Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Unico S függesztett váltvaforgató eke

Unico S függesztett váltvaforgató eke

cikkszám: WS0054

✔ készleten

Teljesítmény igény: 70 - 120 Le Tagok száma: 2 - 4 Gerendely keresztmetszet: 110x110 mm Ekefejenkénti fogásszélesség : 30 - 55 cm

Paralelogrammás felépítésű függesztett eke

A barázdában történő szántásra tervezett UNICO S többféle munkapozíció korrekciós és biztonsági rendszerrel rendelkezik a talaj levegőztetésével, a növényi maradványok elföldelésével és bedolgozásával kapcsolatos feladatok ellátására. A vázkeret és az eketestek közötti hegesztett kötéseket a csavarozás javára eltávolítják, akkor a szilárdság, a megbízhatóság és a stabilitás még jelentős igénybevétel esetén is biztosított. Akár 4 ekefejes konfigurációban is kapható, akár 120 LE lóerős traktorokhoz is alkalmas.

Moduláris dizájn

A moduláris kialakítás egy szabványos vázkeretet jelent, amelyen 3, vagy 4 ekefej van, és lehetőség van egy további eketest felkapcsolására egy csavarozott csatlakozólemez segítségével, ami azt jelenti, hogy a felkapcsolás pillanatok alatt elvégezhető. A csatlakoztató fej különböző konfigurációkat tesz lehetővé. A felső függesztési pont és a forgócsap az eke szerves részét képező központi csatlakoztató fej részét képezik, míg az emelőszemek karimás kialakítású, rögzítő csavaros felfogásúak. a fix csatlakozó fejes - konfigurációról másodpercek alatt gyorsan át lehet állni egy oszcillálóra, vagy különböző kategóriájú csatlakozásra és végül meg lehet változtatni az emelő műhez való csatlakozás magasságát a különböző méretű kerekekkel rendelkező traktorokhoz történő csatlakozás elősegítésére.

"SMOOTH SET" vázkeret

Az UNICO S –t a - SMOOTH SET- paralelogrammás beállítási rendszerrel tervezték, ahol a vontatási középpont - és az első ekefej fogásszélesség-beállítási idők optimalizálására és a helyszíni munka pontosságának javítására törekedtek. Ez a rendszer azt jelenti, hogy egyrészt kisebb a terhelés a kereten és a csatlakoztató fejen, másrészt a vontatási középpont és első ekefej fogásszélesség-beállításokat nem befolyásolják a munkaszélesség változtatások.

Egyszerű beállítások

A munkaszélesség mechanikus beállítású, lépcsőzetes (PASSO) egyszerű és robusztus, 5 csavaros beállítási lehetőséggel a legmegfelelőbb beállítás a néhány lépésben elvégezhető. Alternatív megoldásként a VARIO - verzió egy non-stop hidraulikus beállító rendszerrel rendelkezik. A munkaszélesség egy hidraulikus munkahengerrel változtatható hidraulikusan, amely egyenletesen állítja be az egyes ekefejek fogásszélességét.

A megállíthatatlan NHS

A klasszikus nyírócsavaros rendszer mellett az NSH változat is választható non-stop hidraulikus biztonsági rendszerrel. Az NSH rendszerrel a hidraulikus hengerek - a fülkéből hidraulikusan állítható elő-feszítéssel- lehetővé teszik az eketestek kiemelését ütközés esetén, és visszahelyezik őket a megfelelő helyzetbe, amint megszűnt az akadályt. Helyzetükből adódóan az első és a negyedik eketesten nagyobb belső átmérőjű hengerek vannak, amelyek így ellenállnak a nagyobb terhelésnek.

ALAPFELSZERELTSÉG

Függesztett eke paralelogramma beállító rendszerrel

Nyírócsavaros biztonsági rendszer

Ekevasak mindegyik kormánylemezen

Felfogó lemez a kiegészítő ekefejhez

MP1XS kormánylemez

 

UNICO S NSH

ALAPFELSZERELTSÉG

Függesztett eke paralelogramma beállító rendszerrel

Non-stop hidraulikus biztonsági rendszer

Központi hidro-pneumatikus automatikus visszaállító áramkör dugattyús nitrogénakkumulátorral

Ekevasak mindegyik kormánylemezen

Felfogó lemez a kiegészítő ekefejhez

MP1XS kormánylemez

 

TECHNIKAI ADATOK
Méretek2+03+03+1
Min teljesítmény igény Le70 Le80 Le100 Le
Max teljesítmény igény Le80 Le100 Le120 Le
Tagok száma234
Gerenda magasság80 cm80 cm80 cm
Váz méret110x110 mm110x110 mm110x110 mm
Forgótengely átmérő90 mm90 mm90 mm
Súly≥ 500 kg≥ 840 kg-

 

SMOOTH SET - PARALELOGRAMMA VÁZKERET

A - SMOOTH SET - paralelogramma keret egy innovatív beállító rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vontatási középpont korrigálását a jobb traktorhasználat és a gyors munkaszélesség-beállítás érdekében. Ezenkívül a munkaszélesség a vontatási középpont és az első ekefej fogásszélesség módosulása nélkül módosítható.

 

CSERÉLHETŐ CSATLAKOZTATÓ FEJ

A felső csuklópont és a forgócsap az eke szerves részét képező központi ház részét képezik, míg az emelőszemek karimás kialakítású, rögzítő csavaros felfogásúak. Ez az exkluzív funkció lehetővé teszi a konfiguráció gyors megváltoztatását, a fix csatlakoztató fejről az oszcillálóra való váltást, miközben másodpercek alatt át lehet váltani a különböző kategóriájú felkapcsolásokra.

 

 

 

 

 

PASSO MECHANIKUS BEÁLLÍTÁS

 

 

 

Mechanikus beállítás (PASSO) A munkaszélesség mechanikus beállító rendszere egyszerű és robusztus, 5 csavaros beállítási lehetőséggel a legmegfelelőbb beállítás a néhány lépésben történő beállításához.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOLYAMATOS HIDRAULIKUS MUNKASZÉLESSÉG BEÁLLÍTÁS (VARIO)

 

 

A munkaszélesség egy hidraulikus munkahengerrel változtatható hidraulikusan, amely egyenletesen állítja be az egyes ekefejek fogásszélességét. Az egyes ekefejek 25-50 cm-es beállítási tartománya az alkalmazott kormánylemez típusától függően a legjobb teljesítmény elérését teszi lehetővé a termelékenység biztosítására.

 

 

 

 

 

NYÍRÓCSAVAROS MECHANIKUS BIZTONSÁGI RENDSZER

 

 

A klasszikus csavaros megoldás egyszerű és megbízható, ajánlott alkalmi kövekkel vagy akadályokkal rendelkező területekre. A töréspont elérésekor a csavar elszakad, a test felemelkedik és megakadályozza a gép károsodását. A csavar cseréje nagyon egyszerű és gyors, még a terepen is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NSH AKTÍV BIZTONSÁGI RENDSZER

 

 

Az NSH rendszerrel a hidraulikus hengerek - a fülkéből hidraulikusan állítható elő-feszítéssel- lehetővé teszik az eketestek kiemelését ütközés esetén, és visszahelyezik őket a megfelelő helyzetbe, amint megszűnt az akadályt. Ez nitrogéndugattyús akkumulátorok használatával érhető el.

 

Plough Range.jpg (2.82 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.