Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Veloce T

Veloce T

cikkszám: WS0052

Teljesítmény igény: 160 - 320 Le Munkaszélesség: 5 - 7 m Tárcsák száma x átmérő: 40 - 56 x 520 mm Munkamélység: 10 cm

Félig-függesztett összecsukható rövidtárcsa

A MASCHIO VELOCE T rövidtárcsát úgy tervezték, hogy legfeljebb 10 cm-es mélységig működjön mind a magágyak előkészítéséhez, mind a termésmaradványok kezeléséhez, a minimális talajművelési alkalmazásokban. A legfeljebb 7 m szélességgel és akár 15 km/ó sebességre tervezett VELOCE T kiváló teljesítményt nyújt, amint azt a nagy gazdálkodók és vállalkozók igénylik, akik akár 320 lóerővel rendelkező traktorokkal rendelkeznek.

AGRI HUB EGYSÉGEK: levágják a karbantartási költségeket!

A VELOCE T ugyanolyan kipróbált felépítéssel rendelkezik, mint a függesztett modell, például két, ellentétes irányban néző, egymástól 800 mm-re elhelyezett sorban elhelyezett tárcsák, amelyek kiváló talajáramlást biztosítanak még akkor is, ha növénymaradékkal foglalkoznak. A tárcsák átmérője 520 mm, agresszív vagy kevésbé agresszív változatban kaphatók, amelyet a talaj típusa alapján kell kiválasztani. Az egyenként rugalmasan felfogott, 4 természetes gumi szilent blokkos lökésgátlóval függesztett tárcsák az SKF csapágyas AgriHub egységekkel együtt verhetetlen megbízhatóságot és alacsony karbantartási igényt nyújtanak.

SOKOLDALÚ HIDRAULIKA RENDSZER

A VELOCE T teljesen automatizált, és az egyes munkaszakaszokat egymástól függetlenül állítja be a hidraulikus hengerek segítségével, amelyek kinyitják a szárnyakat, beállítják a hátsó hengert, a vonórudat, a menetelő kerekeket és az első kerekeket, és végül, kérésre, az első késes csoroszlya kérhető hozzá a növénymaradék aprításához, mielőtt a tárcsák áthaladnának rajta. A VELOCE T kiegyensúlyozott és biztonságos közúti közlekedés érdekében megfelel az európai alapszabályozásoknak.

Finom termőréteg

A maradékot aprító és keverő két első tárcsasor mellett a hátsó hengerek széles választékával biztos lehet benne, hogy tökéletes lesz a talajkiegyenlítés és egységes magágy. Az oldalsó első kerekek segítenek fenntartani a magas szintű simítást, biztosítva az egyenletes munkamélységet. A nagyméretű elválasztó panelek benntartják a megművelt földet, megállítva a gerincek kialakulását a széleken.

Csodálatosan könnyű kezelhetőség

A hátsó henger előtt elhelyezett menetelő kerekek közelebb hozzák a súlypontot a traktorhoz a nagyobb stabilitás és a könnyű táblavégi fordulások érdekében. A henger karok mérete a táblavégi forduláshoz van méretezve, csökkentve az állásidőt és növelve a hatékonyságot.

Miért válassza a VELOCE T-t?

Ha olyan tárcsás boronát keres, amely képes rövid idő alatt nagy területeket megművelni, akkor a VELOCE T az Ön számára készült gép.

VELOCE T

ALAPFELSZERELTSÉG

Hidraulikusan összehajtható szárnyak

Két-pontos függesztés KAT.3 ISO/ASAE

Hidraulikus vonórúd

Hátsó henger hidraulikus mélységbeállítása

Munkamélység-kijelző

500/45-22,5 szállítókerekek

Világító- és figyelmeztető tábla készlet

2 sor Ø 520 mm független fogazott tárcsák szilent blokkos csillapítással

Magas tartósságú "Agrihub" tárcsa agyak:

- Kétsoros, szögben álló golyóscsapágyak

- zsírkent, szivárgásmentes - karbantartási igény nélkül

- kazetta - mechanikus tömítések

 

TECHNIKAI ADATOK
Méretek500600700
Min teljesítmény igény Le160 Le200 Le240 Le
Max teljesítmény igény Le220 Le260 Le320 Le
Munkaszélesség5 m6 m7 m
Szállítási szélesség3 m3 m3 m
Küllős tárcsák száma404856
Tárcsa átmérő520 mm520 mm520 mm
Munkamélység10 cm10 cm10 cm
Súly≥ 4.855 kg≥ 5.380 kg≥ 5.670 kg

 

Speciális tartalom

EXTRA ERŐS TÁRCSA

A VELOCE tárcsái nagy szilárdságú bóracélból készülnek, hogy még kemény talajokon is nagyobb kopásállósággal rendelkeznek. Az 510 mm átmérőjű tárcsa 10 cm körüli munkamélységet biztosít. Kevésbé domború kialakításúak, könnyebben behatolhatnak a talajba, hogy ugyanakkora teljesítmény felvétellel.

TÁRCSA FELFOGÁS

A tárcsatartót úgy tervezték, hogy elősegítse a lehető legsimább talajáramlást, mind belül, mind azon kívül, különösen nagy sebességnél. Az enyhén ívelt forma javítja a talaj-egyenetlenségek kezelését a jobb stabilitás érdekében.

AGRI HUB EGYSÉGEK

Az egyes agyak tárcsái speciális csapágyak körül forognak, két soros golyósorral, amelyek egymással szemben állnak. A csapágyat egy speciális tömítés és egy csavaros fedél védi a por, a sár és a szennyeződés behatolása ellen, amelyek verhetetlen megbízhatóságot biztosítanak. Az agyat úgy tervezték, hogy maximális teljesítményt nyújtson alacsony karbantartási igényekkel párosulva: nincs szükség az egyes lemezek rendszeres időközönkénti zsírozására!

SZILENT BLOKK

A KOMPAKT kialakítás, a súly és a teljesítmény közötti kiváló egyensúlyt elérve a VELOCE minden tárcsája egy speciális szilent blokkos rugózott felfüggesztésen mozog: A nagy szilárdságú gumiból készült 4 henger (nagyon rugalmas energiaelnyelés) merevvé teszi az egész tárcsás boronát, miközben továbbra is lehetővé teszi, hogy megbirkózzon az egyenetlen talajjal. Ez a rendszer nem igényel semmilyen karbantartást vagy zsírozást.

 

Disc Cultivator.jpg (2.12 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.