Keresés

Unico XS

Unico XS

cikkszám: WS0055

Teljesítmény igény: 55 - 90 Le Tagok száma: 2 - 3 Gerendely keresztmetszet: 90X90 mm Ekefejenkénti fogásszélesség : 27 - 45 cm

Paralelogrammás felépítésű függesztett eke

Az UNICO XS a MASCHIO Gaspardo függesztett ekéinek belépési szintű modellje. Többféle munkapozíció korrekciós és biztonsági rendszerrel rendelkezik a talaj levegőztetésével, a növényi maradványok elföldelésével és bedolgozásával kapcsolatos feladatok ellátására. A vázkeret és az eketestek közötti hegesztett kötéseket a csavarozás javára eltávolítják, akkor a szilárdság, a megbízhatóság és a stabilitás még jelentős igénybevétel esetén is biztosított. Legfeljebb 3 ekefejes konfigurációban (2+1) rendelhető, legfeljebb 90 lóerős traktorhoz, paralelogrammás vázszerkezetű gép.

Moduláris dizájn

A moduláris kialakítás egy szabványos vázkeretet jelent, amelyen 2,ekefej van, és lehetőség van egy további eketest felkapcsolására egy csavarozott csatlakozólemez segítségével, ami azt jelenti, hogy a felkapcsolás pillanatok alatt elvégezhető.

"SMOOTH SET" vázkeret

Az UNICO XS - SMOOTH SET - a paralelogrammás rendszert a beállítási idők optimalizálására és a helyszíni munka pontosságának javítására tervezeték. Ez a rendszer azt jelenti, hogy egyrészt kisebb a terhelés a kereten és a csatlakoztató fejen, másrészt lehetőség van az első ekefej fogásszélesség és a vontatási középpont beállítására.

Egyszerű beállítások

A munkaszélesség mechanikus beállítású, lépcsőzetes (PASSO) egyszerű és robusztus, 3 csavaros beállítási lehetőséggel a legmegfelelőbb beállítás a néhány lépésben elvégezhető.

Nyírócsavaros biztonsági rendszer

Minden eketestnek nyírócsavarja van. A töréspont elérésekor a csavar elszakad, az ekefej felemelkedik és megakadályozza a gép károsodását. A csavar cseréje nagyon egyszerű és gyors, még a táblán is.

ALAPFELSZERELTSÉG

Nyírócsavaros biztonsági rendszer

Ekevasak mindegyik kormánylemezen

Támasztóláb

Mechanikusan, lépcsőzetesen állítható fogás szélesség

MP1XS kormánylemez

 

 

TECHNIKAI ADATOK
Méretek2+02+1
Min teljesítmény igény Le55 Le75 Le
Max teljesítmény igény Le70 Le90 Le
Tagok száma23
Gerenda magasság70 cm70 cm
Váz méret90x90 mm90x90 mm
Forgótengely átmérő65 mm65 mm
Súly≥ 470 kg≥ 645 kg

SMOOTH SET - PARALELOGRAMMA VÁZKERET

 

 

A - SMOOTH SET - paralelogramma keret egy innovatív beállító rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vontatási középpont korrigálását a jobb traktorhasználat és a gyors munkaszélesség-beállítás érdekében.

 

PASSO MECHANIKUS BEÁLLÍTÁS

Mechanikus beállítás (PASSO) A munkaszélesség mechanikus beállító rendszere egyszerű és robusztus, 3 csavaros beállítási lehetőséggel a legmegfelelőbb beállítás a néhány lépésben történő beállításához.

NYÍRÓCSAVAROS MECHANIKUS BIZTONSÁGI RENDSZER

 

 

A klasszikus csavaros megoldás egyszerű és megbízható, ajánlott alkalmi kövekkel vagy akadályokkal rendelkező területekre. A töréspont elérésekor a csavar elszakad, a test felemelkedik és megakadályozza a gép károsodását. A csavar cseréje nagyon egyszerű és gyors, még a terepen is.

 

Plough Range.jpg (2.82 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
Vas Ottó - Ügyvezető
Vas Ottó
Ügyvezető
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.