyors munkaszélesség-beállítás érdekében. Ezenkívül az első kormánylemez fogása mozgás közben is állítható, a többi munkaszélességének megváltoztatása nélkül.

CSERÉLHETŐ CSATLAKOZTATÓ FEJ

A felső függesztési pont és a forgócsap az eke szerves részét képező központi csatlakoztató fej részét képezik, míg az emelőcsapok karimás toldású, rögzítő csavaros felfogásúak. Ez az exkluzív funkció lehetővé teszi a konfiguráció gyors megváltoztatását, a fix csatlakoztató fejről az oszcillálóra való váltást, miközben másodpercek alatt át lehet váltani a különböző kategóriájú felkapcsolásokra.

MECHANIKUS BEÁLLÍTÁS (PASSO)

A munkaszélesség mechanikai beállító rendszer egyszerű és robusztus. A legalkalmasabb beállítás néhány lépésben történő rögzítéséhez 5 csavar-beállítási lehetőség áll rendelkezésre.

FOLYAMATOS HIDRAULIKUS BEÁLLÍTÁS AUTOMATIKUS MEMÓRIÁVAL (VARIO)

A munkaszélesség módosítása hidraulikus munkahenger segítségével történik a hidraulika megfelelő parancsai alapján. Változtatható a fogásszélesség 30 és 55 cm között minden váz esetében a használt kormánylemez típusától függően, a beállítási pozíció automatikus memóriájával.

NYÍRÓCSAVAROS MECHANIKUS BIZTONSÁGI RENDSZER

A klasszikus csavarozási megoldás egyszerű és megbízható, olyan terepekre ajánljuk, ahol csak alkalmanként fordulnak elő kövek, akadályok. A törési határ túllépése után a csavar elszakad, mely felemeli az ekefejet és megakadályozza a gép károsodását. A csavarcsere nagyon egyszerű és gyors, még a terepen is.

NSH ACTIVE SAFETY SYSTEM

Az NSH rendszerrel (NON STOP Hydraulic Safefy System) az egyes eketestek hátuljához csatlakoztatott hidraulikus munkahengerek a kabinból hidraulikusan állítható ellen-nyomás betöltésével lehetővé teszik az ekefejek felemelkedését ütközés esetén, majd eredeti helyükre visszatérnek. ahogy áthaladnak az akadályon. Ez a nitrogén-dugattyús akkumulátoroknak köszönhetően lehetséges.

 

Plough Range.jpg (2.82 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.