Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám

Keresés

Zetor Proxima Traktorok - Az Állattartó Telepek Nélkülözhetetlen Társa

2023. 08. 07.

Az agráriumban kulcsszerepet játszó állattartó telepek élete és működése számtalan kihívást rejt magában. A hatékonyság és produktivitás folyamatos növelése mellett a munkaerő- és időgazdálkodás is elengedhetetlen. A Zetor Proxima típusú traktorok kategóriavezető megoldást kínálnak ezen kihívások kezelésére, és a következőkben bemutatjuk, hogy miért választják egyre többen őket az állattartó telepeken végzett munkákhoz.

1. Erő és Teljesítmény A Zetor Proxima traktorok erőteljes motorral rendelkeznek, amelyek kiváló teljesítményt nyújtanak a mezőgazdasági munkák során. A széles tartományú lóerőknek köszönhetően könnyedén megbirkóznak a nehéz terhekkel, mint például a trágyaszórás vagy a talajművelés. Ez lehetővé teszi az állattartó telepek számára, hogy hatékonyan és gyorsan végezzék el a különféle feladatokat, minimalizálva ezzel az üzemeltetési időt.

2. Kényelem és Kezelhetőség A Proxima traktorok tervezése során a kényelemre és a kezelhetőségre is nagy hangsúlyt fektettek. A modern vezérlőpanel és a könnyű kezelhetőség lehetővé teszi, hogy még kevés tapasztalattal rendelkező munkavállalók is könnyedén és hatékonyan irányíthassák a traktort. Ezáltal a telepek gazdálkodói számára kényelmet és biztonságot nyújtanak a mindennapi munkavégzés során.

3. Gazdaságosság és Üzemanyag-hatékonyság Az üzemeltetési költségek a mezőgazdasági vállalkozások számára kulcsfontosságúak. A Zetor Proxima traktorok kiváló üzemanyag-hatékonyságot kínálnak, ami hosszú távon jelentős megtakarítást eredményez. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás és az egyszerű karbantartás révén a gazdák pénzt takaríthatnak meg, és hosszú élettartamú befektetésre számíthatnak.

4. Rugalmasság és Sokoldalúság Az állattartó telepek munkája változatos és sokoldalú, így a használt gépeknek is alkalmazkodóképesnek kell lenniük. A Zetor Proxima traktorok sokoldalúan alkalmazhatók, legyen szó talajművelésről, trágyaszórásról vagy éppen szállításról. Ezáltal a traktorok növelik a telepek rugalmasságát és hatékonyságát.

5. Hosszú Élettartam és Megbízhatóság A Zetor márkanév hosszú évtizedek óta a mezőgazdasági gépek megbízhatóságával és tartósságával azonosul. A Proxima traktorok nem csupán erős teljesítményt nyújtanak, hanem hosszú élettartammal és minőségi kivitelezéssel rendelkeznek. Ezáltal a telepek hosszú távon számíthatnak a gépek megbízható működésére.

Az állattartó telepek számára tehát a Zetor Proxima típusú traktorok valóságos partnerséget és versenyelőnyt jelentenek. Erőteljes teljesítményük, kényelmes kezelhetőségük, gazdaságosságuk és sokoldalúságuk révén hozzájárulnak a hatékonyabb és eredményesebb munkavégzéshez. A Zetor Proxima traktorok nem csupán gépek, hanem valódi megoldások az állattartó telepek mindennapi kihívásaira.

Korábbi bejegyzések

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289