Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám
Pályázat

Keresés

Zetor Proximák új motorral

2024. 01. 24.

Ebben az évben a PROXIMA modell számos újításon és funkcionális fejlesztésen esik át. A legfontosabb változás a motorháztető alatt található, ahol most egy új, négyhengeres turbófeltöltős Deutz motorral találkozhatunk, 97-125 LE teljesítménnyel, amely megfelel a Stage V károsanyag-kibocsátási szabványnak.

Az első PROXIMA 2004-ben jelent meg. Azóta több mint 36 000 darabot gyártottak és működnek a világ minden táján. Jelenleg az egyik legnépszerűbb ZETOR modell. Idén 18. születésnapjára a PROXIMA számos funkcionális fejlesztést kap, amelyek még vonzóbbá teszik az ügyfelek számára. Szóval mik ezek az újítások?

"A legalapvetőbb változás az V. fokozatú emissziós fokozatra való átállás a négyhengeres TCD 3.6 turbófeltöltős dízelmotorral, 97-125 LE teljesítménnyel a DEUTZ AG-tól" - mondja Marek Buchar, a ZETOR TRACTORS műszaki igazgatója. Az V. szakasz emissziós szabványát részecskeszűrő (DPF) biztosítja kipufogógáz-visszavezetéssel, szelektív katalitikus redukcióval (SCR) és oxidációs katalizátorral (DOC). A motor modern Common-Rail befecskendező rendszerrel van felszerelve. Első pillantásra a legtöbb vásárló észreveszi az új kipufogócsövet és a lényegesen simább és csendesebb motorműködést."

Továbbra is három modellsorozat lesz elérhető: PROXIMA CL, PROXIMA GP és a legerősebb PROXIMA HS. A traktor többek között továbbfejlesztett kezelőszerveket kínál a műszerfalon, 21 literes ADBLUE tarályt, és váltóolaj eltömődés jelzőt. Könnyen hozzáférhető a traktor kabinja alatt, és lehetővé teszi a kezelő számára, hogy könnyen és gyorsan ellenőrizze az olaj tisztaságát.

„Az utastér előtt egy újonnan elérhető sűrítettlevegő-kimenet is helyet kapott, ami a hűtők kényelmesebb tisztításának lehetőségét hozza magával. De használható például gumiabroncsok felfújására is. Kérésre a PROXIMA külső zárható szerszámosládával is felszerelhető, amely javított rögzítéssel és nagyobb teherbírással rendelkezik” – folytatja Marek Buchar .

A PROXIMA népszerű az egyszerűsége, megbízhatósága és gazdaságossága miatt. Az új, modernizált sorozat továbbra is ezekre a pillérekre épül, ráadásul megfelel a ZETOR márka vásárlóinak új követelményeinek és igényeinek.

„A PROXIMA modellcsalád traktorai mindig is megbízható és sokoldalú segítők voltak. Hiszünk abban, hogy az újszerű PROXIMA premierje sikeres lesz, és szeretettel várjuk, hogy a közönség elé tárjuk. Az első vásárlók már az idén várhatják a modernizált modellt” – mondta Petr Konštacký, a ZETOR TRACTORS értékesítési és marketing igazgatója.

Bővebb info a Proximákról: https://zetorvas.hu/zetor-proxima

 

Korábbi bejegyzések

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289